brank0 Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 eto meni para, hvala bogu (i branku \o/), posle vise od nedelju dana!! prosao je susni period! afrikanci danas dosli kako treba :))) Nisu dosli bas svi kako treba. Jebeni Maroko je primio gol od Mauritanije, sve im jebem! Sutra je bolja ponuda, nadam se jos jednom uspesnom danu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 da, ali dosla je dvojka i to iz dvojke :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Za subotu sam namakao Cehe 0-2 i Portugal 1, 2.7 uk kvota... Eto meni 3 hiljadice. EP je sansa da se uzmu pare... Nijedan par ne propustam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 da, ali dosla je dvojka i to iz dvojke :) Ama, jel te pit'o neko nesto? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) Samo krenite da singlirate prvo poluvreme X i u plusu ste 100% Ja danas odigrao samo Cesku ppX Edited June 8, 2008 by strax_su Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 sjebe me bahrein za pare.NAbijem ih na kurac. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 hrvati 0-2 nemci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 ceska 1 francuska 1-1 italija 1 nemacka x-1 100din -> 10k :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 sao paolo rasing klub portugal nemacka hrvatska 200din,3k. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 juce tuga, prodala obala, prodao togo... prodala malaga.. sve u svemu, debeli minus :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 danas obe od 0-2..za soma 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Steta sto ove kvalifikacije za OI u zenskoj kosarci nece potrajati malo duze, jel tako mendzi? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 :))) steta samo sto nemam prebitog evra online, inace bi se i ja opario, po svemu sudeci :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 hrvati 3+ poljaci 0-2 atletiko jos mini tiket za 200 - > 1k da imam ( otici ce na kladionicu ofc ako dodje :D ) mada je ponuda danas bila raspad -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 pa i nije , 1 na hrvate 4.50 kvota...jedino shto nisam imao previshe para Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 danas sve pare na poljake, bilic uvodi 8 novih igraca u prvu, igra i pokrivac cak :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 -50e online i jedno 1.5k u poslednjih 5 dana sasvim dovoljno da batalim kladzhu na odredjeni period. jedan vikend tiket od 100 dindzhi i gg hvala dovidjenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 -50e online i jedno 1.5k u poslednjih 5 dana sasvim dovoljno da batalim kladzhu na odredjeni period. jedan vikend tiket od 100 dindzhi i gg hvala dovidjenja a kada sam ti ja jos to govorio :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 singl poljaci 20 000 din - kvota 2.3 sing nemci 3000din 2-2 - kvota 1.85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 svaka cast na chelichnim mudima!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 singl poljaci 20 000 din - kvota 2.3 sing nemci 3000din 2-2 - kvota 1.85 no way. slikaj to :) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 nece poljaci dobiti. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 nebi mogo uplatiti 20000 ni da igraju mancester - cukaricki.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 pokrivac u prvoj postavi hrvata obecava poraz poljaka -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 slikacu ako udje, imam samo telefon pa me mrzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts