Crno-Sunce Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 sve je jasno sve je glasno pri tom mislim prvenstveno na telenor i telekom. vip me nesto ne privlaci jer sam cuo da je losa pokrivenost, ako sam cuo lose ispravite me. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Da kazem svoju istoriju, ne bih iznosio zakljucke osim da treba na osnovu iskustva da procenis koliko ces trositi. Prvo sam bio na Telekomovom Bell 100. To je 100 poruka i 100 minuta ragovora. 80 minuta u okviru mreze i 20 izvan mreze. To je kostalo (ne znam da li je ista cena) 650 dinara sa PDVom. Tih 20 minuta je meni bilo malo, a i onih 80. Iz iskustva, gledajuci racune, primetio sam razgovaram oko 50-60 minuta van mreze i oko 120-140 u mrezi, poruke ne potrosim. Zato sam presao na Mix1000 sto je 250 poruka i 250 minuta. Tih 250 minuta su bilo koji pozivi u okviru svih srpskih mreza (fiksna, MTS, Telenor i VIP). Kosta 1180 dinara sa PDVom. Kod mene se nazalost potrefilo tako da bukvalno kada sam presao na novu tarifu tako mi se povecao obim poslova i opet prekoracujem. Videcu kako ce mi ici Mix naredna 3-4 meseca, pa cu da vidim da li cu da menjam. Naravno, obavezno overi MTS i Telenorov sajt. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 a da, i sa vipm ne mozes da ucestvujes u novogodisnjoj rurovoj anketi :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 (edited) http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3879 samo neka mi neko pojasni da li se besplatni minuti odnose samo na moju mrezu ili se odnose na sve mreze. meni nekako ovaj prenesi 250 deluje najprimamljivije. ali hocu prvo da budem siguran da je to dobro i da je kul. da ne uletim u kiselo grozdje. e da, da li mogu moju staru karticu da prebacim na postpaid ili moram da dobijem novu? Edited January 3, 2008 by Joe Kerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 a da, i sa vipm ne mozes da ucestvujes u novogodisnjoj rurovoj anketi :/ morao si da napises bilo sta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 ja sam pre-paid i trosim 300 din mesecno. mrzim telefone. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 ja sam bel 200 i bogami planiram da predjem na neki veci paket Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Ja koristim BEL400 - to ti je 380 min. 064/065 i 100 min. ostale mreze i 480 poruka. 1770 din mesechno sa PDV-om. Pocheli su i da prenose ono shto ne potroshish u sledece mesece. Ovaj MIX tarifni profil mi deluje skroz ok, nisam ni znao da postoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 uzela sam prenesi125, pozivi vazhe za sve mrezhe, fixne i mobilne.. xtra stvar.. samo shto me je proshli mesec sjeb gprs, tako da tje mi biti rachun oko 1k din.. i mozhesh staru karticu da prebacish na postpejd.. Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 prenesi 250 je "the best" sto Telenor ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 prenesi 250 je "the best" sto Telenor ima I ja sam na njemu. Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 samo mi nisu jasni ovi koji se guraju da pokazu kome je kara veca "ja koristim bel 100" onda uleti gotti "ja bel200" i na kraju green lelemud sa "bel400 brate, kralj kumodraza" Ko deca ste neka...nije lik pitao shta koristite vec shta mu se najvishe isplati Komsho, vidi dal vishe prichas u 064 ili 063, ako u 064, najisplativiji su bel paketi, ako u 063, uzmi neki njihov ekvivalentan paket, samo nemoj da uzimas one prevare tipa valjda fresh, gde imas kao da pricas u okviru 1000 din mesecno, jer se tu naplacuje uspostava poziva, i to ce da te opere. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 i jednom kad predjes na postpaid nema vracanja na pri peid :D dobro znaaj :D ja sam na nekom paketu fun valjda to ne postoji vise :D ahahh :D samo ne znam kako sam jos uvek na njemu jebem li ga :D telenor za 110 din 10 min dzaba i 100 poruka besplatno :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 samo mi nisu jasni ovi koji se guraju da pokazu kome je kara veca "ja koristim bel 100" onda uleti gotti "ja bel200" i na kraju green lelemud sa "bel400 brate, kralj kumodraza" Ko deca ste neka...nije lik pitao shta koristite vec shta mu se najvishe isplati Komsho, vidi dal vishe prichas u 064 ili 063, ako u 064, najisplativiji su bel paketi, ako u 063, uzmi neki njihov ekvivalentan paket, samo nemoj da uzimas one prevare tipa valjda fresh, gde imas kao da pricas u okviru 1000 din mesecno, jer se tu naplacuje uspostava poziva, i to ce da te opere. A shta sam mu ja napisao `leba ti? Ne mogu da pricham o Telenor paketima kad ih ne znam, mogu da pricham samo o onome shto ja koristim. Josh sam i dodao da mi se ovaj MIX paket chini ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 ne lozi se, bila je zajebancija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 (edited) Pusti prichu! [edit]Zashto mi opet ne radi avatar, moram da uploadujem na svakih 5 dana na neki novi url...[/edit] Edited January 3, 2008 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Ne kapiram poentu postpaida, lakše mi je s vremena na vreme u bilo kojoj radnji uplatiti određen broj dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Jeftinije je Ja sam pre rokao ~ 2500 na kartice Sad to upadne u ovaj neki mts od 1180 dinara. Nije mala usteda :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Ne kapiram poentu postpaida, lakše mi je s vremena na vreme u bilo kojoj radnji uplatiti određen broj dinara. Kako moze da ti bude lakse da udjes u radnju umesto da samo telefoniras bez ulazenja u radnju. :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 A račun što moraš da platiš na kraju meseca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 pa shto onda vudu ne koristis onaj sezampro internet na dopune ili kako vec, vec furash flat ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 (edited) Bel 200 i bel 400 su po meni najbolji izbor imam ih vec par godina. Od proslog meseca su ih povecali za nekih 50 min i 50 sms i 80 min i 80sms ili tako nekako, nisam siguran posto ne vodim vise evidenciju. U sv. sl. vise se prica Edited January 3, 2008 by Olorin Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 al mts ima ogranichenje.. minuti u mrezhi i van mrezhe.. dok npr telenor to nema.. svi besplatni minuti su za sve mrezhe.. bilo fixne ili mobilne.. shto je jedan veliki plus.. ;] Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 A račun što moraš da platiš na kraju meseca? Tebi dopune u radnjama daju besplatno ? :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Realno ako se dobro zagledate u Telenorovu poundu primetice te da je lopovluk najveci,totalno su nekonkurentni u odnosu na mts i vip :) Mada sa druge strane mts previshe zajebava sa ovim "U mrezi", dok je VIP sranje sam po sebi,tako da se tu pravi neki balans :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts