Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da, morash nekom cigi da placash zashtitu kola 24/7

odgledao neki horor film na pinku zesci trip sad se bojim da odem da legnem buhaha :)

the ring, interesantno da su ga oni preveli kao zvono, znam da sama rech ima 2 aspekta shto se filma tiche ali nekako mi je krug preovladjujuci, s toga mi je ovo potpuna glupost.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

[:0]

bukvalno su ga "digli" :D sta mu odnesose? koji uzas.

VW Touareg. Sedam meseci su snimali kada ce imati priliku da ga deknu i iskoristili su prvu. Jbt, ono, da znas da te neko "snima" pola godine i prati te... brrr

Sta da ti kažem Dovla, sad imate jedno životno iskustvo više. I sledeci put znaš koji sistem zaštite da staviš! :)

Da, tek sad si mi rekao tu varijanu za zastitu, kakav si ti to drugar? :)

facebook.com/speed.rs

bedak za kola dovla =o(

meni su dilgi starog eskorta na svegog savu 1997me oko 2 ujutro i to bio budan (lol spreamo ispit ;o)) i ono chujem pale se kola izlazim na terasu i vidim odvozi auto...i odma zovi muriju odma na ulicu do prvog milicijskog automobila - niko nista niej video ni nashao...do 2 godine kasnije vidimo bezmalo isti auto parkiran ispred ker-stanice na zemunskoj pijaci...i unutra oma prijavish e ovaj auto ovo ono lichi na nash...i chekiraju ga, broj shasije za 1 drugachiji..."ma to je sigurno vash lako se 3ka prepravi u 8 sacemo mi to da proverimo sve to"...odlazi...za 10 min se vraca..."proverili smo ipak nije vash automobil u pitanju" "?!?" "to je vozilo jednog kolege, on ga ima vecgodinama nikako ne mozhe biti vash..."

i tako se to zavrshilo...

ne mogu,ne mogu,ne mogu...

stvarno sam imao dobru volju da danas idem u skolu,ali jednostavno ne mogu...

danas je sv. Trifun,tako da cu to iskoristiti...

taman da spojim celu nedelju...

ma ne mogu jednostavno...

Propustio si opijanje u shkoli od strane posrnulih devojaka.

Sve bi bilo do jaja,samo da nije tako hladno napolju:S

vid'o sam deda mraza

Sta da ti kažem Dovla, sad imate jedno životno iskustvo više. I sledeci put znaš koji sistem zaštite da staviš! :)

to me podseti - zar vi niste bili kupili neke kamere zbog tuarega?

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

ivane, vincha je deo beograda. tehnichki, deo opshtine grocka, koja je opet deo beograda. koja je ono seljana, tuga :[

slabo spavao sinotj, posle duzheg vremena sa dobrim razlogom. upoznao mega kul ribu preko neta, smejali smo se jedno 2 chuke prichajutji. skoro kao da igram heroje sa onim raspadom :*

sad u teretanu, posle da preslusham neku muziku koju sam skinuo. a ne bi bilo loshe da nadjem onu muziku koju juche nisam uspeo. teatar recimo, ili das wilde leben, returner riddim, snow, holy fuck, minamo, naab, hairspray, itd... :[

Ja nisam kupio nikakve kamere zbog tuarega, niti imam doticni automobil :)

Pa cimao sam te da ih ugradis kod tebe kuci, posto se cesto vidjamo. :) sad ne moras. :)

to me podseti - zar vi niste bili kupili neke kamere zbog tuarega?

jesmo, oces ih jeftino? :)

facebook.com/speed.rs

koji bre nalog

poljubis me u malog :)))))))))))))))))

ahahahahaha :)))))))

@on topic

vratio se sa tekme,igrao protiv bivseg kluba,odigrao kao veliki majstor,mogao sam da krunisem igru evrogolom,ali se lopta od precke nije odbila u mrezu nego u liniju :(

ali neka,barem nismo izgubili :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

dam ti ja raspad, kapice pogana!

moratju da prestanem da izlazim danima kada nema nishta i onda stvaram neku akciju :)) mislim nije da sinotj nije bilo mega (dodushe pola se i ne setjam al vratitje se [:D] mada mozhda kad se setim da sam zavrshio u zhenskom domu bolje ne [roflmao]) al suvishe energije pred vikend je otishlo i onda vikend ne izgleda na nishta :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...