MaudDib Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 u shiprazhiju ? teshko samo rock .. ima svashta on nju vejva do ko zna chega (htedoh svashta da napishem al videh da to ne pokriva taj opseg ). mozhe da bude gotivno jel relativno okej ekipa svratja, al smara shto mesto ne dishe u smislu da je u podrumu i da su dole neke uzhasne drvene izandjale daske. ti si za kepasa da hasash na 'poslovnom ruchku', a uveche da timarish neku sponzorushu na gajbi. klubovi su za nas lezilebovitje :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 pa ono, vidis sta je kad, pa onda ides kad ti gotivno. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 pa ono, vidis sta je kad, pa onda ides kad ti gotivno. ovo je onaj tipichno +1 post :)))))) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 no komprendo:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 uredu je :) kapiram proradi dosada pa budesh u fazonu daj da kucnem neshto :) iako to nema smisla :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 a, to, ja skapirao, da je post +1 za siprazje, kao go siprazje, go! :) nije nego se preganjate da li je samo rok ili nije, pa ono, vidis sta je kad, pa ides samo na rok lol:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 pa fora je shto nemaju neki (il ja bar nisam nashao) ustaljeni repertoar (tipa tog dana ta vrsta), a i da imaju ne pratim toliko sve scene da bih znao ko je koja vrsta :) a i ono malo puta shto sam bio tamo nikad nisam zabo bend lajv, tako da je diskutabilno dal toga i ima tamo na regularnoj bazi. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 ti si za kepasa da hasash na 'poslovnom ruchku', a uveche da timarish neku sponzorushu na gajbi. klubovi su za nas lezilebovitje :) e sad si me za srce ujeo... a sta mislish o Zhici? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 septembar 2007. Ne mislimo na isto. Za ono "analizu radnih mesta i sigurnost na radu" bla bla, rok je 1 mart ili nesto posle zaboravio sam :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 (edited) pa fora je shto nemaju neki (il ja bar nisam nashao) ustaljeni repertoar (tipa tog dana ta vrsta), a i da imaju ne pratim toliko sve scene da bih znao ko je koja vrsta :) a i ono malo puta shto sam bio tamo nikad nisam zabo bend lajv, tako da je diskutabilno dal toga i ima tamo na regularnoj bazi. ja mislim da imaju lajv bendove regularno i da je uvek neki rok, zato sam i istripovao da moze da se dodje do informacija:) sa druge strane, moze da ide u kuglas tu su gitarice kad oces i ima lajv bendova kad oces. edit: sto se zice tice, stajaznam, opet zavisi koji su dani i to, posto u zici pustaju bas raznolike zanrove, okej je kada je lajv nastup, ali brate, mnogo je mala zica, barem je meni to trip. Edited February 19, 2008 by Doolio brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 odo malo da izadjem iz kuce, napolju je fino kazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 procena = analiza, rizik radnog mesta = sigurnost na radu. moguce da su produzili rok, jer su sad uveli i kurseve za obavljanje te delatnosti unutar firme, samo da se uzme kesh :) Mislim da su to produzili definitivno, pošto su kod nas bili pre jedno nedelju dana da smaraju, a i danas. Bila je to funny situacija ... dolazi neka žena i kao zagleda sve, kao, da, da, u redu, u redu ... (vidi skener) ... - "PA VI IMATE SKENER?!" ... "da" ... "A, pa to moram da upišem ja, da"... K'o da je videla da imamo cirkular koji radi sve vreme a oblika je telefona i stoji odmah pored njega i često zvoni kao telefon, zbog čega smo već peti put menjali sekretaricu u poslednjih mesec dana, a i itison jer ne mogu da se operu fleke. Šta je rizik skenera toliki, možda da neko može da oslepi ako gleda u svetlo dok skenira a nije zatvorio poklopac i ne skenira nista, nemam pojma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 bio sam i 2003. recimo. i tada je bio kul, jako blizu beogradu. nisu bile one fensi bandere itd u centru, ali je bio živ grad, imalo je gde da se ode, ljudi su bili mahom ok raspoloženi. jesu ovo sve površni utisci nekoga ko je svratio u grad na kratko, ali stoji da je čačak već dosta vremena jedan od boljih gradova u srbiji (a verovatno najbolji južno od beograda, uz niš naravno). Tad je grad bio zivlji, prilichno...Sad nema gde da se izadje, vikendom mozesh da birash da idesh da slushash Grand i gledash seljake ili da idesh da slushash Grand i gledash josh gore seljake, zavisi koje si godishte...raspad je atm... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 a taj tube kakav je ?:D valja li ici tamo ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Cacak = FEIL , (znam da se pishe Fail) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 e jebi ga, ako vam je glavno merilo kvaliteta života izlazak, onda je čačak stvarno sranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 u zhici nikad nisam bio igi, sorry :| ja mislim da imaju lajv bendove regularno i da je uvek neki rok, zato sam i istripovao da moze da se dodje do informacija:) sa druge strane, moze da ide u kuglas tu su gitarice kad oces i ima lajv bendova kad oces. to prichash o shiprazhju ? koliko sam sad pogledao na njihovom spejsu nisam uspeo da provalim ni jedan rok da je bio skoro, dodushe zajebao sam se za lajv ima lajva. kuglash je meni suvishe hevi .. jednostavno mi je mesto odbojno ne mogu da objasnim zbog chega. a taj tube kakav je ?:D valja li ici tamo ?:D tube kao klub sranje .. dodushe nisam bio tamo mnogo puta (2x samo) i nikad kad je guzhva, al mogu da zamislim da je tek sranje kad je guzhva zbog izgleda samog kluba .. sve je neshto izduzhen, jedan shank, nedefinisani dfloor .. sranje. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Gde je bre Kuglaš hevi, aman zaman? Doduše ako se u Plastiku osećaš prijatno, onda verovatno jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 pa ne osetjam se prijatno u plastiku, tj ne pamtim kad sam otishao tamo, a da se nisam prethodno ili u prvih 20 minuta unutra savio da bih mogao da podnesem mesto :) ne znam ne mogu da definishem zashto mi je kuglash hevi za svariti, nisu ni ljudi ni mesto .. mora da su neke podzemne vode :)) jedino shto mi pada na pamet jeste svetlo al nije samo to. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 e jebi ga, ako vam je glavno merilo kvaliteta života izlazak, onda je čačak stvarno sranje. Pa naravno da nije ali shta bi mene kao maturanta moglo da zanima nego da imam gde da se zezam? Dom kulture ima predstave jednom mesechno a i tad niko ne ide, 1 bioskop je zatvoren, drugi kao i da ne radi, nivo morala je prilichno nizak, svake sedmice chujem kako je neko mojih godina napravio neko sranje, izboo nekog ili tako neshto...mada je pozitivna strana to shto znash koga bi valjalo da se klanjash i ko shta radi... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Mislim da su to produzili definitivno, pošto su kod nas bili pre jedno nedelju dana da smaraju, a i danas. Bila je to funny situacija ... dolazi neka žena i kao zagleda sve, kao, da, da, u redu, u redu ... (vidi skener) ... - "PA VI IMATE SKENER?!" ... "da" ... "A, pa to moram da upišem ja, da"... K'o da je videla da imamo cirkular koji radi sve vreme a oblika je telefona i stoji odmah pored njega i često zvoni kao telefon, zbog čega smo već peti put menjali sekretaricu u poslednjih mesec dana, a i itison jer ne mogu da se operu fleke. Šta je rizik skenera toliki, možda da neko može da oslepi ako gleda u svetlo dok skenira a nije zatvorio poklopac i ne skenira nista, nemam pojma :) nego jel ta zena pregledala i legalan softver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 bogami zaladnilo brrr, odo da skuvam caj i da odgledam prison Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 A jel imas onaj trip kad dodjes sa posla "juhu navikao sam tako sam oran" da bi te nakon 45 minuta pekle oci i spavalo ti se :) A znci btw, valja ta kafa bez kofeina? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 od jutra do mraka na jebenom kompu - 3d i flash, ko magarac. Ajde da se barem igram ili gledam neki pron iz podsaharske afrike nego mi rame otpada od koriscenja misha i kuckanja. Chim zavrshim ovaj posao i nadam se dobijem od toga pare, kupujem sebi graficki tablet (jer je navodno vishe ergonomski od misha) i bolji procesor i graficku i ima da nestanem na jedno pet, sest dana u Oblivionu. Eto, priznajem, Vudu nije jedini koji se pali na oblivion. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 covece nasih par zadnjih postova smrde na beli luk i apoteku :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts