iguana Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Pa idi radi u fabriku ako ti smeta :) ja i fizicki rad ?!?!?!? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Kul je kao osoba a nije kul kao marsovac ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 jel treba da ti prevodim - nije neka riba , ali je kul za prichu... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Pizdim zbog neta, ovi iz telekoma neshto rade pa ne mogu da downloadujem ko chovek... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 jel treba da ti prevodim - nije neka riba , ali je kul za prichu... a ti si neki maneken ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 a ti mislish da si Dzoni Dep samo zato sto imash povez preko oka Aaaargh!!! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 maud dib pirate name, cile vrabac:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Dodjoh malo pre qci...Odvezao voznju, sutra padam prvi put, nema shanse da polozim. Dao sam krv, 450ml su mi uzeli, mislio sam da mi nece biti dobro posle/za vreme davanja krvi ali mi nishta nije falilo i sad se osecam sasvim normalno, k'o da nisam ni vadio. Jel' zna neko od ovih struchnjaka medicine (Kole/Dule :)) da mi kaze zashto ne smesh da se tetovirash/radish pirsing 6meseci pre davanja krvi? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 a ti si bas isplanirao da dajes krv za pola godine:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Ma jok, nit sam radio niti cu raditi pirsing/tetovazu uopshte, nego me interesuje...mada ima debila koji su davali krv danas a radili tetovaze/pirsinge pre max mesec dana... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 pa ranije je ta boja kojom se radio tatu sadrzala i dosta olova i shta ti ja znam koje chega, sve to anravno ode u krv, pa dok se ne prochisti, valjda zato. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 zapravo, tetoviranje, operacije, a valjda i put u neke od rizičnih delova sveta smatraju potencijalnim zarazama, pa čekaju da prođe period inkubacije svih virusa koje potencijalno imaš. @topic: već drugi dan snimaju neku domaću seriju ispred zgrade, i sve veći džumbus prave. pola parkinga su zagradili jednim autobusom, pola ulice drugim, a i preostala parking mesta "rezervišu" za svoja vozila onom trakom za uviđaje. evo sad već 15 minuta zavija nečiji alarm, nadam se da nisu razbili nekome prozor na kolima. odoh da ih gađam ciglom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Ovaj ivan je idealan za Dunju (sorry kru ;)) Ona baca vrelu vodu na decu, on cigle na prolaznike vatrogasce ... strashno nesto! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 izasao na prvi mi ispit, znaci mali papiric me je delio od 60 poena sa pismenog dela, i provali me profesor. kako sam baksuz, to je neverovatno. pricam sa ortacima pre pocetka ispita, kada smo nabavili zadatke, provereno padam, na bilo koji nacin. jos imao srece, meni zapala jedna od grupa sa tim zadatkom, znaci papir 3cm x 3cm me je delio od toliko poena. jos ne verujem koji sam bilde :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) sredjujem cv, trebalo bi sutra da iscimam neke veze pa da konkurisem za jolly travel, izbacili konkurs, ova obuka u sugavom in hotelu mi se zavrsava u petak, waste no time waste no time :) edit: inace ako iko od vas ima ideju da sam uspe u poslu, bez veza, bez pomoci, da bude selfmade man, uzmite savet od coveka koji je to pokusao i nemojte... ako imate vezu KORISTITE JE... jer kad se sve svede posao dobijaju ljudi preko veze a ne preko znanja... to sto znam jebeni engleski najbolje u hotelu, to sto jedini u celom hotelu znam slepo kucanje, sto ucim radnike word i excel i sto sam realno sposobniji od 90% zaposlenih(ne racunajuci top managment) ne znaci jebeno nista jer nisam iscimao vezu kad je trebalo da je iscimam... umrite prokleti zohari crknite stakori Edited January 30, 2008 by Joe Kerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Ovaj ivan je idealan za Dunju (sorry kru ;)) Ona baca vrelu vodu na decu, on cigle na prolaznike vatrogasce ... strashno nesto! ;) ma ajde to sto baca cigle,nego sto viche na sirotog zagradjenog lika u kolima i preti mu velikom sekirom.. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Marija Šerifović tužila Tijanića Toliko smo želeli tu „Evroviziju“ i sada, kada smo je osvojili, brukamo se pred svetom! Pobednica „Evrovizije“ Marija Šerifović se, po svoj prilici, neće pojaviti na finalu „Evrosonga“ 24. maja u „Areni“ zbog sukoba sa Aleksandrom Tijanićem, direktorom RTS-a. Njen menadžer Saša Mirković i advokat Miljkan Karličić su juče održali pres konferenciju na kojoj su rekli da su podneli krivičnu tužbu Prvom opštinskom sudu u Beogradu protiv Tijanića zbog klevete, ugrožavanja sigurnosti, ucene, nasilničkog ponašanja i zloupotrebe službenog položaja. ah...u qrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 "Ciganjska posla". Ko im jebe mater oboma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Eh, kad se setim da smo isli na trg i pevali svi u glas njenu govnjivu, radikalsku pesmu... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 govori u jednini nisam od tih koji se loze uspehom na evroviziji gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 pa dobro, nisam isao sam. bilo je jos par ljudi sa foruma. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 taj rad, in your face losers! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Eh, kad se setim da smo isli na trg i pevali svi u glas njenu govnjivu, radikalsku pesmu... bozhe koji si ti moron .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 bio na trcanju,istusirao se...sad cu da se najedem dobro,pa da opikam neki cs... prolazi dan,prolazi noc,prolaze godine....... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 "Ideš" as in "izlaziš van kuće"? Omg, to nije Neo koga znamo (s foruma)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts