Nezki Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) ^^ Not bad, not bad at all. Mada ne znam kakva je ona za odrzavanje, delove itd... Edited January 9, 2008 by Nezki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 e, da, kakav je za te tripove? da, ne znam sta sam se istripovo ili je bilo ranije, sad stoji 1.4 ja sam u fazonu da imam 6-7 iljada oma, a ostalo kreda ovaj opet sam istripovo sad ne mogu da nadjem, ja nalazim sajtove gde je 1.2, aj daj link Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Uzmi nekog Mini Morrisa :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 e, da, kakav je za te tripove? da, ne znam sta sam se istripovo ili je bilo ranije, sad stoji 1.4 ja sam u fazonu da imam 6-7 iljada oma, a ostalo kreda ovaj opet sam istripovo sad ne mogu da nadjem, ja nalazim sajtove gde je 1.2, aj daj link Sa strane servisa ne bi trebalo da je skup, koliko sam ja cuo. Definitivno je 1,4 na snizenju: http://www.autobat.co.yu/forum/viewtopic.p...8b0a7e0c873bf36 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Nadam se da niste zaboravili i na činjenicu da je taj auto poprilično ružan? :) Em nije lep spolja, em je ružan i iznutra, a bogami kako čujem (a i gledah neke fotke), kvalitet izrade mu je dosta loš. Mis'im, ako je dizajn od nekog važnog značaja. Ako nije, onda samo napred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 cekaj, ukusi su razliciti:) meni je recimo kordoba najlepsi od svih ovih...ja licno preferiram 'automobilaste' automobile, znaci ne jaje, ne korpa, ne svemir, ne transformers, ne voltron nego ono, kad odes u vrtic i kazes deci da nacrtaju auto. mada je i astra normalna sto se toga tice. uvek sam gotivio klasicne mecke i bendze, a nisam gotivio vw, fiate i kompaniju... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Seat = VW Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 11, 2008 Author Report Share Posted January 11, 2008 ma bre mislio sam na dizajn:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Kao sto rekoh, ukusi su razliciti :) Enterijer mi je nekako, gori nego kod dacie da budem iskren :) No, to ne mora naravno nista da znaci, jer ne kupujem ja auto nego ti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Doolio kao da si neki Rus - samo sedani, a? Meni su se isto sedani svidjali kada sam bio mali, sada samo hatchback-ovi, chak sam i neke karavane zgotivio (ko me ishejtuje za ovo celava mu keva :)) Od sedana mi se svidjaju samo bmw, mercedes, audi, mazda i lexus, svi ostali su suxzori! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Da, kao na primer Honda Accord ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 srba: "od sedana mi se sviđaju samo <sve luksuzne marke>." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 a nema sanse da ne gotivi sab 9-3 i volvo s60:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 misliš opel vektru i ford mondeo? ovaj drugi je zaista odličan auto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Kao sto rekoh, ukusi su razliciti :) Enterijer mi je nekako, gori nego kod dacie da budem iskren :) No, to ne mora naravno nista da znaci, jer ne kupujem ja auto nego ti :) Najbolje da je gori od Dacie, bre. Jeste losiji, ali ne bas toliko. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Novi Mondeo izgleda fino, ali mi se ne svidja kako izgleda otpozadi... Zato mi se svidja kako izgleda karavan No dobro de, nije to tema ;) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 11, 2008 Author Report Share Posted January 11, 2008 srbo, pradeda mi bio rus, caletova keva, pa cale od njenog muza, zapalio kad je bila revolucija, cak postoji slim chance da isprivatizujem neke vile po nekim ostrvima, ali to nema sanse posto se ta prica vucara vec zilion godina. tako da, ko ce ga znati:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 evo da bampujem, posto je bilo nekih komplikejsn, nisam jos nista uzeo, ali sam na kraju bio u fazonu da uzmem astru klasik, al evo, sad ide ovaj sajamski popust i opet sam neodlucan... znaci, ako imate linkove, infoe i slicno o automobilima do 12k, sipajte:) znam da je fiesta snizena na tu varijantu, al kapiram da opet ne bih uzeo fiestu za te pare. sa druge strane, corsu novu bih uzeo, ali je ona skupa, jel tako? sav sam se zbunio, niko od zastupnika ne refreshuje cene, a nasao sam sve neke kontradiktorne informacije... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Nova korsa ne bi trebalo da je skupa. Pogledaj na cenovniku Speeda situaciju, a ta je jos bez ikakvih popusta - http://www.speed-industry.com/cenovnik.php. Takodje, gledao sam i neke statistike, Corsa je treci strani auto po prodaji u Srbiji prosle godine, sa nekih 1600 primeraka cini mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 ovaj dule kupuje kola ko kole komp :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 aj da ne vrtim ceo topic, poshto je fiat grande punto i zashto njega ne bi uzeo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 laki, moracu da iscekiram koliko je sa popustima, posto kontam da je okej ta pocetna cena, ali mislim da ispadne skup kad ga zbudzis, tipa 13-14k, ja ne smem preko 12. mozda bude sa popustima okej, ali ova verzija 1.2/60 kontam da ce da umire sa klimom:) darko, grande punto je tu negde sa cenom, ne znam kakav je sa popustima, a ne bih ga uzimao zato sto je mali mnogo i zato sto sam cuo da je sranje od dosta ljudi. i nema sasiju. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 i nema sasiju. wat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 ne znam, neko mi je objasnjavao, a ja se ne razumem najbolje, ko zna sta sam lupio:) nesto u smislu da se oslanja direktno na karoseriju, znam sigurno da je nesto izdebilisano na autu. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Naravno da ima shasiju :) ali je ona unitarna za celo evropsko trziste. Samo trzista Latinoamerike dobijaju modifikovanu, ojacanu sasiju zbog losijih puteva, a mi u Srbiji ne, iako bi nam dobrodosla. Daleko je to od nekih ozbiljnijih mana, ali opet sa druge strane - Grande Punto se trenutno ne moze posebno izdvojiti ni po cemu, osim ako vam se ne dopadne mnogo njegov izgled.. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts