Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sve si pogodio Kole, ali si samo omasio dan....Tjosa je pitao sta cemo SUTRA da jedemo, a ne sta smo danas jeli ;)

/edit

@Igor

Kuvano je i povrce i pirinac ;) A i vesalica je termichki obradjena, a to se sve zove sveobuhvatnim imenom "kuvanje". ;)

nenenene, molem lepo, Cosa je pitao sta cete SLEDECE da ruchate a ne sta cete sutra jesti...

pa posto je to pitao pre 14h i posto su oni obroci malo veci za "prezalogajiti u podne"

zakljuchaj je bio da se tek spremate za jelo...

inache za sutra je opet 1:1 izmedju pirea s mesom i kineske piletine...iako bih lichno ishao sa piletinom moguce da ce je jedan od vas dvojice sutra preskochiti tu opciju jer pirinach 2 dana za redom nije everyones cup of tea....omg, i can see teh futuresorz! ;o))

inache ja pisao josh neke stvarchice, ruchao tunjevinu...sad cu verovatno da dremnem....valja se ;o)

Danas zovem da proverim status ADSL-a i ovako je tekao razgovor:

Sluzbenica: "koji je <random administration bullshit>?"

Ja: "wtf?"

S: "U redu, koji je maticni broj vlasnika linije na koju je prijavljen ADSL?"

Ja: "Zasto je to bitno?"

*tuuuuuu*

Nekoliko sati kasnije:

Sluzbenica2: "Ime vlasnika linije?"

S2: "Broj telefona?"

S2: "<to, to, to i to>"

Ja: "hvala lepo, dovidjenja"

Kao da sam zvao dve razlicite kancelarije :@

Bili mi i neki stolari danas, totalno mi sjebali koncepciju :(

Inace, prehlada i dalje smara. Probudio sam se totalno grogi, a pritisak u glavi uopste ne popusta. Jos sam uspeo dva puta da zakucam glavom u gredu danas, mislio sam da cu umreti [:D].

Posle malo napolje, hvala bogu. Nadam se da ce kraj dana biti bolji od ovog proteklog dela [;)]

ceo dan mi je danas u nekom magnovenju, smejanju, tripovima .. tako bih josh akcija kao sinotj, al em nemam snage em nemam vremena :( ostaje mi samo da se smejem kod kutje dok radim jbn zadatke :]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

danas ipak bio dobar dan...

ustao sam ranije,spremio sobu(temeljno),sredio kuhinju,i okacio ves da se sushi...posle ovoga legao malo da odspavam(jer sam spavao 3 sata te veceri),posle izasao,blejao malo sa ribom,pa na VOzdovac igrao kosarku sat i po,sad na tusiranje,pa vecera i kunt...

najssssssssssss

2ch4bup.jpg

- jebem ti sranje ! 11

- skidam gears of war, 3d i 11h da bi mi na kraju ne uspevalo da je igram duze od 3 minuta iako sam unloadovo windowsblinds i ukinuo konekciju na net...

- ako neko zna sta da radim nek javi...

- a do tada se odmaram uz THE WITCHER !!

- lezem za pola cuke...

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

dobro jutro, malopre sam ustao ali i onako mislim da nisam dovoljno spavao te cu nastaviti sigurno za nekih sat vremena. od ng spavam po nekoliko puta i opet mi nije dovoljno.... ne secam se da sam skoro bio ovako oshamucen... mrzim kad sam poluprehladjen nisam ni za kurac, ni za sport ni za zezanje ni za akcijashnje... pfuj...

fallout_table.gif

chekiram neke clipove na youtube-u da se oraspolozim pred qntanje , posto cu sutra da se smorim za medalju ...

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

ceo dan mi je danas u nekom magnovenju, smejanju, tripovima .. tako bih josh akcija kao sinotj, al em nemam snage em nemam vremena :( ostaje mi samo da se smejem kod kutje dok radim jbn zadatke :]

samo dzabalebarish :[

trebali smo da vozimo sinotj, danas bi bili odmorni obojica :[[

bila fina bleja vecheras, a pochela je uzhasno. tako to biva, a mzohda i ne. sve je u meni :]

Keva počela da pravi mnogo dobru gibanicu otkad je prešla sa seljačkog sira na fetu... mnogo dobro, samo što ne znaš kad je dosta, i posle sledi gadna mučnina.

untr00!!!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...