Atelas Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Meni se cini da onaj lik nije preskocio bebe :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Ovo sa golom u pisoaru je fora koju su skinuli od Japanaca. Oni su provalili da ako stave vestacku muvu u pisoar, svi je ciljaju i onda se pisacka, da izvinete, manje rasipa. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Zapravo, holandjani su ti koji su smislili to sa vestackom (tj naslikanom) muvom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 (edited) jako uznemiravajuće... evo nešto veselije: Edited July 8, 2008 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 perm ban odma !!1 ;( MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 zomg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 niste valjda zaboravili :)) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Potential,based on a true story Evo jedan mini-set od mene LOLS Jedna RL У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 lol za rl :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 voodoo,sokirao javnost,otrivsi svoj biceps!1 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 RL \o/ :D:D:D ali ovaj tet :O ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Komsije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 (edited) Edited July 9, 2008 by Dushan_ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 (edited) niste valjda zaboravili :)) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Ma gde mogu da ga zaboravim!? Poceo sam da pratim njegovu internet karijeru. Covek danas izgleda ovako: Drugi sa leve strane, na obe slike. Odmah posle objavljivanja novih fotografija, usledilo je jos odgovora. Mene zanima kakvo je ovo bice sa leve strane na poslednjoj slici? Edited July 9, 2008 by Drvodelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 To bice se kupuje u prodavnici za kucne ljubimce, i sluzi za dizanje potencijala. Kakvo pitanje takav odgovor. :P I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 Pa ne, dobro je pitanje, i ja sam vidjao to "bice" na raznoraznim slikama, uglavnom su neke gej fore u pitanju. Inace svaka cast za lika sa potenicijalom :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 (edited) EDIT : Ok fail-ovo sam sto se tice onog " bica " :D ali stvarno lici na Pete Doherty haha :) http://www.myspace.com/brianjpeppers my space page Edited July 10, 2008 by Pura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Lik sa kojim ga photoshopiraju je Brian Peppers, izgooglajte ga, lik je net famous : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 potential guy se puko u guzicu do jaja.. pogle ga kolki je sad :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... « FAIL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 ahhahah rofl brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 forest dragon fantastichna slika, nije funny al me je oraspolozhila & odushevila =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 fatal error wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts