Lucky Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Dada, zaboravih na to :) Vrh su ti komentatori tenisa, očigledno im je to nešto u krvi, gde god da je tenis ok "provaljuju" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 dobre face slozhishe obojica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 kol'ko je slatka devojka bre :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 (edited) ana krece u 1h veceras, rts ofc novak 9:30h, ujutru dakle. Edited January 20, 2008 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Gledacu obadva meca,ocekujem bar jednu pobedu da se ne sjebem skroz prvi dan skole ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Bravo Ana !!! 6/1 7/6 prvi set dosta lagano,a u drugom je uspela da spase 2 set lopte,a zatim i da propusti jednu mec loptu...uplasio sam se da ako izgubi set,da ce izgubiti i mec poznavajuci nase teniserke,ali smogla je snage da otrese ovu "dankinju" u tajbrejku... inace,nasa Ana oce da nauci da surfuje :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 bolji je komentator: "ma svi smo bili ballboy/girl .. evo i mene je (zaboravih ime) pogodio loptom u glavu i otada nisam isti" :)) rod lejver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 (edited) inace,nasa Ana oce da nauci da surfuje :))) jao jao, naucicu je ja!!! :)) gg ana, samo tako nastavi! evo sada nesto gledam, jel moguce da nole jos uvek nije poceo svoj mec?? jel se zna kada ce poceti? edt- evo igra se 2-2 je trenutno, prvi set :) Edited January 21, 2008 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Trenutno je 6/5 Đoković, kapiram da idu u tiebreak. Što se Ane tiče, ja gledao sve dok nije krenula da gubi sa onih 5/2 pa sam otišao da spavam. Rek'o, bolje da ne gledam, pa ću da se obradujem ujutru ako je pobedila :) I pobedila je. Mada ova Dankinja aka Poljakinja igra skroz ok, imajući u vidu godine, baš se ono vidi da je još klinka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Pa moguće je da je upala u taj neki štos, mada nemam baš takav utisak kompletno. Više mislim da jednostavno upadne u neki trip pa ono maši forhende kao sinoć. Videćemo protiv venus, bilo bi dobro da nam makar jedna teniserka (a najbolje bi bilo obe) pobede neku od sestara Vilijams :) Novak dobio prvi set sa 7/5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 shta opet srpkinje vs rambo sestara? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 nazhalost :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Pa da, ova igra sa Venus a ova sa Serenom. Pa ako Jelena pobedi Serenu ide na Sharapova/Henin (znači verovatno OPET Henin), a Ana ako pobedi Venus ide na pobednicu Hantuchova/Radwanska (znači verovatno Hantuchova). To su ujedno i potencijalni parovi polufinala. Ferer dobio Ferera (lol) tako da je on protivnik pobednika duela Hjuit/Đoković. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Jedan je Ferrer a drugi Ferrero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Aj nou :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 5-2 za Djokovitja, laganica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Dobio i drugi set! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 svaka chast za noleta Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Dobio Nole,nije da je odusevio ali ide dalje a to je najvaznije :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 7/5, 6/3, 6/3, cisto da i to pomenemo da znamo koji je rezultat na kraju bio :) Valjda nece da ima problema protiv Ferera, sta ga znam ... A Blejk protiv Federera, bas bih voleo da to Blejk dobije. Ne zbog toga sto bi mozda bilo lakse Novaku, nego eto, Blejka biram u Virtua Tenisu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Nole je car, ne jebe zivu silu Kako je luda ona Radwanska, kako dobro igra, prvo je odrala Kuznjecovu, juce lose krenula protiv Petrove, gubila 6:1; 3:1, i onda krenula da igra svoju igru, dobila taj drugi set i treci je ubila 6:0. Ako nastavi da igra ovako moze lako i da prodje Hantuchovu Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Ja bih voleo da prodje Hantuchova, nekako mi je simpatičnija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 lale trza na chehinje! ;oP elem dobar mech...jurosport komentator je malo previshe pominjao koliko je hjuit umoran nakon mecha sa bagdatisom, ko da zhele da umanje noletovu dobru igru...ah well... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 ja ne bi voleo da dobije hantukova, zato sto je dobila moju drugu ljubimicu, veliku maki :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 lale trza na chehinje! ;oP Da, ali ne znam kakve to veze ima sa Hantuchovom ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts