Jump to content

Marijan Risticevic

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=PDzpZ_hrEns...feature=related

[roflmao]

i ovo

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Trazio sam sad tekst oko ovoga sto smo pisali za Irish pub i naleteh na ovaj intervju

http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=53553&lang=2

Predsednički kandidat Narodne seljačke stranke Marijan Rističević izjavio je za „Politiku” da gej populacija u Srbiji uživa veća prava nego seosko stanovništvo. Ne treba ih tući i zlostavljati, ali oni žele popularizaciju tog svog opredeljenja. Takva zakonska rešenja postoje u nekim zapadnim zemljama, pa neka se venčavaju tamo, jer i to su važeći brakovi – rekao je Rističević. On je objasnio da je protiv javnih manifestacija koje propagiraju ovakve seksualne slobode.

– Pa molim vas, da li bi bilo u redu da vi i ja izađemo na ulicu i skandiramo da volimo onu žensku stvar? Mi to radimo sa ženama, a oni među sobom. Lično mi takvo opredeljenje ne smeta, ali to ipak treba da ostane čovekova intima – rekao je Rističević novinaru „Politike”.

a evo ga i onaj tekst koji sam ja procitao

Predsednički kandidat Marijan Rističević saopštio je da je otkazao aktivnosti planirane za četvrtak, pošto je u sredu uveče napadnut i povredjen u Beogradu. Policija tvrdi da je Rističević, zajedno sa novinarodm Studija B Predragom Sarapom izazvao tuču protiv grupe mladića, te da su obojica bili "u vidno alkoholisanom stanju".