Jump to content

novi auto za ~12k

Doolio

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e, da, kakav je za te tripove?

da, ne znam sta sam se istripovo ili je bilo ranije, sad stoji 1.4

ja sam u fazonu da imam 6-7 iljada oma, a ostalo kreda

ovaj opet sam istripovo sad ne mogu da nadjem, ja nalazim sajtove gde je 1.2, aj daj link

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

e, da, kakav je za te tripove?

da, ne znam sta sam se istripovo ili je bilo ranije, sad stoji 1.4

ja sam u fazonu da imam 6-7 iljada oma, a ostalo kreda

ovaj opet sam istripovo sad ne mogu da nadjem, ja nalazim sajtove gde je 1.2, aj daj link

Sa strane servisa ne bi trebalo da je skup, koliko sam ja cuo.

Definitivno je 1,4 na snizenju: http://www.autobat.co.yu/forum/viewtopic.p...8b0a7e0c873bf36

facebook.com/speed.rs

Nadam se da niste zaboravili i na činjenicu da je taj auto poprilično ružan? :) Em nije lep spolja, em je ružan i iznutra, a bogami kako čujem (a i gledah neke fotke), kvalitet izrade mu je dosta loš. Mis'im, ako je dizajn od nekog važnog značaja. Ako nije, onda samo napred :)

cekaj, ukusi su razliciti:)

meni je recimo kordoba najlepsi od svih ovih...ja licno preferiram 'automobilaste' automobile, znaci ne jaje, ne korpa, ne svemir, ne transformers, ne voltron nego ono, kad odes u vrtic i kazes deci da nacrtaju auto. mada je i astra normalna sto se toga tice.

uvek sam gotivio klasicne mecke i bendze, a nisam gotivio vw, fiate i kompaniju...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Doolio kao da si neki Rus - samo sedani, a? [:D]

Meni su se isto sedani svidjali kada sam bio mali, sada samo hatchback-ovi, chak sam i neke karavane zgotivio (ko me ishejtuje za ovo celava mu keva :))

Od sedana mi se svidjaju samo bmw, mercedes, audi, mazda i lexus, svi ostali su suxzori!

А в чем сила, брат?

srbo, pradeda mi bio rus, caletova keva, pa cale od njenog muza, zapalio kad je bila revolucija, cak postoji slim chance da isprivatizujem neke vile po nekim ostrvima, ali to nema sanse posto se ta prica vucara vec zilion godina.

tako da, ko ce ga znati:)

• 1 month later...

evo da bampujem, posto je bilo nekih komplikejsn, nisam jos nista uzeo, ali sam na kraju bio u fazonu da uzmem astru klasik, al evo, sad ide ovaj sajamski popust i opet sam neodlucan...

znaci, ako imate linkove, infoe i slicno o automobilima do 12k, sipajte:) znam da je fiesta snizena na tu varijantu, al kapiram da opet ne bih uzeo fiestu za te pare. sa druge strane, corsu novu bih uzeo, ali je ona skupa, jel tako? sav sam se zbunio, niko od zastupnika ne refreshuje cene, a nasao sam sve neke kontradiktorne informacije...

laki, moracu da iscekiram koliko je sa popustima, posto kontam da je okej ta pocetna cena, ali mislim da ispadne skup kad ga zbudzis, tipa 13-14k, ja ne smem preko 12. mozda bude sa popustima okej, ali ova verzija 1.2/60 kontam da ce da umire sa klimom:)

darko, grande punto je tu negde sa cenom, ne znam kakav je sa popustima, a ne bih ga uzimao zato sto je mali mnogo i zato sto sam cuo da je sranje od dosta ljudi. i nema sasiju.

ne znam, neko mi je objasnjavao, a ja se ne razumem najbolje, ko zna sta sam lupio:) nesto u smislu da se oslanja direktno na karoseriju, znam sigurno da je nesto izdebilisano na autu.

Naravno da ima shasiju :) ali je ona unitarna za celo evropsko trziste. Samo trzista Latinoamerike dobijaju modifikovanu, ojacanu sasiju zbog losijih puteva, a mi u Srbiji ne, iako bi nam dobrodosla. Daleko je to od nekih ozbiljnijih mana, ali opet sa druge strane - Grande Punto se trenutno ne moze posebno izdvojiti ni po cemu, osim ako vam se ne dopadne mnogo njegov izgled..

facebook.com/speed.rs