Jump to content

trcanje

Recommended Posts

Jao sto ja ne volim da trcim :| mene to smara. pokusavala sam par puta sa drugaricom i posle 5 min bi pocelo da me otkida grlo. cak nisam volela ni pre treninga (kad sam trenirala tenis) a morala sam. znaci nema nista gore nego svako jutro u 7, 8 ujutru trcanje pred trening. A ne volim ni aerobik, to je za babe :D

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jao sto ja ne volim da trcim :| mene to smara. pokusavala sam par puta sa drugaricom i posle 5 min bi pocelo da me otkida grlo. cak nisam volela ni pre treninga (kad sam trenirala tenis) a morala sam. znaci nema nista gore nego svako jutro u 7, 8 ujutru trcanje pred trening. A ne volim ni aerobik, to je za babe :D

Mene bole noge???

kako te boli grlo od trcanja?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Shvatili smo, žene ne znaju šta hoće.

citirao si kojota :D a da toga insi ni svestan ;)

evo maja nikolic :D ona je ziv primer ;D kada su je pitali kako su ti porasle sise :D ona je rekla smrsala sam :D

sto nas dovodi sto vise trcite i mrsavite imacete vece sise ;D

Нема  будућности без истине.

trenutno ne trcim zbog operacije i oporavka poslednja 2 meseca... ali u principu u najboljem danu pretrcim 12km.. 30+ krugova na atletskoj stazi sto je ujedno i moj savet... ako trcis, nemoj da trcis po betonu, idi negde gde ima staza (na olimpu je jako dobra, tartan, ne osecas uopste da trcis i nista te ne boli).

Get smart or die dumb!

ja skupljam 500 eura za neku solidnu traku za trcanje...pustis muziku da gruva i cepaj..

------------------------------------------------------------------

SteX.jpg

....Watch the master. Follow the master. Be the master....

------------------------------------------------------------------

A jes u pravu si... ima oko 300 m po spoljasnjem prtenu.

tacno 270m ima najveci krug na olimpu...

staza na olimpu je jako dobra i vredi trcati po njoj.. ceo komplex olimpa od kad je renoviran valjda, sem sljake na teniskim terenima koja je losijeg kvaliteta...

moja preporuka vam je ako nemate gde da trcite da idete na olimp i necete pogresiti :D

@kruko

gresis, da ulazim u dalju pricu zasto i kako je bespotrebno...

@stex

traka za 500e ? hmm zanima mene proizvodjac i po cemu je tebi to neka traka solidna ? jer vec 800-1000e kvalitetna traka da se kupi tesko da moze...

Edited by Lee Jun Fan

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

ima u metrou vec od 300 jura, ja sam bash skoro kupio tamo neki sobni bajk, 50 jura(isti taj je po prodavnicama koshtao 100+)

prodavnice te sportske opreme su mnogo bezobrazne po pitanju cena.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.