urgh Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 yap, borg, posle 4og puta se povukao, tako da tu poslednju nije ni branio. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Jes vala i to sto kazes. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 sad samo ne znam dal kad bude repriza da trpim nasheg komentatora ili da se nadam istoj na eurosportu chisto da vidim kakva je bila igra Ja koliko sam izvalio, repriza je bila svugde i na svim kanalima. RTS, Eurosport, HRT ... svi zhivi :) Cestitke Nadalu na pobedi i pranju ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Borg je osvojio 4 zaredom a ukupno 6 Roland Garos titula, a sto se tice Nadala objasnio je tu sljaku i dokle god igra tesko ce ga bilo ko skinuti sa toga.Jos je i otkunuo Federeru bodove u Hamburgu.Samo me razocarao porazom od Ferera(Huan Karlos) ali opet skor od negde 120:2 na sljaci bi trebalo da znaci da je najjaci na ovoj podlozi u istoriji tenisa.Mada opet ce da izduva na Wimbledonu jer mu je Djokovic predao u polufinalu prosle godine, a tesko da moze opet da ponovi to, tako da bi Nole trebalo da ga prestigne do kraja US Opena (Ako osvoji i to a velike su sanse), jer je razlika oko 250-300 bodova, a plasmanom u finale bi Nadal izgubio 250 a Djokovic dobio isto toliko ;) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 tek sad vidim da je upravo "dochek" ane pred skupstinom pink prenosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 nole osvaja wimbledon. mark my words! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 omg! peja nesto prognozira bez pretnji da ce da se obnazhuje u javnosti u sluchaju suprotnog? ko si ti? ;o) btw jel ovaj gagi jovanovic stalno ovakav ili se razbio nechim samo za ovu priliku? =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 (edited) http://www.atptennis.com/en/common/TrackIt...008/311/MDS.pdf ATP QUEENS DRAW... igraju nashi naravno, lol :) nadal koliko je popizdeo sad u finalu... mislim da ce da uzme i wimbledon XD, a to nas dovodi do kalkulacije da bi se nabio u dupe federeru sto se tice bodova :) Edited June 10, 2008 by Synd Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 nadal osim an shljaci nema shta da trazi na terenu ni protiv djoke ni protiv federera. kako ja to vidim bitnoje samo da federer ne osvaja nishta, jer mu se ova dvojca sve vishe onda priblizavaju jelte:) a fontana pejo,a fontana:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Ako Nadal osvoji wimbldon skinucu se go umesto peje :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 serena vilijams osvaja vimbldon, vijajte kvote po kladionicama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 kako su samo neki od vas nahvalili Nadala kao da je osvojio i neki drugi grend slem pored Roland Garosa.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Tesko da ce da prismrdi noletu i fediju na tvrdoj podlozi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 sad vidim na foxu da za 15ak min prenose mech izmedju noleta i tipse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 tipsa vodi 4-0 OMG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Ne samo da vodi nego je uzeo ceo prvi set sa 6/2. Medjutim izgleda da se Noak aktivirao i sad je 1/5 za Novaka. Uzeo djokovic drugi set 6/1, sad je treci 3/1 za djokovica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 i to bi bilo to, sad ce rafa da ga razguzi ovaj drugi set. a lichno bi besio svakog voditelja ko govori statistiku igranja tai break-a pre istog. kao 75%, evo mu tih 75% u poslednja dva mecha protiv nadala, prc. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 jbg ovaj rafa trchi i udara ko lud .. a nole stalno otje da igra siguricu, malo me to vetj smara kod njega. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 banana, bre, imao je prvi set i izretardirao se. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 gledao sam od drugog. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 imao je 3/0 u prvom i 0/40 tu ej promashio jedan forhend i onda je prso. taj brej isto, imao ej servis za mech, a onda je puko 2 ista za redom. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 neverovatno koliko on psihicki pada,to ne sme da dozvoli... izgubio si taj brejk,pa sta?Pici dalje,igraj kako treba,a ne da udaras bez razmisljanja,pa sta bude... :S jbg,ovde je morao da ga dobije :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 NOLE FAILED. Imamo novog sampiona Wimbledona ;) Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 nemamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 nole pocinje da gubi dobijeno skoro ko jelena:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts