pilauda Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 bio u dcu, gledao film, kul je bioskop skroz, samo sto nema zive duse :) idem da spremim nesto da jedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Preporodio se vecheras :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Dobro jutro radnici i omladino! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 jutro radni narode! Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Pridružujuem se jutarnjim pozdravima! A sad, svi na svoje radne zadatke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 a sad zvanje devojaka za konkurs na posao personalne asistentkinje hohohohohoho 84.-87. =)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ajde bre G!!!, nismo deca, sta ce tebi asistentkinja? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 G > znaci biraj ribu koja ima najbolje dupe/najvece sise jer ako ne zna znanje naucice ga ako zna znanje a ruzna je sta ce ti to to ti treba da ti dize moral... i obavezno neke vazne papire podigni na neku visoku policu u kancelariji, i teraj je da ti stalno dodaje :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 ufff nije mi dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Zavrshio dorucak , overavam neke torrente i spremam se za pocetak apokalipse (Tj ispita)... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ako nista, barem spavash dugo i regenerishes organizam! Jedino sto kad spavas dugo posle si raspadnut ostatak dana :) btw, ako radis od 8 jel to znaci da legnes da spavas u 18h da bi spavao tih pomenutih 13h? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 a jest' tacno, i sam si napisao da si bolestan a ja te pitam kad ustajes za posao :( btw, nevezano za temu :) Jedna radnica uprave bolnice u Izoli u Sloveniji otkrila je u svom sendviču koji joj je poslužen za ručak komad ljudskog mesa, navodi hrvatski internet portal Indeks. Neimenovanoj službenici je naime, previše žilav komad mesa u sendviču bio sumnjiv, pa ga je poslala na analizu, gde je utvrđeno da se radi o ljudskom tkivu. Kako navodi Indeks, Komisija za sanitetski nadzor u bolnicama povodom ovog slučaja pokrenula je hitnu istragu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 znachi sinotj je toliko krenulo da me zajebava oko da mi je doshlo kashikicom da ga izvadim :((( odem danas na kontrolu i kao doktorka "jao pa vama su se spojile crte" doshlo mi je da joj ischupam glavu .. josh posle u apoteci koliko me seva zaboravim recept za neshto shto nisu imali i to tek skapiram kad sam doshao u drugu apoteku. naravno nazovem telefonom da pitam shta je u pitanju i to kazhem ovoj za shalterom, a ona "ne mozhe bez recepta". posle rasprave od 2 min kako jedva gledam (shto je i za ochigledno poshto su mi stavili pogachu preko oka) kapiram da tju brzhe otitji nazad po recept u prethodnu apoteku. vratjam se sa receptom posle 15 min i dajem joj, a ona mi baca foru "pa vidish da pishe ovde OTROV" ja platjam i ona mi ne uzima recept .. "pa kako mi sada ostaje recept mogu da odem u drugu apoteku i da kupim JOSH MALO OVOG OTROVA DA OTRUJEM OVU GOSPODJU OVDE KUCHKO" ... umanjio sam sebi bol za 10% posle tog dranja :) odoh sad da se nagutam brufena i da zhmurim. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Uzas, ja sam isto tako slamkom sebi zagrebao oko. Srecom imao sam dobre lekare i brzo sam se zalecio Stavljao sam neku mast u oko, neke i kapi i gel od govedje krvi (tako mi rekose) Al da je zajebano jeste. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 JOSH MALO OVOG OTROVA DA OTRUJEM OVU GOSPODJU OVDE KUCHKO" hahahaha :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ajde bre G!!!, nismo deca, sta ce tebi asistentkinja? muka mi vishe od asistencija hocu ja malo da zabijam :P hvala dzokeru na predlozima, u procesu su duboke analizu a kasnije se gotovo sigurno i sprovode u praksu :P no da se ne zavaravam ovako lepom delu dana, kasnije mi mozda padne klavir na glavu or smthing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 bio na stanom tenisu, ekstra bilo...sad se najeo pa cu polako da palim za bg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 vratio se iz skole,i spavao do sad...otkinuo sam... sad nemam snage ni za sta...mada i nisam planirao nista posebno... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Malopre sam konstatovao da mi je od starosti propalo svih šest DVD-ova na kojima su bili svi Lord of the Ringsovi u extended varijanti i u odličnom kvalitetu, a za koje sam se svojevremeno prilično pomučio da dođem do njih Ništa, sad ću da skidam... vidim da ima dvojka u 1080p na tri DVD-a, ostalo ću morati da sačekam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 mozhda.. =/ <3 ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 ustao, popio kafu i sad palim do dnevne sobe na sarmu posle cimanje oko diplomskog... smor u najavi :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 nemoj bacati pare na skupu opremu, maro, važna je samo ideja, fotografsko oko i "duša". a ti toga imaš u izobilju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 ovaj ch1zra stalno ima sarme na stolu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (edited) ivane.. <3 =* jel treba da pishem i prevod? Edited January 29, 2008 by lazy* ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 upravo mi se zapalila cigara u rukama... tj buknuo je plamen iz cigare... god damn... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts