Kole Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 gad dem igrali su do 5 ujutro? to je pravi hard kor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 pa sta ocekujes kad su tipsa i federer igrali 5 sati ? :O hewit i bagdatis su po mojoj proceni poceli tek u ponoc/pola jedan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 realno ochekujem da bolje planiraju izlazak ljudi na teren, ovi su igrali do 5 jer su ovi hteli da imaju pune velike tribine oko "major" terena... uglavnom jeca vs kejsi....zlo =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 pa evo sad je 5/1 u 2drugom setu, ako ne bude poznatih njenih henanbanana akcija, bice sve ok:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 gg \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 to bi bilo to. 7/6 6/1 sledeci je rambo gg jj Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Mogu vam reći da sam se malo uplašio na ovih 5/1 i meč lopte, jer svi znamo kako tu Jelena ume da izgubi :)) Kao na kraju krajeva u prvom setu kada je dobijala 5/2 pa onda jedva se izvukla 7/6. No na kraju je ipak pobedila sa 6/1. Btw, ova Delakva nije uopšte toliko loša. Nisam joj pratio karijeru, kapiram da je ono na početku iste, što znači da može da ispadne super teniserka. Ima strava udarce, jake i sve, ali neprecizne, pa kapiram da je zato što je još mlada. Da kažemo i da je Zimonja dobio u dublu - 6/4, 6/4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 delakva do pre 36 sati nije imala ugovor za patike, chorc i reket, pobedish ameli morezmo => ka'CHING! =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Sta, nije valjda da su je tako brzo uzeli? Pošto, da se ne lažemo, Morezmo ima više kompleksa od svih teniserki zajedno, nije je toliko teško pobediti, posebno u ovoj formi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 svaka cast jeco!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 pa sigurno nije dobila milione s obzirom na plasman na wta listi i anonimnost ali ono, za australishko trzhiste napravi par reklama i isplatila se svakom za koga je potpisala =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Ko je ukrao mendžiju nalog? Mis'im, jasno je svima sa stažom dužim od dva meseca na forumu da reči Jeca i Ana ne mogu proći bez princezo, kraljice, princezice, carice ... :) @ kole - Pa ne, jasna je meni priča i kako to sve ide, nego mi deluje još uvek suviše "nestabilno" za neka veća ulaganja. Ono, potpiše a sledeći turnir ispadne u prvom kolu i onda krene da se drogira, ošiša se na ćelavo, istetovira, pa je izvode iz gajbe vezanu za krevet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 laki, pa to tek kasnije, ipak se ovo ocekivalo! atributi od 1/4 finala!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Ono, potpiše a sledeći turnir ispadne u prvom kolu i onda krene da se drogira, ošiša se na ćelavo, istetovira, pa je izvode iz gajbe vezanu za krevet. AHAHAHAHAHAHAH!!! koji si ti bog! prvo hvala na napadu smeha koji si mi izazvao ovim, a drugo pa nije svaka klinka meshavina jenifer capritati i britni spirs u najgorim danima =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Ovde sam da uveselim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 rofl @ laki btw, pokusavam da nabavim torrent federer vs tipsa, ako neko ima bio bih zahvalan :P Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 pojavio se .mp4 sa jednim sidom i preko 100 pirova, treba sacekati nesto bolje :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 realno ochekujem da bolje planiraju izlazak ljudi na teren, ovi su igrali do 5 jer su ovi hteli da imaju pune velike tribine oko "major" terena... tsk tsk, padala je kisha kole, samo 2 terena koja su pokrivena su radila... ne pratish imenjache, ne pratish ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 imenjache chak i britanci pokrivaju teren u 2008oj, ausiji su trebali to odavno da urade, ako ne zbog kishe ono zbog sunca koje prizhi kroz onu njihovu domacinsku ozonsku rupu ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 pojavio se .mp4 sa jednim sidom i preko 100 pirova, treba sacekati nesto bolje :) lolnub,treba sacekati da ti pirovi postanu sidovi. http://www.mininova.org/tor/1117086 ja trenutno nemam mesta na kompu,al skinucu ovih dana da vidim i to cudo. do tada mozete pogledati na jutubu ima par klipova.npr finis meca i ovacije janku http://ca.youtube.com/watch?v=_Xs0zPgmuhA nisam imao pojma da je poceo australian open i sinoc dolazim i krece cale da mi prepricava.bukvalno sam 5 minuta mislio ili da me lozi,ili da je pomesao janka sa novakom. i ja se pridruzujem ekipi koja pocinje da veruje u njegove mogucnosti.znao sam da je talentovan(iako ima,kako bih rekao,totalno neskladne pokrete,kao da je antitalenat).gg Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 tek sad vidim ovo:) http://ca.youtube.com/watch?v=S789HMLNAKk&...feature=related Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Ahahaha, ovo je sjajno :)) btw, sjajan i potez tih iz Madrida što su doveli "manekenke" da skupljaju loptice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 jao jao, upravo guglam ballgirls tennis!! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 haha, odlicno :) kakve su face slozili i nole i verdasco :)) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Ahahaha, ovo je sjajno :)) btw, sjajan i potez tih iz Madrida što su doveli "manekenke" da skupljaju loptice :) bolji je komentator: "ma svi smo bili ballboy/girl .. evo i mene je (zaboravih ime) pogodio loptom u glavu i otada nisam isti" :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts