Jump to content

Tenis

leisure

Recommended Posts

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira prve kategorije u Majamiju. Njena protivnica u četvrtfinalu, Elena Dementijeva, predala je meč pri vođstvu Jankovićeve 1:0 u setovima i 3:1 u drugom setu. U polufinalnom duelu sastaće se sa boljom iz meča Dinara Safina – Vera Zvonareva.

Treća igračica sveta igrala je odlično od početka. Jankovićeva je u drugom gemu prvog seta iskoristila četvrtu brejk loptu posle duple servis greške Dementijeve i povela sa 2:0. U šestom gemu Jelena je ponovo napravila brejk i posle iskoristila drugu set loptu na svoj servis.

U pauzi između dva seta Dementijeva je tražila lekarsku pomoć zbog problema sa leđima, ali je nastavila meč. Jankovićeva je i u drugom setu odlično igrala i povela sa 3:1. U petom gemu Ruskinja je predala meč.

Ovo je šesti međusobni susret dveju teniserki, a Srpkinja je po črtvrti put bila uspešnija.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

opraće ga Tipsa lagano

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ja ne znam kako onaj Davidenko da bude 4. , da se razumemo, pratio sam tenis, pa i njega, al nishta me nije zadvio da bi reko "e ovaj je 4."

A koliko dugo si ti to pratio tenis?Da si pratio od 2006 znao bi da je dobio par velikih turnira,dosao do polufinala us opena i pukao od Federera,u polufinalu (ili cetvrtfinalu?) australian opena je opet pukao od Federera i zahvaljujuci njemu Rusi su uzeli Dejvis kup iste godine.

btw mislim da Janko moze da ga dobije posto Davidenko nije u nekoj strasnoj formi ali bice gusto

Edited by Hell

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

Kako je bolesna? Delovala je skroz ok sinoć osim onog problema sa ramenom. Čak je servirala i jedno 3-4 asa, to se ne viđa često!

Mada, na stranu, ona Zvonareva se devojka toliko raspala, da je bilo mučno za gledati da je neko toliko raspadnut. Kapiram da je joj je najveći down prvog seta bio ona tri uzastopna čelendža u tri uzastopna poena koja nije pogodila. A i Jelena je imala par odlicnih poteza, kao i njih dve obe koje su odigrale par sjajnih poena sa shemom dva smecha odbranjena i to :)

Na kraju 6/1, 6/4, cisto da i to napishemo, finale je sutra negde izmedju 19 i 21h ako sam dobro razumeo, pa eto prilike da se to pogleda :)

Federer crashes out XD

Zao mi je zbog Tipsija, posto... ono nije bio on... poceo je da se nervira, da baca reket, da ga spusta niz ledja, da masi gluposti.... ne znam koji mu je kurac bio od starta...

A sto se tice Litvinenka, lik ima stabilnu igru, precizan je, znaci nista posebno in general, i to ga drzi u top5... i primetio sam da mu je isao bolje servis sinoc (preko 205km/h u vecini slucajeva!)

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

federer ima mononukleozu, pa to poteze uvek kada se raspadne, tj oporavlja se od iste. al kad dobije nekog shabana to mu ne smeta kao winwin situacija.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

pa zar nije pederer prevazisao tu mononukleozu?!

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

federer ima mononukleozu, pa to poteze uvek kada se raspadne, tj oporavlja se od iste. al kad dobije nekog shabana to mu ne smeta kao winwin situacija.

sviranje kurcu :) volim fedija, al' ne znam sto laze bezveze :) ancic je imao mononukleozu i lechio se pola godine... jednostavno ne mozes to da iskuliras za 2 nedelje...