Jump to content

EXIT 2008

Guest

Recommended Posts

mene iritira Bjork.

Jako.

Ona mi je jedna od onih riba za udariti.

Ne ulazim u to kakve su njene glasovne sposobnosti,ali realno velike su.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

daj, ne zajebavajte. chuli ste za pola velera, ili neku njegovu stvar valjda. wishing on a star u njegovoj izvedbi je prilichno popularno :]

ali da, kakav crni hedlajner na exitu. i ostali su bzveze, sa sve bjork. mislim, nije meni ni nightwish losh, iako treba imati u vidu da ja slabo slusham taj zhanr pa nisam objektivan, ali ne kao exit mega bend :[

Bjork za nezavisno Kosovo

Islandska pevačica Bjork prekjuče je tokom nastupa u Tokiju skandirala „Kosovo, Kosovo“, a po rečima posetilaca, Bjork je nekoliko puta ponovila da „Kosovo mora biti nezavisno“.

- Na koncertu koji je prekjuče održan u tokijskoj hali „Budokan“, sve je bilo normalno do bisa kada je Bjork otpevala pesmu „Declare Independence“ („Proglasi nezavisnost“) koju je inače posvetila Farskim Ostrvima. Zatim je počela da skandira „Kosovo, Kosovo!“ što je prihvatila i publika, a njeni prateći vokali počeli su da mašu, crvenim zastavicama koje su podsećale na albansku zastavu! Bjork se na kraju obratila rečima: „Kosovo mora da bude nezavisno, Srbi ne smeju da vladaju Kosovom!“ - ispričala je za „Blic“ Irena Inumaru, dizajnerka iz Beograda, koja živi i radi u Tokiju.

Ionako mi je bila mega nesimpatična, sad mislim da je skroz jadna. Nadam se da će joj neko zavrljačiti flašu u glavu na Exitu.

ona se pozdravila sa pamecu pre masu godina, ne znam sta se lozite

nebitno kakva je ona,nego sta je izjavila...

ako ne zbog nekog svog obraza i morala,onda zbog svog publiciteta nije smela to reci,i + koliko nalozeno(to sam sam zakljucio iz texta gore)...ne verujem da ce ljudi ovo zaboraviti,i ako je pametna otkazace nastup na Exitu...

2ch4bup.jpg

uuu,zasluzila je flajku u glavu cak i od mene koji sam trenutno flegma totalna,a zamisli od nekog celavog skinheda sta zasluzuje.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.