Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 u hyper mass-u ima tipa, 30-40% proteina. sasvim dovoljno za start :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 problem je sto su gaineri sranje, ima brdo zasicenih secera koji goje, malo proteina koji ti trebaju i neke fensi stvari sa fensi imenima napisane zutim slovima da napali masu, koji ti nisu potrebne... Kako da ti objasnim, gaineri su fensi dekstroza od 4000 dinara... Mislim veruj mi , znam sta pricam, ali ako bas oces da bacis pare jebiga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) shta sori... your ass is mine u takpe! jedino ako me laki opet ne zakolje ;[ edit: uleteo gari ispred mene, bilo je za kruleta :] Edited January 22, 2008 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Super je onaj predlog za brzo hodanje, jedino sto covek mnogo smesno izgleda kada to radi... :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 true that... al bash me briga, ako odluchim da brzo hodam. a verovatno netju zbog nedostatka vremena :] i zaboravio da pitam, Medolinka (lol, ovo je poslednji put da te tako nazovem), hotje i Ivana da trchi mozhda? ;] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ramiz je totalno hijackovao topik, razdvojiću ako me ne bude mrzelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ahaha, sad odjednom svi trce po 10km lol Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) ^Ok, mozda je malo cudno sto svi bas po 10 trce, ali to nije uopste puno, mozda su ljudi pisali okvirno, pa je najlakse lupiti 10, ali nije ni to nesto OMG GARANT 10! Edited January 22, 2008 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ako 5 od svih koji su postovali istrci 10km srednjim tempom castim rucak realno! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Ajmo maso, daj da odradimo ovo, pa da se nazderemo negde ko ljudi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 5km je art verujte mi Spils mi je rekao :) ne kontam cemu 10km,pa niste maratonci Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Fato, kad se nalazimo ^_^ ti se ne racunas ;) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Od tasha do 25 maja, za 15 minuta. Zatim pauza 20 minuta, pa do Ade, za 35 minuta. Pauza pola sata. do kraja Ade, i zatim peshaka do prve autobuske stanice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Sta se raspravljate dal je bolji bajs il trcanje ? Nekome vise odgovara jedno nekom drugo... Btw ja na trening idem bajsom vozim dosta pa onda kondicioni trening hardcore trcanje,tipa 5 serija po 10 istrcavanja 150 m sprintom uz odmor izmedju serija od minut i po. Uf jebote kad se setim da se odmor izmedju polusezona zavrsava za sedam dana sjebem se :((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 ukratko, osim ako ne trcite svaki dan, umerenim tempom, po sat-dva, trcanje je super za skidanje guzice pred letovanje, i kondicija nabijena istim se jako brzo gubi. ne kapiram?? istripovala si za dve tri nedelje cesh moci mnogo mnogo vishe jer se kondicija lako dobija i josh lakshe gubi :) tome se ja i nadam :) medolinka mani se trchanja.. upishi aerobik + iZfrikombinuj neq teretanu.. a u slobodno vreme shetaj.. ada.. kej.. koshutnjak.. aerobik mi je ok ali vise izgubim tamo gde hocu da sacuvam... if u know what i mean :) u najblizoj teretani imam stockera, a mnogo mi vise vremena treba da idem u prvu sledecu. true that... al bash me briga, ako odluchim da brzo hodam. a verovatno netju zbog nedostatka vremena :] i zaboravio da pitam, Medolinka (lol, ovo je poslednji put da te tako nazovem), hotje i Ivana da trchi mozhda? ;] naravno da nece da ustaje ujutru.. :) mada ima sad neki trip - dijeta i ostalo.. sacuvaj boze ako ona hoce da smrsa :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 u najblizoj teretani imam stockera, a mnogo mi vise vremena treba da idem u prvu sledecu. mislish stalkera??!? lele zasto be probash nesto poput klizanja, rolera itd... sve je to mnogo bolje za zglobove i kolena. I bicikl je bolji od pukog trcanja Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 brate pa nema ona 100 kila i 40 godina da mora da pazi na zglobove i kolena .. uostalom ako trchish po zemlji taj sker nije toliki. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Savet za slabije gojenje: pijte što više tečnosti za vreme i posle jela. Ovo prvo razvodnjava želudačnu kiselinu tako da je varenje slabije i želudac izbacuje neprocesiranu hranu dalje, a ovo drugo je brže protera kroz creva (verovatno će se medicinari sada nasmejati grohotom, al tako sam pročitao negde :) ) Naravno, ko pokušava da se ugoji, samo kontru. Izbacio sam tečnost za vreme i posle jela od nove godine, i već primećujem rezultate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 kakve bre rezultate, vudu? ako nisi krenuo na nekakav sport, samo ćeš se ugojiti. a bolje biti žgoljav no debeo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 mnogi debeli ljudi su sretjni Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 i crnci su glupi Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 what igi said. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Prosta racunica, ako samo jedes i nista ne treniras, mozda i odrzis kilazu, ali ako nastavis isto da jedes kao pre, i bavis se nekim sportom, dal je to sad trcanje, setnja od pola sata, teretana ili nesto drugo, jednostavno povecavas potrosnju kalorija a samim tim i mrsavis ( AKO NE POVECAS UNOS HRANE), pitanje je samo cime se bavis, pa ce i rezultati doci vremenom. Dal je to mesec dana,tri, sest meseci zavisi od vas samo. Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 mislish stalkera??!? lele zasto be probash nesto poput klizanja, rolera itd... sve je to mnogo bolje za zglobove i kolena. I bicikl je bolji od pukog trcanja stoker :) klizanje mogu u najboljem slucaju jedanput nedeljno, a rolere staaaalno vozim - kad je lepo vreme i kad imam vremena. kad je skola, ne mogu vise od nekih pola h dnevno da izdvojim, a to mi je malo ka su roshke u pitanju. Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 sestro kraljice, ako imash zaista manijaka na vratu, lepo reci. I za taj problem postoji reshenje. ako vec trazish neku dopunu za roske, sto ne razmislish o npr plivanju ili cak plesu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts