Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zasto je na svakom Bravo soku deo deklaracije na Albanskom prezvrljan?

Zasto je na Nokijinim telefonima gornja granica za godinu koja moze da se postavi 2095/2101?

Spavao sam celo popodne, pa sad jurim sve da zavrsim. Jebem ti debilni bioritam :(

zato sto su budale, vrse distribuciju za kosovo odvojeno od srbije a to nije po zakonu i ustavu. tako je reicmo i sa orbit zvakama. a pazi sada umesto drzava da kazni te iste firme koje su to radile i da ih tuzi i sta ja znam ona im naredi da presvrljaju. i sad dolaze oni putujuci putnici u radnje i traze da presvrljaju to i kao spominju da moze i nas u malorpodaju drzava da kazni.

uzeo sam one orbit zvake i nabio ih im u dupe i izbacio napolje jebem ti drzavu idiotsku

fallout_table.gif

18 je bash dosta :) Meni je ja mislim prosek recimo 10ak, ako računaš slike i to. A baš sam pričao sa ovim mojima, kao, olakšan proces dobijanja vize, treba "samo" pozivno pismo, a u zagradi (i sve ono što ste podnosili pre). Pa šta je tu olakšano majku mu?

Ma ono, svugde je manje više standardni set:

- Popunjena prijava

- Pasoš

- Fotke

- Osiguranje privatno za trajanje puta

- Potvrda faksa / škole / o zaposlenju (+ izvod m3a ili kako se već zove + radnja knjižica na uvid ili index)

- Avionska / bus karta ako ne ideš privatnim prevozom

- Rezervacija hotela / potvrda prijatelja kod kojeg ćeš tamo biti.

- 35 evra :p

Problematika nastaje kad ti traže neke "custom" dokumente koje mogu da traže kao što su:

- Izvod sa bankovnog računa

- Drugi dokaz o finansiranju

- Kopije kreditnih kartica

- Putni nalozi

- tralala.

mrzi me sada da tražim ceo spisak pošto sam reinstalirao komp, ali neki od bisera koje francuzi traže su:

- potvrda iz firme o primanjima jednog od roditelja i potvrda iz banke da imaš 500 evra

- indeks na uvid i fotokopija prve strane, poslednjeg overenog semestra i poslednjeg položenog ispita lol

- izjava oba (wtf) roditelja da te puštaju i da će finansirati put (?!)

naravno, sve moraš da im prevedeš na francuski ili engleski.

ne znam na šta se odnose te vizne olakšice, pošto je ovo više papira nego što smo nosili devedesetih, i to otprilike duplo više.

spavao.. konacno, od petka nisam.. sva ta sranja :(

a sada, pijuckam kaficu, listam novine, cuo sam se sa devojcicom vec.. eh, kako nekad sitnice znaju da ti ispune srce. konacno sam se malko oraspolozio...

bah, a u 9 moram da idem na lekarsi, toliko me mrziiiii

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...