Sheyn Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 dosla sam iz sela,bilo cool :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Bio sam ubedjen da sam nesto ovde napisao, ali izgleda da sam se prevario :) Idem da jedem nešto, pa ću možda da odgledam neku seriju što mi je pretekla :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Ladno je, ja nisam vise za izlaske i lokanja subotom do 3 ujutro definitivno, laku noć :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 wb ajvanho i kojote :] dosadan dan... sva sretja pa sam dobar deo prespavao ili proveo u vozhnji sa kvalitetnom muzikom u ushima. Ladno je, ja nisam vise za izlaske i lokanja subotom do 3 ujutro definitivno, laku noć :( ne prdi deda! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 9 iz jave i c++a, 9 iz elektronike i 8 iz analize2.. dosta za ovaj semestar, ostala je sociologija za neki drugi rok.. sad mogu da spavam do 2 i da, dajte neki dobar topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 haha! master of defense :) bio na fuzbalu gde sam pwnovao protivnichke fudbalere koji su josh kao aktivni profesionalci ;) da ne prichem za tomak koji je bio sveze nafilovan maminim cuftetama koje se vare po 2 dana ustao sa minor glavoboljom.... kleti mamurluk, sad me mrzi da se pomerim, jedino su prsti aktivni za kucanje lol proklet da si ti i tvoje lenstvovanje Bio sam ubedjen da sam nesto ovde napisao, ali izgleda da sam se prevario :) Bas smor sto je djokovic odustao :( ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 ne radim nista kreativno, moracu da se isamaram:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Ja bih bio mrtav do sada kada bih tako radio :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 haha! master of defense :) bio na fuzbalu gde sam pwnovao protivnichke fudbalere koji su josh kao aktivni profesionalci ;) da ne prichem za tomak koji je bio sveze nafilovan maminim cuftetama koje se vare po 2 dana Nisi se pobio ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 (edited) place mi se kad neko pomene 18i rodj... kad se setim samo prosle godine,a ono ako ne 2,barem 1 svakog vikenda... damn it !!! :\ Bre leshko ko ti kriv kad se ne znash sa ljudima :PP ;) Ja od 86 sam isho,pa do 9x cu sigurno da idem na mnooooogo 18.-tih.Puno srednjoshkolki i alkohol za dz,shta cesh lepshe? :) Evo da se ne smorish garantujem ti da cu da se provedem i za tebe malo sad :D Edited February 10, 2008 by Savov Zdravov У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 pricaj nam jos,smekeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 @ g!!! - Ma znam za to, mislio sam još nešto da sam napisao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Ja bih bio mrtav do sada kada bih tako radio :) ahahaha:) dobro, meni nalaze struka, a i hobiji da budem kreativan, sto ce reci da ne radim apsolutno nista:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 levo desno, nigde moga stana %] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 ahahaha:) dobro, meni nalaze struka, a i hobiji da budem kreativan, sto ce reci da ne radim apsolutno nista:) Slushaj Kreator i gutaj kreatin!!11oneololo :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Jbt, kako je nedelja smoren dan, strashno... :((( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 polako se spremam i idem u white na neku zurku... mnogo mi se spava i mogao bi da propustim, ali greota, popicu makar jedno dva pica i kunt If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 ^^ heheh pazi samo na sindorm jedne chashice :) Nisi se pobio ? ne nisam ja takav tip samo me ljudi naprvi pogled posmatraju tako :)) boli me svaki zglob na nogama samo josh fali da me boli i na rukama :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 u white-u nema sindroma jedne chashice jer za sto treba flasha :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 @ G u said it before, and u'r saying it again :) @ thread bio prosetao se sa komsinicom, izblejali pola grada... sad dosao kuci, nesto se malo jebavao u PS-u : i sad cu dote, pa malo diplomskog, pa opet dote... moram da poradim na stryg-u opasno :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 lol chizromane :) @topic idem da legnem pa makar na silu zaspao ja u 8 moram ustati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 chizra care :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 (edited) hajli > dodje na isto :) sve u svemu kul vece, malo djuskao, malo gledao lepe zhene, malo pio... ne svidja mi se mesto nesto posebno, ok sve to izgleda ali ne volim napucanu masu i ribe koje nosom paraju oblake... inace smeh scena, riba koja je obukla neku crvenu haljinu i upalilo se ono floroscentno svetlo, kad su zasijale bele tange i beli brus umro sam od smeha :))) riba se smorila kao mrmot bez chokolade al to nije bitno :) nesto me boli glava, ali pretpostavljam da je to zato sto je napolju prokleto hladno... Edited February 11, 2008 by Joe Kerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 idem spavati... evo jedan own za pred spavanje http://www.youtube.com/watch?v=WjwNPfBl0Is...feature=related Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 idem spavati... evo jedan own za pred spavanje http://www.youtube.com/watch?v=WjwNPfBl0Is...feature=related Kakav mega pwn,ja mislim da se lik smorio za sve pare posle @Topic:Kako mi se ne napushta ova Jagodina,strashno. Al jbga,sutra se ide za BG,a shto se mota nije teshko :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts