Jump to content

Krug 2

Krug 2  

188 members have voted

1. 1. Za koga cete glasati u drugom krugu?

• DS
      119
    • SRS
      46
    • Ne izlazim
      12
    • Darth Vader, Papa Smurf... (poništavam listić)
      11

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hahahha da znas da jesam,a i j.... mi se za tvoje misljenje, ja imam svoje a ako studiras jos onda si "pametniji"od mene, ako si se zaposlio svaka cast a ako jos nisi javices se da mi kazes da li si i da li ces ikada ali polako shvatices ima vremena [b)]

nista ti ne brini, ja i studiram i radim, a rekoh ti ono u proslom postu jer imas ocekivanja ko petogodisnje dete shto veruje u deda mraza. Kako ce neko da stvori nova radna mesta kad je privreda umrla?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

@voodoo_

AHA!!!! Ima da sedis ispred TV dok se mi pickamo sa pola Evrope i Amerikom ? AAAaaaaaaa?!??!! U rov sa tobom, mali veseljace !!!!! :D

@Killgore

Sinak, nemoj mnogo da se nadas. Jeste da se vojska ukida ali ima drugih mesta gde tata moze da te posalje za skidanje od WoW-a. :o)

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Evo sta mi je stiglo u mailbox, ne znam dal' je neko vec kacio...

Ovo su naslovi Seseljevih knjiga! Zaista su njegove knjige, na sajtu

Narodne biblioteke sveuredno katalogizovano!

Engleski pederski isprdak Toni Bler

Vasingtonski seksualni manijak Bil Klinton

U celjustima Kurve del Ponte

Djavolov segrt i zlocinacki rimski papa Jovan PavleDrugi

Lazljiva haska pedercina Dzefri Najs

Podmukli galski picopevac Zak Sirak

Hitlerovi najverniji sledbenici Helmut Kol iHans Genser

Holandski kurvin sin Alfons Ori

Evropska unija satanisticka tvorevina

Politicki ortakluk kurve del Ponte i kurve delKostunice

Najveci izdajnik Rusije Boris Jeljcin

Antihristov namesnik zlikovacki rimski papa Benedikt Sesnaesti

NIJE BITNO STO JE PRIVREDA UMRLA, BITNO JE DA CE TOMA DA KAZE KARLI DEL PONTE DA JE KURVA I ONDA CE SVE DA PROCVETA!

kad je vec privreda crkla, kada je vec kosovo izgubljeno... zasto makar ne dozvoliti sebi da nazoves ljude pravim imenom???

@leisure:

1. protiv cega su radikali izricito bili...

2. ja to zovem isto onako kao i eu i usa... oni kazu kumanovski sporazum... a kapitulacija je nesto drugo...

3. stari pasus... mislim da ga je boris prepisao...

@kurtovic:

zasto sam ja onda gradjanin drugog reda, ako vise verujem jednoj prljavoj kampanji, nego drugoj???

@voodoo_:

koga boli qrac za seselja... ja ne glasam za tomu... ja glasam protiv tadica...

@killy: ja sam uplatio na tomu sa hendikepom... mozda cu i bez hendikepa... mogli smo da povecamo kvote i kladimo se medjusobno...

btw. prozivaju te za wow... horda ili alijansa???

Evo sta mi je stiglo u mailbox, ne znam dal' je neko vec kacio...

blah... sumnjam da je sadrzina dobra kao naslovi... u svakom slucaju to nisu istorijski udzbenici... bilo bi sjajno videti seseljev nadrealisticki stil...

kad je vec privreda crkla, kada je vec kosovo izgubljeno... zasto makar ne dozvoliti sebi da nazoves ljude pravim imenom???

Zato što privreda može da se obnovi, i što Kosovo nije poenta ni mog ni tvog života, već nešto što su izgubile prethodne generacije. Ja kad ustanem ujutru, prvo što mi padne na pamet je šta ću da jedem i koje poslove imam tog dana da obavim, a ne šta će biti s Kosovom.

I ljude nazivam pravim imenom. Znam da su u DS-u sve lopov do lopova, ali znam i da su u SRS-u sve budala do budale. Neće Toma sutra ili za dva meseca proglašavati ratove, ali smeš li da garantuješ da to neće učiniti ni za tri ipo godine? I Koštunica je bio simpatični veseljak i veliki legalista kad je došao, a gledaj sad.

Bottom line, moji roditelji nisu dvadeset godina ulagali vreme i novac u mene da bih popio metak jer neka budala uživa u samoubilačkim ratovima i branjenju propalog, i kome je povećanje nataliteta = još malih ratnika koji će braniti Srbiju, oneeleven!12. Ovi će te bar odrati do gole kože, ali ćeš biti živi siromah.

Edited by voodoo_

Zato što privreda može da se obnovi, i što Kosovo nije poenta ni mog ni tvog života, već nešto što su izgubile prethodne generacije. Ja kad ustanem ujutru, prvo što mi padne na pamet je šta ću da jedem i koje poslove imam tog dana da obavim, a ne šta će biti s Kosovom.

i ja isto... treba da radim da platim skolarinu... pa posle da ucim da ne bih bacio pare uludo... za devojcicu nemam vremena, ni energije... a ni para, posto sve idu u fond za faks... i za master studije... posto u realnom svetu nisam izjednacen, kao u teoriji...

ako ti svako jutro nalupam samare i uzmem ti uzinu to ne znaci da mi jedan dan nece pasti na pamet da ti jebem svecu... pogotovo ako ti ni ne razmisljas vise o uzini, vec o tome da li ces imati keca iz bios-a...

sarmo, ne kapirash :(

samo da nas ne bude 50,000000000001% ;)

To za gradjanina drugog reda se obrati onom ko te je nazvao tako, u mojim postovima nema nista ni slicno tome

osim sto podrzavas te koji me blate... :p

To vec ne mogu da obecam :)

Imam tu naviku izlazenja na izbore jos od kako smo birali Milana Panica za predsednika :)

Tako da cu verovatno izaci, a nemam bas puno opcija da zaokruzim

1.Toma - ni pod razno, rekao sam u vise postova zasto ne

2.Boris - los kandidat ali nema drugog :(

A nisam u fazonu da dopisujem Darth-a, tako da... tuzno je to, tuzna li si Srbijo

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Zavisno od destinacije mali veseljace. Da zelio bi da Srbija ima Evropski standard zivljenja sa sve platama a ne samo cenama bez potrebe da ulazimo u istu. Jer prvo mi garantuje da je to stvarno tako a drugo je nesto sto tek treba da se dokaze.

satana?

jbj

lol

EU je lepa ideja losa izvedba. Nemam ja nista protiv nje, lepo je biti prihvacen i u coporu ali samo ako je to fer bez uslova. Plus Sadama su nasli posle nekoliko meseci u jebenoj rupu a R&R-a traze nekoliko godina bez uspeha. Jesmo mi Srbi specijalni ali nevidljivi jos ne. Plus od svih vas ovde koliko bi ih odrukalo da imaju sansu za to tj. da znaju gde se R&R kriju ? Skoro svi ako ne i svi. Ja bi jebote prvi i ako smatram Hag najvecom pravnom lazi 20-og veka. Stoga mi i iz tog razloga seva za primanje u EU. Razumem ja ako mi kao kandidat nismo ispunili ekonomske/drustvene uslove ali ti meni da postavljas kao uslov nesto sto je vec postalo jebeno apsurdno zbog samog vremena koje je proslo je u najmanju ruku smesno.

Edited by Seth Fix