Veljok Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 (edited) eee sad se setih necheg... el ste, kad ste bili mali (tipa, 7,8,9 godina) za slatkishe pitali : ''jel ima neshto onako?''? excpecting answer: nisam jeo slatkishe. Edited January 15, 2008 by InfernOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 nisam jeo slatkishe, keva ih uvek iz samo njoj znanih razloga sakrivala od mene i sestre, koji smo i do dana danashnjeg ostali zeljni istih i tamanimo ih u sramotnim kolicinama a toliko gladi u svetu anyway rur doktori, zasto mene jos muchi ovaj kashalj, prestala je temperatura, popio sam dozu antibiotika, sve bi trebalo da bude okej ali me josh suvi kashalj zeza (josh sam i izbacio sve zelene aliene iz sebe ali i dalje me zeza) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Samo opušteno, mene je mučio takav kašalj jedno pola godine, i onda je jednostavno nestao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 polozio Javu JEA Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Posle posla otisao sa Laletom u Kucu Caja.....nisam bio sto godina....posle toga izveo devojcicu u pozoriste, pa otisli do Momenta na kafu i sad stigoh kuci.....odo u krevet.....aj laku noc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 TAKO JE RAMI!1 SVRATI NA KLIZANJE, ZNAS KOLKO IMA TRINAESTOGODISNJAKINJA! (ovo je blaza varijanta, nije hevi kao kada napises IMA 13. GODINA) OTJU TEBRA SAMO DA SE PRVO OLESHIM OD PIVA TU NEGDE U KRAJU INACHE SAM SRAMEZHLJIV PRED DEVOJCHICAMA ups, caps :o Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 sleep, sleep, sleep.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 anyway rur doktori, zasto mene jos muchi ovaj kashalj, prestala je temperatura, popio sam dozu antibiotika, sve bi trebalo da bude okej ali me josh suvi kashalj zeza (josh sam i izbacio sve zelene aliene iz sebe ali i dalje me zeza) Kazali su i na televiziji da ce da traje neko vreme taj kashalj nakon sredjivanja bolesti. A i vidim svi koji su bili bolesni ovih dana josh uvek kaslju. @ rami, kali - Vidim ima dosta interesenata za nosenje dzakova brashna, to nije loshe znati. Ili makar da ste raspolozheni da radite za gibanicu i pogachu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 idem da odspavam 2 sata, pa do fax0ra da nosim profi preview diplomskog... jebeni smor, doduse posle idem da pokupim kesh sto sam uspeo da uvalim stari RAM, da qpim ortaku poklon za rodj, i ko zna sta jos dok sam u gradu... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 e sto mi drago sto Maru zivot kaznjava zbog toga sto nam posecuje forum :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 ustao. prvi od svih radnih. lol sisice, I PWN Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Ma tebi se važi i ovo kad si krenuo da spavaš, tako da si definitivno prvi ustao! Dobila jelena u tenisu, jeej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 dobro jutro radni narode rur komjunitija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 bro jutro, mmm kafaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 sinoc zaglavio u kafani do pola 3 od 7 na poslu jipi ka jej madrfaka :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Ishao sam da babu odvezem do lekara neshto, i to je sad dole onaj centar za zdravstveno osiguranje ili kako god da se zove tamo dole ispod Sarajevske u Teslinoj (sad se ta ulica zove valjda drugacije). Na tom pozivu koji je dobila, pishe da se prijavljuje na Shalteru 150 na prvom spratu. OK, odbacim je ja tamo, rek'o daj da udjem da i makar predam pre nego sto krenem dalje. Naravno, u zgradi u koju mahom dolaze penzosi i matori i to stepenice su od pola metra, jedva ja njima idem, nema veze ... Popnem se na prvi sprat, na shalteru 150 stoji jedno 10 ljudi u redu, neki i sede, to je 8:15h vec, shalter ne radi. Posle par minuta, dolazi neka zhena (koja tu radi): Žena: Izvinite, sta vi cekate ovde? Ljudi: Pa za komisiju evo imamo pozive, ovde smo od sedam! Žena: Pa to nije ovde, to vam je niz hodnik u sobi 114. Ljudi: Ali na pozivu piše ovde, šalter 150. Žena: Ne, ne, preseljeno je to, to vam je niz hodnik dole pa 114. Krenuli svi niz hodnik naravno, dolaze do sobe 114, zauzimaju borbene položaje, sedaju, staju pored vrata itd. Ja rek'o daj da tu taman predamo pa da idem, da ne zakasnim. Sačekam jedno pet minuta, kad dolazi neka druga žena, isto zaposlena tu: Žena2: A gospodo, šta vi tražite ovde? Ljudi: Pa za komisiju evo imamo pozive rekli su nam da tu dođemo tamo sa šaltera 150. Žena2: Pa ne, ovde to sigurno nije, ja radim u ovoj kancelariji, nije ovde nikakva komisija. Ljudi: Pa tamo su nam rekli, gde sad da idemo i kuda? Žena2: Pa idite dole niz stepenice pa pitajte na prijavnici oni znaju gde je to. To je najverovatnije u sobi 30. Svi sad opet niz stepenice, neki sporije, neki brže, kako već to ide. Ljudi: Gde je ovo za komisiju? (pitaju na portirnici / prijavnici) Portir: A to vam je soba 30, znači niz hodnik pa levo. Svi krenu niz hodnik pa levo, s tim što je hodnik dugačak jedno 200 metara, ono k'o u SIV-u skoro :)) Dođem ja do sobe 30, nekako se podesilo da kao najagilniji pored penzosa dođem prvi :) Ja: Dobar dan, jer ovde za komisiju? Dva_doktora: Kakvu komisiju, nije ovde komisija nikakva, prvi put čujemo za to. To vam je gore na spratu, pa onaj prvi šalter (misleći na 150) Ja: Ajde pogledajte vi ovaj poziv pa vidite dal' je to to, pošto su me odatle poslali ovde dole. Dva_doktora: A, to je soba 32, to vam je ova prekoputa nas, idite tu. Idem u sobu 32. Ja: Dobar dan, jel ovde za komisiju? Doktor: Komisiju? Ne, nije ovde komisija, mi smo neštonešto. Ja: A gde je onda komisija (dajem mu poziv)? Doktor: A to vam je šalter na sobi 39, ona vam je skroz tamo niz hodnik sa druge strane pa desno. Ja idem niz hodnik opet na drugu stranu, dok sam ja to sve odradio baba je otprilike tek bila na pola puta ka sobi 30 :)) pa je srećem na sred hodnika. Prilazim sobi odnosno šalteru 39 i već čujem priču Ljudi: Jel ovde za komisiju? Nadrkana_službenica: Jel umete da čitate? Uzmite naočare, pa lepo uzmite da čitate sve vam piše ovde gore! Ljudi: Šta nas šetate, aaa, ja sam ovde od sedam, aaaa, kakav je ovo način, aaaa Nadrkana_službenica uzma od ljude one papire, i pošto se predaju bez knjižice a ljudi daju sa knjižicama bukvalno im čupa iz ruke one papire i baca one knjižice nazad. Ja joj dajem onu prijavu, ona cepa onaj neki tamo papir, daje mi neki drugi i kao to je to, uspeli smo da predamo. I sad se ja razmišljam, al' su oni prošetali sve te mučene penzose. To je neka komisija za tipa invaliditet nekog tamo stepena nemam pojma, znači ono, nisu invalidi skroz ali ljudi sa operisanim kukom, koji slabije vide, koji ćopaju i tako. I sad oni treba da šetaju prvo dok uđu, pa na prvi sprat, pa na drugi kraj hodnika, pa nazad tim hodnikom do stepnica, pa dole niz stepenice, pa na kraj drugog hodnika, pa nazad tim hodnikom, strava jedna. A da ne pričamo što oni (zaposleni) ne znaju sami gde im je šta u "firmi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Dobro je da nisam bio tamo...jebo bi im mater svima.....sve to na lomachu! @topic Dobar dan, radni narode! Srecan rad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 mamu im jebem ja u picku nemoralnu! uvek se setim kad su mene sjebali kad sam imo upalu pluca, ili kad sam napuko zglob i danas imam slabiju pokretljivost i ne mogu da skocim pola onoga sto sam mogao... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 - brate laki kad te nije mrzelo da kucas sve to ovako rano, e onda netje ni mene da mrzi da citam ^_^ - aj rad jos sutra do konsultacija pa sutra ceo dan The Witcher_a hehehe brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 laki zastitnik mladih i ugenjtavanih :) ko zna koliko je dobio porcija ruske salate free of charge za ovo ovakvo pionirsko delo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 ma ti u zdravstvu bre sve go shljam, nista im ne treba verovati! (btw kru, a koji su to uslovi majketi koji bi ikoga naterareli, pa i tebe, da POZHELISH DA SE RAZBOLISH?!?!!? ;oP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 ma ti u zdravstvu bre sve go shljam, nista im ne treba verovati! (btw kru, a koji su to uslovi majketi koji bi ikoga naterareli, pa i tebe, da POZHELISH DA SE RAZBOLISH?!?!!? ;oP) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 bas super laki, sada znam sta me ceka. nadam se samo da je u studentskoj poliklinici malo drugacije! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 brate odmaranje pod gripom....uf...koliko loshe treba da ti bude da ti treba takva bolest od koje bole zglobovi i mozak se gubi da se odmorish =o(( a za Gjev argument to je ok, god bless those crazy japps ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 koja horor priča, laki, strašno. na svu sreću, zaista sam retko bolestan, a odavno se nisam ni povredio. ranije sam za te povrede išao kod privatnog ortopeda, državni ti za svaku glupost zalepi gips pa ti oporavak traje 5x duže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts