Jump to content

Krug 2

Krug 2  

188 members have voted

1. 1. Za koga cete glasati u drugom krugu?

• DS
      119
    • SRS
      46
    • Ne izlazim
      12
    • Darth Vader, Papa Smurf... (poništavam listić)
      11

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da je hteo ista djindjic da menja to je mogao da uradi za 2,5 godine svoje vlasti ali on to nije uradio. 2,5 godine i nista. Jedino trajno nasledje djindjiceve vlasti jeste legalizacija svega pokradenog za vreme vlasti slobe

ali sta je on to pokusao da promeni na bolje za ovaj narod? daj mi jedan primer! Jedine promene koje su bile vidljive su bile promene u stranackoj pripadnosti i naklonosti ekstralopova i promene u zivotnom standardu bivshih studentskih disidenata koji su poceli da se sepure na "omrazenom" pinku u armani odelima. GDE SU TE PROMENE?

jel treba opet da se ponavljam?

to shto je nasledio onakav sistem, onakvu drzhavu, shto je morao da sklapa dilove sa mafijom/db-om/malim milionom malih stranaka i njihovih lihvara da bi uopshte zbacio slobu bez krvave revolucije, shto je u prve 2 godine vlasti imao vishe sindikalnih shtrajkova nego sloba tokom celih devedesetih (spontano su radnici skapirali da im nisu dobri uslovi, jel'te), shto je godinu dana ranije zemlja proshla kroz bombardovanje, shto su koalicioni partneri insistirali na "legalnosti"... sve to, i josh poneshto, nije bila nikakva prepreka da se stvari menjaju tako da ti to osetish?

shta ti hotjesh u stvari? novog mesiju?

kad je sistem toliko ruiniran nema mu druge nego promene i reforme u svakoj pori. eto, on se sapleo o db i menjanju mafijashkog sistema.

kad je sistem toliko ruiniran nema mu druge nego promene i reforme u svakoj pori. eto, on se sapleo o db i menjanju mafijashkog sistema.

nije se on sapleo o db. njega je db i kos opleo.

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

pa jadan on je samo hteo napolje a oni su ga koknuli zbog toga. samo potpuna budala ne zna da si iz mafije izlazi na jedan jedini nachin. sem ako ne tvrdish da je on hteo da bude ubijen.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

pa jadan on je samo hteo napolje a oni su ga koknuli zbog toga. samo potpuna budala ne zna da si iz mafije izlazi na jedan jedini nachin. sem ako ne tvrdish da je on hteo da bude ubijen.

jedan djiki je morao biti ubiven... :D

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

Ceda smrko pajdo u Silerovoj
josh ce da ispadne da je shmrkao zbog nas, ono kao, za nashe dobro, za bolji zivot.

posle kada je trebalo reformisati sistem, nije se moglo bez da ne pomete i njih. otud i mislim to slanje chede u shilerovu. da im kazhe da olade malo :]
a ako ej trebalo da ga zashtiti od eventualnog sranja?db?

josh ce da ispadne da je shmrkao zbog nas, ono kao, za nashe dobro, za bolji zivot.

a ako ej trebalo da ga zashtiti od eventualnog sranja?db?

vazhi da je mrknuo pajdo kod njih :]]

mozhda belo ako su ga ponudili. shta, kao ti ne bi? ;D

ovo za zashtitu od sranja ne razumem. mozhda sam se pogubio u svim ovim prichama, mozhda si ti samo nejasan. objasni :]

shta se primash przhenice :)))

btw koliko gledam ovog ditjta na mitinzima, stav/prichu .. ko da osetjaju da im gori pod nogama. totalno tje biti neizvesni ovi izbori sa tog aspekta shto toma sad ima realnije shanse (a i situaciju) nego ikada da pobedi. kolika je kvota na tomu, vi kladionichari ?

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

@ rami

rekoh ti da se zna kako se rastaje sa mafijom, djindjic nije bio budala ili neki mutava, znachi to mu je moralo biti jasno. od koga je ochekivao da ga zzashtiti od eventualnog atentata, shto se na kraju i desilo?

@ rami

rekoh ti da se zna kako se rastaje sa mafijom, djindjic nije bio budala ili neki mutava, znachi to mu je moralo biti jasno. od koga je ochekivao da ga zzashtiti od eventualnog atentata, shto se na kraju i desilo?

ma nemoj :]

gde to mafija vrshi atentat na premijera? to se u kolumbiji ne deshava (poneki sudija jbga, al tamo je bash rat, u punom smislu te rechi, protiv mafije:)

em ne verujem da je hteo da ih bash sve pohapsi, te glavne baje. kapiram da je mislio neshto tipa, "sad se smirite i ulozhite te pare u neshto legalno, ne mozhe po starom vishe". shto je i totalno razumno s'obzirom na situaciju. ali ovi su bili alavi, ili paranoichni.

em ne verujem da iko u jednoj policijskoj drzhavi, kakva je i nasha, mozhe tek tako da izvrshi atentat na premijera. pogotovo imajutji u vidu da postoji odredjen stepen ochekivanja tako nechega. mogao bi mozhda freelancer koji nema kontakte sa bilo kim... ali nikako organizovana grupa, kamoli organizovana krimialna grupa. pod tim mislim na kriminalne radnje koje su prethodile samom krivichnom delu koji su pochinili sa uchestvovanjem u atentatu.

ma nemoj :]

gde to mafija vrshi atentat na premijera? to se u kolumbiji ne deshava (poneki sudija jbga, al tamo je bash rat, u punom smislu te rechi, protiv mafije:)

Closeup_312-313.gif

LEIK LOL!

daj rami vetj si pocheo da se brukash =)

kako gde, u zemlji gde db kontrolishe mafiju, ti kao da si ziveo u nekom lalalendu sve ove godine.

mislish gde je db i mafija toliko isprepletana da nema potrebe zvati ih odvojenim imenom :)))

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater