Jump to content

trcanje

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

problem je sto su gaineri sranje, ima brdo zasicenih secera koji goje, malo proteina koji ti trebaju i neke fensi stvari sa fensi imenima napisane zutim slovima da napali masu, koji ti nisu potrebne... Kako da ti objasnim, gaineri su fensi dekstroza od 4000 dinara...

Mislim veruj mi , znam sta pricam, ali ako bas oces da bacis pare jebiga :)

Sta se raspravljate dal je bolji bajs il trcanje ? Nekome vise odgovara jedno nekom drugo...

Btw ja na trening idem bajsom vozim dosta pa onda kondicioni trening hardcore trcanje,tipa 5 serija po 10 istrcavanja 150 m sprintom uz odmor izmedju serija od minut i po.

Uf jebote kad se setim da se odmor izmedju polusezona zavrsava za sedam dana sjebem se :(((((

ukratko, osim ako ne trcite svaki dan, umerenim tempom, po sat-dva, trcanje je super za skidanje guzice pred letovanje, i kondicija nabijena istim se jako brzo gubi.

ne kapiram??

istripovala si

za dve tri nedelje cesh moci mnogo mnogo vishe jer se kondicija lako dobija i josh lakshe gubi :)

tome se ja i nadam :)

medolinka mani se trchanja.. upishi aerobik + iZfrikombinuj neq teretanu.. a u slobodno vreme shetaj.. ada.. kej.. koshutnjak..

aerobik mi je ok ali vise izgubim tamo gde hocu da sacuvam... if u know what i mean :)

u najblizoj teretani imam stockera, a mnogo mi vise vremena treba da idem u prvu sledecu.

true that... al bash me briga, ako odluchim da brzo hodam. a verovatno netju zbog nedostatka vremena :]

i zaboravio da pitam, Medolinka (lol, ovo je poslednji put da te tako nazovem), hotje i Ivana da trchi mozhda? ;]

naravno da nece da ustaje ujutru.. :) mada ima sad neki trip - dijeta i ostalo.. sacuvaj boze ako ona hoce da smrsa :)

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

u najblizoj teretani imam stockera, a mnogo mi vise vremena treba da idem u prvu sledecu.

mislish stalkera??!? lele

zasto be probash nesto poput klizanja, rolera itd... sve je to mnogo bolje za zglobove i kolena. I bicikl je bolji od pukog trcanja

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Savet za slabije gojenje: pijte što više tečnosti za vreme i posle jela. Ovo prvo razvodnjava želudačnu kiselinu tako da je varenje slabije i želudac izbacuje neprocesiranu hranu dalje, a ovo drugo je brže protera kroz creva (verovatno će se medicinari sada nasmejati grohotom, al tako sam pročitao negde :) )

Naravno, ko pokušava da se ugoji, samo kontru. Izbacio sam tečnost za vreme i posle jela od nove godine, i već primećujem rezultate...

Prosta racunica, ako samo jedes i nista ne treniras, mozda i odrzis kilazu, ali ako nastavis isto da jedes kao pre, i bavis se nekim sportom, dal je to sad trcanje, setnja od pola sata, teretana ili nesto drugo, jednostavno povecavas potrosnju kalorija a samim tim i mrsavis ( AKO NE POVECAS UNOS HRANE), pitanje je samo cime se bavis, pa ce i rezultati doci vremenom. Dal je to mesec dana,tri, sest meseci zavisi od vas samo.

Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!!

mislish stalkera??!? lele

zasto be probash nesto poput klizanja, rolera itd... sve je to mnogo bolje za zglobove i kolena. I bicikl je bolji od pukog trcanja

stoker :)

klizanje mogu u najboljem slucaju jedanput nedeljno, a rolere staaaalno vozim - kad je lepo vreme i kad imam vremena. kad je skola, ne mogu vise od nekih pola h dnevno da izdvojim, a to mi je malo ka su roshke u pitanju.

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done