gruja Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 mene iritira Bjork. Jako. Ona mi je jedna od onih riba za udariti. Ne ulazim u to kakve su njene glasovne sposobnosti,ali realno velike su. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 mene iritira Bjork. Jako. Ona mi je jedna od onih riba za udariti. Ne ulazim u to kakve su njene glasovne sposobnosti,ali realno velike su. word Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 pricha se da cox dolazi 100% Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Al on sad vrti haus :( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 shapnutju mu na uvo "just like '00 m8" ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Ni meni se ne svidja nov Cox :( a Bjork puno gotivim, samo ovaj poslednji album nikako ne mogu da svarim :( Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 meni je odlican novi cox. sve mesa deckonja. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Evo hedlajnera 13.07. - Sex Pistols 12.07. - Bjork 11.07. - Paul Weller 10.07. - Nightwish Fak jea? 1. Shit. 2. Shit. 3. lol! 4. Shit. Najgori Exit ikada, u najavi. Has-been ekipa, svi do jednog. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 daj, ne zajebavajte. chuli ste za pola velera, ili neku njegovu stvar valjda. wishing on a star u njegovoj izvedbi je prilichno popularno :] ali da, kakav crni hedlajner na exitu. i ostali su bzveze, sa sve bjork. mislim, nije meni ni nightwish losh, iako treba imati u vidu da ja slabo slusham taj zhanr pa nisam objektivan, ali ne kao exit mega bend :[ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Ministry potvrdjen,to je ok.Ne slusam ih ali biblija su za svakog ko voli industrial. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 svake godine ista prica :)) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 pisalo je u 24sata da će biti Justice, LCD Soundsystem, M.I.A., Klaxons i još ponešto. ako je tačno - kent frikin vejt (e da, pisalo je i Ministry i to je potvrđeno na njihovom sajtu, i Daft Punk ali to se neće desiti ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 lcd soundsystem i klaxons,uuuu,bolje da se ne frljaju pa da se razocaram :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 u fufajtersi bu, super neko je spomenuo pearl jam :( kamo srece da oni banu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Bjork za nezavisno Kosovo Islandska pevačica Bjork prekjuče je tokom nastupa u Tokiju skandirala „Kosovo, Kosovo“, a po rečima posetilaca, Bjork je nekoliko puta ponovila da „Kosovo mora biti nezavisno“. - Na koncertu koji je prekjuče održan u tokijskoj hali „Budokan“, sve je bilo normalno do bisa kada je Bjork otpevala pesmu „Declare Independence“ („Proglasi nezavisnost“) koju je inače posvetila Farskim Ostrvima. Zatim je počela da skandira „Kosovo, Kosovo!“ što je prihvatila i publika, a njeni prateći vokali počeli su da mašu, crvenim zastavicama koje su podsećale na albansku zastavu! Bjork se na kraju obratila rečima: „Kosovo mora da bude nezavisno, Srbi ne smeju da vladaju Kosovom!“ - ispričala je za „Blic“ Irena Inumaru, dizajnerka iz Beograda, koja živi i radi u Tokiju. Ionako mi je bila mega nesimpatična, sad mislim da je skroz jadna. Nadam se da će joj neko zavrljačiti flašu u glavu na Exitu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 e taman sam ja hteo da kazem ovo sto i vudu :D idemo na exit da je gadjamo flasama !!! :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 IDEMO MAMU JOJ JEBEM BRE!!12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 nasisa mi se masne kurčine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 taj fazon .. a japanci nagutani exerima istripovali da je to deo pesme .. ili shta ajde da hejtujemo i japance! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ona se pozdravila sa pamecu pre masu godina, ne znam sta se lozite nebitno kakva je ona,nego sta je izjavila... ako ne zbog nekog svog obraza i morala,onda zbog svog publiciteta nije smela to reci,i + koliko nalozeno(to sam sam zakljucio iz texta gore)...ne verujem da ce ljudi ovo zaboraviti,i ako je pametna otkazace nastup na Exitu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 pa po toj logici mnogi sa ovog foruma bi trebali da otkazhu svoje postojanje u ovom zhivotu pa nisu .. ae prestanite da serete i na ovom topicu o politici/kosovu. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Da, hajde da se pravimo da nam neko ko treba da nam uzme pare nije upravo pljunuo u lice! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ovo nema veze sa politikom,nego sa pricom "know your audience".Ona izgleda ne poznaje ovu u Srbiji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 meni ti politički angažovani pevači idu na kurac oduvek, ovaj put je samo pojačano time što se tiče moje zemlje. vreme je da snime south park epizodu o najvećoj slini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 uuu,zasluzila je flajku u glavu cak i od mene koji sam trenutno flegma totalna,a zamisli od nekog celavog skinheda sta zasluzuje. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts