urgh Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 pa db je pravagnuo u celoj prichi, znachi da su bilo mocniji, zato i razdvajam:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 LEIK LOL! liek, nije ga ubila mafija nego national security. isto kao shto djikija nije ubila mafija nego db, i to pricham sve vreme. ne znam odakle ti ovo za brukanje :] i ok, mozhemo retji da db kontrolishe mafiju. ali nije ga db ubio samo zbog toga shto je ovaj rekao mafiozama da vishe ne mogu tako :] sad mi nije jasan margi do dushe. konta da zemlju i mafiju kontrolishe db, konta da je db ubio djinjitja, a opet ga proziva kako nije nishta uradio da promeni stvari :o Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 chekaj kakav je bio taj pajdo koji si shmrkao sa chedom dok ste prichali kako tjete se odigrati smaknutje djikija, jel bio nesechen ? i sa johnsonom posle kad si sedeo jel si mu rekao da malo iskulira taj nsa da nije uredu! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 e da,gledao sam Mrkonjicevu kampanju ne znam na kom programu i ono neka fabrika koju je Sloba zatvorio i on viche "OVDE CETE DA RADITE" a ovi "TAKO JE" ja pao u komu :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 haha, da to je ono kad umarshira u fabriku, posle demonstrativnog razbijanja lanaca :]] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 jbga, ne mozh' prismrdeti amerima kad je politichki marketing u pitanju ;] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 jel treba opet da se ponavljam? to shto je nasledio onakav sistem, onakvu drzhavu, shto je morao da sklapa dilove sa mafijom/db-om/malim milionom malih stranaka i njihovih lihvara da bi uopshte zbacio slobu bez krvave revolucije, shto je u prve 2 godine vlasti imao vishe sindikalnih shtrajkova nego sloba tokom celih devedesetih (spontano su radnici skapirali da im nisu dobri uslovi, jel'te), shto je godinu dana ranije zemlja proshla kroz bombardovanje, shto su koalicioni partneri insistirali na "legalnosti"... sve to, i josh poneshto, nije bila nikakva prepreka da se stvari menjaju tako da ti to osetish? shta ti hotjesh u stvari? novog mesiju? kad je sistem toliko ruiniran nema mu druge nego promene i reforme u svakoj pori. eto, on se sapleo o db i menjanju mafijashkog sistema. ne,ne, ne, reci ti meni sta je to zaista djindjic uradio. Jednu jedinu stvar. Ne te priche on je hteo, on bi promenio. Ni te priche, sada nas svet postuje, blizi smo evropi.to je propaganda koja pada onog trenutka kada posle 8 godina "demokratije" dajesh i bris iz bulje da bi dobio vizu za EU.\. Reci sta je on to zaista uradio i koji je to dokaz njegove demokratichnosti i presvetosti? ja mogu da kazem da je on bio na celu chopora politichara koji je oprao i ustirkao najvecu pljachku kesha koja ce nasha generacija ikada videti. Sta ti mozesh da kazes? znash da pominjesh svedsku i norvesku kao neke primere zemalja u kojima radikali ne bi postojali, a necesh da priznash da bi tvoji puleni u istim takvim sistemima sa ,javnom odgovornoscu politicara i slobodom medija, lezali 10-25 godina zbog korupcije i zloupotrebe polozaja na stranu sto je ta pricha o proporciji "nacionalizma" i prosperiteta smeshna, jer Austrija ima Hajdera, Francuska ima Lepena i da malo zaista pogledash programe vodecih stranaka u vajnoj evropi i kada bih uporedio njihove stavove o nacionalizmu, koji samo kod nas ima losh prizvuk, ukapirao bi koliko su daleko od ovih nashih "proevropskih" snaga koji se rechi srpsko boje kao djavo krsta, dokazujuci svoju evropsku ideju bezlichnoscu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 igi tebra, prekidam svaku dalju politichku diskusiju sa tobom. jbga, nisi ti kriv, odrastao si u takvom okruzhenju :[ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 jebiga, sad znash kako je meni kada pricham "urbanim demokratama" Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 slazem se sa iguanom u tekstu napisanom gore ;) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 jebiga, sad znash kako je meni kada pricham "urbanim demokratama" ne znam kako ti je. pitao te je sta je uradio, sta je tesko da se odgovori na to? evo, ja prvi ovde priznajem da sam politicki nesvestan, i zelim da bar meni objasnis. lepo te pitam, bez krajnje namere i cinizma. prochitaj ceo topik onda, a ne ovako da upadash na neki post pa ti nije jasno :] nisam mu odgovorio jer sam mu brdo puta neshto odgovorio ili upitao, pa on preko toga predje kao da se nikad nije desilo. prosto nemam interes da budem ta jedna strana koja drpinosi razgovoru dok drugi titra jajca and frowns at me :] makar prochitaj ono shto sam napisao, a on citirao poslednje. shta ste bre vi ochekivali da on uradi? shta mislite, da su ga ubili jer je krao previshe, ili shto se cimao da imamo normalnu drzhavu, a to im je totalno sjebavalo koncepciju? sad se neshto mislim, bash me zanima dal su kambodzanci isto tako ochekivali boga oca kad su rasterali crvene kmere i pol pota :o Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 pa bash me boli qrac zashto su ga ubili .. jebo vas taj argument bre "dao je zhivot za stvar" koji je u rangu "o mrtvima sve najbolje" kad je evidentno da lik nishta nije uradio kad ne mozhete da odgovorite na pitanje, kad mozhe da se nabroji xy afera, kad se zna da je on stvorio/uchestvovao/podrzhavao te kriminalne grupe posredno ili neposredno. to bacanje prashine u ochi sa misterijom oko ubistva je toliko retardirano da nemam rechi. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ok ramize, necu vishe da te preskacem tebe i tvoje postove ako mi lepo odgovorish i navedesh jednu stvar koju je Djindjic zaista uradio i dao ovom narodu za svoje 2,5 godine vlasti! Jednu jedinu. Jednu jedincatu. I ne pominji izrucenje slobe, jer ako vec treba da se suocavamo sa nashom prosloscu trebalo je to da bude u Beogradu a ne u HOlandiji Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Treba vama 10 godina vladavine radikala da se prisetite malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 nije u rangu "o mrtvima sve najbolje", i ne pravi se kao da jeste. mnogo relativizujesh bre militju. meni nije isto kad nekog ubiju jer je ovaj pokushao da uchini nenormalnu drzhavu normalnom, ili kad nekog ubiju jer se previshe osilio i mnoge zakino za kintu. a pod tim, "shta je chovek uradio?" vi ochekujete ne znam kakva dela. ochekujete mesiju, jer samo bi mesija bio sposoban da vam obzbedi ono shto bi vi smatrali kao znachajno poboljshanje. plus nemate nikakav obzir za realne prepreke zbog kojih nije bilo mogutje uraditi nishta toliko znachajno. shto se mene tiche, sretjan sam shto se ona slobina pricha tu zaustavila. da, moglo je bolje. mnogo bolje. i kriv je tu i djindjitj i ds. ali su josh krivlji oni koji su ometali i te "ogranichene" napore ds-a i djinjitja. i shta se hvatate za te afere toliko. kolko ja znam, u dos-ovsko vreme su posle nekih afera i padali ministri, ljudi se povlachili iz politike, i slichno. ko je od tada na ovamo pao zbog afere? ok ramize, necu vishe da te preskacem tebe i tvoje postove ako mi lepo odgovorish i navedesh jednu stvar koju je Djindjic zaista uradio i dao ovom narodu za svoje 2,5 godine vlasti! Jednu jedinu. Jednu jedincatu. I ne pominji izrucenje slobe, jer ako vec treba da se suocavamo sa nashom prosloscu trebalo je to da bude u Beogradu a ne u HOlandiji ma slobodno ti kvotuj mene i pitaj me svashta... samo nemoj ochekivati da tju odgovoriti kad je politika u pitanju :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 meni je svejedno,jer sigurno od tebe ne bih dobio odgovor na ono pitanje u bilo kom slucaju. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 nije u rangu "o mrtvima sve najbolje", i ne pravi se kao da jeste. mnogo relativizujesh bre militju. meni nije isto kad nekog ubiju jer je ovaj pokushao da uchini nenormalnu drzhavu normalnom, ili kad nekog ubiju jer se previshe osilio i mnoge zakino za kintu. a pod tim, "shta je chovek uradio?" vi ochekujete ne znam kakva dela. ochekujete mesiju, jer samo bi mesija bio sposoban da vam obzbedi ono shto bi vi smatrali kao znachajno poboljshanje. plus nemate nikakav obzir za realne prepreke zbog kojih nije bilo mogutje uraditi nishta toliko znachajno. shto se mene tiche, sretjan sam shto se ona slobina pricha tu zaustavila. da, moglo je bolje. mnogo bolje. i kriv je tu i djindjitj i ds. ali su josh krivlji oni koji su ometali i te "ogranichene" napore ds-a i djinjitja. i shta se hvatate za te afere toliko. kolko ja znam, u dos-ovsko vreme su posle nekih afera i padali ministri, ljudi se povlachili iz politike, i slichno. ko je od tada na ovamo pao zbog afere? U potpunosti se slazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 kako se forum podelio na 3 strane. ostrascene zilote koji ne vide dalje od nosa, ljude koji nerviraju ti isti i njihove izjave i 3. koji su neutralni kuliraju i smeju se.. bahh ovo prelazi granice a potrajace do izbora. kontam da bi bilo u redu da laki uvede "izbornu tisinu" dok se ne zaostre odnosi i ne padnu teske reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) ja cu reci ovako: Zoran je ucinio to da UJEDINI OPOZICIJU I SVRGNE DIKTATORA I ZLIKOVCA SA VLASTI. SVE sto je posle toga uradio je trebalo da bude tzv "formiranje novih zdravih temelja" na kojima bi se novo demokratsko drustvo u Srbiji gradilo. Poceo je tako sto je konsolidovao snage, pri cemu je ODMAH naleteo na prvu veliku poteskocu: GOMILU SLJAMA koja je krenula na slobu samo da bi se posle docepala vlasti i para s jedne strane, a sa druge GOMILU SLJAMA koji ignorisu slobine zlocince dok u sebi gaje iluzije o ponovnoj velikoj srbiji, crpeci snagu iz kosovskim ravnica i manastira. Kada je shvatio da NEMA dovoljno ljudi na koje moze da racuna zaigrao je na poslednju kartu kada je stavio glavu u torbu i posle se desilo ono sto se desilo. Nije uspeo da sprovede akciju SABLJA, da pocisti ostatak MILOSEVICEVE bande koju je sve vreme tiho amnestirao gosn. kostunjavi mlohavko sve nadajuci se fotelji premijerskoj... Istovremeno sa Zoranom, ostali POSTENI ljudi iz DS-a radili su na drugim poljima (ekonomija, spoljna politika itd...) nervirajuci se sto ih na svakom koraku spotichu i bekstebuju svi ti SLJAMERI koji su tu bili samo da bi krali i nije im odgovaralo da se stvari UREDE jer to bi znacilo da oni vise nece moci da apaju lovu, znaci i njima je islo na ruku da ostane MUTNO. I da se razumemo, DOS je takodje bio PUN SLJAMA I STOKE LOPOVSKE, stoke koja se okrece kako vetar duva i eto danas ce ista stoka bez frke podrzati SRS samo jer u njima vidi SVOJE DALJE BEZBRIZNO PARAZITIRANJE I APANJE JOS NOVCA, da li to mozete jebeno da shvatite ili i dalje izigravate naivnog Pinokija? Ja takodje kazem da je Tadic SISA jer je dopustio da mlohavi ucenjuje celu srbiju i ostane premijer sa svojih 25 glasacha uz pijanog razuzdanog ludaka iz Cacka, i kazem da je Tadic PICKA jer je pustio da pomahnitali ludi nacionalista danas vozi i zajebava sve nas sa svojim bajkama o svetoj kosovskoj grudi dok NJEGOV BARON MISKOVIC PRISVAJA CELU JEBENU ZEMLJU i dok taj isti mlohavko poklanja Putinu NIS! Shvatite, da je tada PUKLO, da se DS povukao u ilegalu sa ostalim istomisljenicima mi bi danas vec nekoliko godina imali SRS/DSS/SPS vladu koja bi nas koracima od 7 milja vratila nazad u praistoriju jebenu tako zestoko da bi reportaze iz beograda na BBC-u licile na one iz Iraka ili pojasa Gaze. Shvatite vec jednom da mene uopste ne interesuju JEBENI RADIKALI jer su oni samo NUSPROIZVOD AKA PROPRATNI FAKTOR cele ove kostunjarine zajebancije, kapirate? kao kad gledate glupi B production film u kojem je sve providno i predvidivo pa vam na sred filma ubace jos i set ruznih dosadnih RTS-produciranih reklama, e te reklame su upravo SRS... nista vishe! Nisu meni oni problem, oni su samo nuspojava koje se GADIM, a ovaj skot je zapravo jedna STETOCINA koja mi pravi najveci health&shield damage i to NE RADECI NISHTA! Ajde sad, udrite po meni svim naoruzanjem, primicu vase prljave metke! Edited January 22, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 zaboravljash da nije bilo "tog nacionaliste" da stane ispred te opozicije sloba bi i dalje vladao jer zoran nikada nista nije sam i na svoje ime osvojio na izborima. I da je baron Miskovic legalizovao sve sto ima, kao i ostali tajkuni upravo onda kada je upravo Zoran bio premijer i fakticki vladao Srbijom. tako da je on upravo najodgovorniji sto postoje i dalje isti megalopovi u ovoj zemlji Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) ... Edited January 22, 2008 by bojinho Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 zaboravljash da nije bilo "tog nacionaliste" da stane ispred te opozicije sloba bi i dalje vladao Ne bi, nashao bi se neko drugi da od njega naprave "idealnog protivkandidata" zlobi. ...I da je baron Miskovic legalizovao sve sto ima, kao i ostali tajkuni upravo onda kada je upravo Zoran bio premijer i fakticki vladao Srbijom. tako da je on upravo najodgovorniji sto postoje i dalje isti megalopovi u ovoj zemlji Aj sad ti DOKAZHI ovu izjavu, posto vazda trazis da ti nabrajamo Zoranova "dobra dela" ovo ono... Ocu PRAVI DOKAZ! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 HOcesh da ti dokazem postojanje Miskovica, Mitrovica, BABICA, Beka, Neconija?Ne budi smeshan. jedino vazduh i vodu josh ne kupujesh kod nekog od njih mada i to mozesh da reshish ako volish Gala vodu i sto se tiche prvog dela - mozda, verovatno. Ali josh verovatnije Zoran nikada sam, na svoje ime ne bi skinuo slobu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 lal, zaboravio si MILIJU BABOVITJA! mislim, oduvo si me igi jebiga sad sa tvojim odgovorom... Evo da ne odem a da opet ne iznerviram nekoga: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 mozesh ti koraksa da postujesh i na www.mars.com, ali ne mozesh da negirash ko je i kada bio na vrhu vlasti kada se novac prao posle slobe. U tvom vrscu ti smeta i seresh na forumu kada shvatish sto je sve Babic ovo, Babic ono, a ostali su ti kul i urbani?!? zabole mene za radikale,jer nemaju nista osim te nacionalne priche koju treba da ima jedna racionalna evropska stranka, ali netju da glasam za nekoga ko mi vec 8 godina prosipa priche o evropi a paralelno krade i krade, i kao opravdanje mi pricha babaroga "crveno-crna" koalicija. Jel ti to evropa Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts