Jump to content

Formula 1 u Beogradu!

Mitch

Recommended Posts

tbh, ne znam sta fali ovome ? pogotovo za ljude koji nisu videli starije bolide f1 ni na tv-u, npr. ja, kao dete (do 12 god) nisam ni pratio f1...

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

^ pa i ne bas... :)

treba rezervisati kartu skoro god dana unapred.jer se sve rasproda odma posle trke maltene.

a drugo,prava trka kosta malo vise,a ovde ce biti fazon 500din ili 1k neam pojma.

uglavnom sto mare kaze,sto je to toliko lose? :)

Bjukenon Mitch

• 3 weeks later...

Pa da u principu trebalo bi da je u tom bulevaru (tzv treci bulevar) , ali se nadam da nece da voze po sistemu prava linija-okret za 180 u suprotnu traku-prava linija-okret za 180 u suprotnu traku, vec da ce malo da idu i po okolnim ulicama , naprave neku kruznu putanju , ili tako nesto , a ne da samo idu kroz taj bulevar

Ne brini nisi mnogo propustio ...

Kasnili su preko sat vremena sa pocetkom trke tako da su svi koji su dosli na vreme ili ranije imali to zadovoljstvo da se smrznu ko picke ... I onda na kraju svi onako zaledjeni gledamo 2 trke sa 4 formule koje nisu presle 100 km/h ni u jednom trenutku (a sad to sto su se cule ko da idu 300 , to je bila lepa varka za one koji misle da je glasno <=> brzo )

Nisam ja sad ocekivao bog zna sta i ideja im je bila dobra , ali realizacija je bila jadna . Jeste da im bas nije islo na ruku to sto je bilo ledeno , ali ne moze to da bude izgovor za sve !

Ne brini nisi mnogo propustio ...

Kasnili su preko sat vremena sa pocetkom trke tako da su svi koji su dosli na vreme ili ranije imali to zadovoljstvo da se smrznu ko picke ... I onda na kraju svi onako zaledjeni gledamo 2 trke sa 4 formule koje nisu presle 100 km/h ni u jednom trenutku (a sad to sto su se cule ko da idu 300 , to je bila lepa varka za one koji misle da je glasno <=> brzo )

Nisam ja sad ocekivao bog zna sta i ideja im je bila dobra , ali realizacija je bila jadna . Jeste da im bas nije islo na ruku to sto je bilo ledeno , ali ne moze to da bude izgovor za sve !

izvini sto moram da te pitam,ali...

sto seres? jel znas ti koliko je 100 na sat? . covece,vozi prvu,drugu,trecu do kraja skoro i ide 100km/h? pa nije to dacia sa dizel motorom...

da je moglo bolje,moglo je ali kad dodje neko i napise da nisu presli stotku onda stvarno moram da se zapitam da li si uopste bio tamo. po nekoj slobodnoj proceni mogu da kazem da nisu presli 200. mozda i jeste onaj plavi koji ga je bas lepo przio. dok je onaj sa crnim nisanovim bolidom ocigledno imao problema nesto,kao da je lose nastelovan pa otud i tolika buka a mala brzina.

Bjukenon Mitch