Mitch Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 LINK naravno da se nece voziti velika nagrada Srbije,vec mu dodje kao neka egzibiciona trka sa bolidima sa pocetka 90tih godina. uostalom,detaljnije u clanku :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Ovo je nekako, ipak vise za sport :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 kapiram da je ovo opet neki izgovor kako bi zamenili ponovo asfalt Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 tbh, ne znam sta fali ovome ? pogotovo za ljude koji nisu videli starije bolide f1 ni na tv-u, npr. ja, kao dete (do 12 god) nisam ni pratio f1... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Ma svako je mogao da ode do Budimpeste ako ga bas zanima. Ima nesto iza ovoga, 100%. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 ^ pa i ne bas... :) treba rezervisati kartu skoro god dana unapred.jer se sve rasproda odma posle trke maltene. a drugo,prava trka kosta malo vise,a ovde ce biti fazon 500din ili 1k neam pojma. uglavnom sto mare kaze,sto je to toliko lose? :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 17.ti je sad u nedelju, nema ufura, vidimo se tamo:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Da li se zna mozda kako su tacno osmislili putanju po kojoj ce ovi da voze u nedelju??? Znam da je kod expo-a , ali jel se zna kuda ce tacno da voze ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 pa verovatno u krug oko bulevara u kojoem je expo. inache te trke tj sheparenje bolida su zakazane u 12h i 13h Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Pa da u principu trebalo bi da je u tom bulevaru (tzv treci bulevar) , ali se nadam da nece da voze po sistemu prava linija-okret za 180 u suprotnu traku-prava linija-okret za 180 u suprotnu traku, vec da ce malo da idu i po okolnim ulicama , naprave neku kruznu putanju , ili tako nesto , a ne da samo idu kroz taj bulevar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 pishe u chlanku gde ce da voze, osim ako naravno ne promene tu putanju. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 clanak nije mogao da mi se otvori do malocas U svakom slucaju treci bulevar+spanskih boraca , ako tako bude , nece biti lose ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 17, 2008 Author Report Share Posted February 17, 2008 jel bio neko? dosao sam pre nekih sat vremena,nije bilo lose,bar sam cuo zvuk :) od 7 formula koliko je trebalo da bude bilo ih je 4 i tako.smrzo sam se ko picka :) ali bar sam cuo kako ga navijaju na pravcu.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 jebiga i ovo sam propustio zato shto je u ovakvom retardiranom terminu :( a bash mi se ishlo. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Ne brini nisi mnogo propustio ... Kasnili su preko sat vremena sa pocetkom trke tako da su svi koji su dosli na vreme ili ranije imali to zadovoljstvo da se smrznu ko picke ... I onda na kraju svi onako zaledjeni gledamo 2 trke sa 4 formule koje nisu presle 100 km/h ni u jednom trenutku (a sad to sto su se cule ko da idu 300 , to je bila lepa varka za one koji misle da je glasno <=> brzo ) Nisam ja sad ocekivao bog zna sta i ideja im je bila dobra , ali realizacija je bila jadna . Jeste da im bas nije islo na ruku to sto je bilo ledeno , ali ne moze to da bude izgovor za sve ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 lol koji fail :D filmz plix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 Ne brini nisi mnogo propustio ... Kasnili su preko sat vremena sa pocetkom trke tako da su svi koji su dosli na vreme ili ranije imali to zadovoljstvo da se smrznu ko picke ... I onda na kraju svi onako zaledjeni gledamo 2 trke sa 4 formule koje nisu presle 100 km/h ni u jednom trenutku (a sad to sto su se cule ko da idu 300 , to je bila lepa varka za one koji misle da je glasno <=> brzo ) Nisam ja sad ocekivao bog zna sta i ideja im je bila dobra , ali realizacija je bila jadna . Jeste da im bas nije islo na ruku to sto je bilo ledeno , ali ne moze to da bude izgovor za sve !izvini sto moram da te pitam,ali... sto seres? jel znas ti koliko je 100 na sat? . covece,vozi prvu,drugu,trecu do kraja skoro i ide 100km/h? pa nije to dacia sa dizel motorom... da je moglo bolje,moglo je ali kad dodje neko i napise da nisu presli stotku onda stvarno moram da se zapitam da li si uopste bio tamo. po nekoj slobodnoj proceni mogu da kazem da nisu presli 200. mozda i jeste onaj plavi koji ga je bas lepo przio. dok je onaj sa crnim nisanovim bolidom ocigledno imao problema nesto,kao da je lose nastelovan pa otud i tolika buka a mala brzina. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxB Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Ja sam mislio da sam napisao 200 a ne 100 jbg nisam primetio da sam pogresio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 21, 2008 Author Report Share Posted February 21, 2008 hehe,ok,tako vec moze :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts