Lucky Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Cestitke nashima! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 koji smor...josh ce d'ispadne da je boki najloshiji od svih nashih na vimbldonu... =o( gg za jj btw ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Ovaj Pashanski stvarno :) Mis'im, dobro je igr'o i onda ono u tiebreaku kad je pogodio mrezhu kapiram da ga je ubilo :(( A Jelena, iskreno, krenuo sam da se plashim kad je na 5/0 i mech loptu krenula da gubi, rek'o, evo, gotova je ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 pashanski vuna, vidi se da je to porodichna crta;) :* Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 hahaha pro hejty by margi margi: "nije to hejt, kad te budem hejtovao, znaces" ;o)) nego ovo u programu kad pishe 12 ili 13h...jel to gmt ili cet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 gmt nije, može biti samo bst </anal> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 u 14h krecu i djoka i ana, prenosi su na prvoj i drugoj mrezi kako to sad kazu na rtsu. neshto kasnije igra bozoljac, kao i zimonic/nestor. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 u ovom trenutku ne izgleda dobro ni za noleta ni za anu + retardirani rts je stavio retardiranu skupstinu na drugi na pola aninog mecha ...smorilo me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 ovo ce biti jedan losh dan za nash tenis. ne brinite tipsa ce da izvadi govna sutra u 5 setova ofc:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 brat marat sabija prepotentka :))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Auuu, pa sta je bre ovo? :)) Ako razumeh, Ana je morala da spasi neke silne meč lopte, sad je 5/5, a Novak ladno gubi i u trećem setu 1/3 a 2/0 je u prva dva. Brate :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 marat igra odlichno, nole je prvo imao par nesretnih momenata sa klizanjem a onda pocheo da se retardira...zlo...marat vodi za jedan break sada i ne verujem da ce ovaj uspeti da se vrati u mech... ana sa druge strane je "pulled of a jj" tj od 5:2 u prvom setu je uspela isti da izgubi a u drugom je dechy prva servirala pa su break lopte u desetom gemu u 2. setu bile istovremeno i mech lopte...prvi tie break je igrala mnogo loshe, sad ako uradi isto ode i ona za novakom... edit nole prso 6:2 treci set, laku notj i prijatno, sace dodje bole da mi objasni onu taktiku iz finala queens turnira... ana izvukla tie break, sad ide treci set, taman da se ova vrljava dechy smori ;o> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 nole failed :/ odose mu bodovi u kurac, sad moze da se oprosti od nadala ove godine. ima da brani dosta sad... igra bozoljac za nekih sat vremena... napred nashi!!! Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 ja ne mogu da verujem Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Odigrao je kao sisica Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Odigrao je kao sisica Izbaci to "kao". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 pa kako bi zvucalo "odigro je sisica " :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 ova je nsposobna da osvoji svoj servis jbt. kod jelene je barem to klasika, znash da su uvek vece shanse da ce da brejkne, nego da ce da zadrzi sopstveni servis. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 iju...sta uradi ana na kraju...ako, neka se malo spuste na zemlju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Dobro bre Kole, znam ja da si u pravu bio jos prosli put, zato sam se i ogradio ako se ne varam u svojoj izjavi. Jebga, nada umire poslednja. Sada svi znamo kako je tesko biti Federer. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Sad bi bila fora da Bozoljac recimo stigne do polufinala :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Dobi Ana! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Dobi Ana! aha,bas je "rasturila" xexe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 hvala svevishnjem...znachi kad je krenula "repriza prvog seta" hteo sam nekog da bijem... ipak, chestitke ani sto je izvukla 3 ipo sata iz sebe i da se dobro odmori pre sledeceg mecha =o) a lale nije zezanje, sad su nam tipsa i "boza" jedine uzdanice u muskoj konkurenciji, treba ih podrzhati =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts