Jump to content

Tenis

leisure

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bravo Ana !!!

6/1 7/6

prvi set dosta lagano,a u drugom je uspela da spase 2 set lopte,a zatim i da propusti jednu mec loptu...uplasio sam se da ako izgubi set,da ce izgubiti i mec poznavajuci nase teniserke,ali smogla je snage da otrese ovu "dankinju" u tajbrejku...

inace,nasa Ana oce da nauci da surfuje :)))

2ch4bup.jpg

Trenutno je 6/5 Đoković, kapiram da idu u tiebreak.

Što se Ane tiče, ja gledao sve dok nije krenula da gubi sa onih 5/2 pa sam otišao da spavam. Rek'o, bolje da ne gledam, pa ću da se obradujem ujutru ako je pobedila :) I pobedila je. Mada ova Dankinja aka Poljakinja igra skroz ok, imajući u vidu godine, baš se ono vidi da je još klinka.

Pa moguće je da je upala u taj neki štos, mada nemam baš takav utisak kompletno. Više mislim da jednostavno upadne u neki trip pa ono maši forhende kao sinoć. Videćemo protiv venus, bilo bi dobro da nam makar jedna teniserka (a najbolje bi bilo obe) pobede neku od sestara Vilijams :)

Novak dobio prvi set sa 7/5.

Pa da, ova igra sa Venus a ova sa Serenom. Pa ako Jelena pobedi Serenu ide na Sharapova/Henin (znači verovatno OPET Henin), a Ana ako pobedi Venus ide na pobednicu Hantuchova/Radwanska (znači verovatno Hantuchova).

To su ujedno i potencijalni parovi polufinala.

Ferer dobio Ferera (lol) tako da je on protivnik pobednika duela Hjuit/Đoković.

svaka chast za noleta

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

7/5, 6/3, 6/3, cisto da i to pomenemo da znamo koji je rezultat na kraju bio :)

Valjda nece da ima problema protiv Ferera, sta ga znam ... A Blejk protiv Federera, bas bih voleo da to Blejk dobije. Ne zbog toga sto bi mozda bilo lakse Novaku, nego eto, Blejka biram u Virtua Tenisu ;)

Nole je car, ne jebe zivu silu

Kako je luda ona Radwanska, kako dobro igra, prvo je odrala Kuznjecovu, juce lose krenula protiv Petrove, gubila 6:1; 3:1, i onda krenula da igra svoju igru, dobila taj drugi set i treci je ubila 6:0. Ako nastavi da igra ovako moze lako i da prodje Hantuchovu

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...