Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dobro jutro...

sad bi trebao da se sredim, odem do grada, pozavrsavam neke obaveze, konkurisem za jos jedan posao(to bi bio vec treci), trebao bi da spremim materijal neki za ispit sutra...

da kupim dobre rizle...

koliko one uticu na ukus cigare to je neverovatno... motam duvan vec neko vreme i juce mi nestalo mojih standardnih i kupio u trafici jedine koje su imali tj smoking black...

KAKO JE ODVRATNO... bljak. fuj. uzas.

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Steta sto je vec proshao ovako imba dan :D

Citanje nekih topica ujutru , cisto da se razbudim ,posle toga otisao u grad i sreo drustvo iz osnovne koje nisam video 5+ godina ... ma ludnica :D

Da je svaki dan ovakav bilo bi vr'

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

razmisljam se da li da dam 900 evra na apsolventsku ekskurziju ili da te pare pametnije potroshim na neki drugi put u svet. nekako mi se ne mili da idem sa mojim fensi coca cola light faksom 7 dana do spanije i nazad autobusom.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

pa nije 900 ali jeste ponuda od 450e bez vecine karata za mesta koja bi obilazili na putu, dodaj na tih 450-500 josh barem 400 jer morash nesto i kupiti pred put, jescesh, izaci cesh vec tamo negde....malo po malo dodjesh na barem 800

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

mislio je sigurno sve ukupno sa parama koje treba da ponese

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

450 evra ponuda za spaniju?! puno previse suvise! ja isto idem na apsolventsku isto u spaniju i izadje oko 310 evra.

jedva cekam :)

jeftin apsint, jeftina sangrija, super provod ma milina :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

ne razumesh, oni ce za tih 450 jura verovatno biti smeshteni u 2x gorem hotelu nego vi za 310 + ce josh morati da govore rechi kao shto su hvala i izvini te;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...