voodoo_ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Ovi lekari samo neka putovanja planiraju. Jeste to prestali da primate viskije, pa sad samo keš? Skinuo sam juče Sega Reli, iju što je dobro! Igra kao igra je čista arkada, ali su staze sjajne a boje jarke - trava zelena, nebo plavo, baš kako treba. Sve me podsetilo na prastari Rally Championship koji sam igrao pre sto godina na Virdžu... a ne ko onaj buljavi Dirt koji izgleda ko reli u Falloutu, raspon boja od narandžaste do braon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 hoho od kad se kurac hoho zove shkolska torba hoho hoho od kada ja kazhem hoho da je to prava stvar hohoho Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 od kada darko tamo poseduje zemlju, tj kucu :) vrchin =/= vincha :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 od sutra sam trendi, stize mi lap \o/ toshibakolud a ne ko onaj buljavi Dirt koji izgleda ko reli u Falloutu, raspon boja od narandžaste do braon. jebe te diptrija :| sledeceg meseca kad izadjes napolje pogledaj izbliza kako izgleda prashina i pesak, sve ce ti biti jasno :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Ali fazon je da igre treba da izgledaju lepo, a ne realno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Tebi bih dao i sredinu palačinkeee .. Sutra za BG !! Sreća, sreća, radost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Ovi lekari samo neka putovanja planiraju. Jeste to prestali da primate viskije, pa sad samo keš? jebiga brate, mora covek malo da se i odmori od tog silnog viskija:)...a cuo sam da na ibici prave ekstra koktele:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Tebi bih dao i sredinu palačinkeee .. ma i sredinu pasulja;)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 opet blejka ceo dan... sudio sam neke meceve na kgb ligi od 7-11...zlo o.O sad idem da kuntam na miru,a sutra malo u skolicu,cisto da vidim sta ima... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Tebi bih dao i sredinu palačinkeee .. Sutra za BG !! Sreća, sreća, radost! ha dolazis na dan zaljubljenih :D jes :D taman da se povatamo malo :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Volim i ja tebe :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 sad idem da kuntam na miru Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 bio sa drugarom i neke dve drugarice u gradu, fino vece samo sto sam umoran ko pas, zajebano ovo rano ustajanje, odo i ja da spavam na miri :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 bleya. dosao sa faxa, sad malo igranja ;) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 ma idi ....koma .... tako je sve monotono da neam reci don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 dobro nije rekao "u miru" ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Caletu ukrali kola, jbg, smor, al barem ima kasko.. Digli ga onim nekim vazdushnim pumpama i odneli kamionom, bato. Dabogda im se ruke osushile. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 sta se to vozi kad se tako krade >? Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 odgledao neki horor film na pinku zesci trip sad se bojim da odem da legnem buhaha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 ahaha vudu zvucis kao neki tuberan iz ere pre antibiotika:)...btw, jos nisam uspeo da nabavim sva dokumenta za spansku vizu, nadam se da cu sutra konacno to odraditi... chek,jel si potpisao nalog ? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Koji sam kreten sad idem da spavam, mislim nista novo, ali planirao sam neke stvari sutra da odradim, ali kako sada stvari stoje - necu.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 ne mogu,ne mogu,ne mogu... stvarno sam imao dobru volju da danas idem u skolu,ali jednostavno ne mogu... danas je sv. Trifun,tako da cu to iskoristiti... taman da spojim celu nedelju... ma ne mogu jednostavno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Caletu ukrali kola, jbg, smor, al barem ima kasko.. Digli ga onim nekim vazdushnim pumpama i odneli kamionom, bato. Dabogda im se ruke osushile. Neeeeeeeeeeeeeeeee [:(] Jebem im mater lopovsku......dabogda im ruke otpale.....e bas sam se smorio....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 bas smor za auto pffff elem ustao, imam vremena da malo probleim pa do grada na 3,4 mesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 kakva tuga jbte, taj auto je nocas verovatno isechen ovde u okolini shapca... jebem ti drzavu i miliciju koja otvoreno saradjuje sa lopovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts