iguana Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 SRBIJA DO TOKIJA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 momak ima mentalnu stabilnost koja se retko srece. svaka cast. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 Tsongu ce, takodje, da dobije 3:0, bez brige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Ajde,ko ce sa mnom da bleji negde dok ne pocne Ana ???:=) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 (edited) mogu da znam zasto mi jeo brisana slika? lol slika je vrh, momenat jos bolji, lik je uspeo torzo da okrene za 150 stepeni prilikom bekhenda... edit: bekhenda* video sam sliku ponovo :) Edited January 25, 2008 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ole nole! ko sto rekose na jurosportu,ne tolko spektaluran mec,al je zato rezultat spektakularan za sve pare. najjace od svega je sto si imao izbor izmedju 4 razlicite ekipe komentatora:rts,hrt,eurosport nas i britanski.ja naravno gledao na britanskom:)i povremeno prebacivao na hrvate,da cujem sta kazu.naravno,nije to fantasticna priprema i egzekucija forhend dijagonale na liniju,nego losa igra prevelikog rodzera.a oni noleta jos i kao vole... mislim,da se ne lazemo,rodzer nije pokazao ni 60% svojih mogucnosti,ali je to najveca zasluga noleta.fantasticnu taktiku je imao,razbijao mu je forhend polako,kad zagusti slao duboke bekhende,jednostavno nije dao prostora rodzeru da pravi previse vinera.jedino je zajebo stvar sa onih par skracenih lopti,al ajd... rofl za par lakijevih komentara od pre par strana. sto se tice onih dobacivanja loptarima.i mene to nervira,primecivao sam i ranije.cakstavise nije mi bas najjasnije zasto svi(uglavnom stranci) za noleta govore da je tolko plemenit i dobar,kad je cesto,u najmanju ruku drzak.bas cesto procitam sa usana "jebem ti mamu""picka ti materina" i slicno.i gestikulacijama otvoreno pokazuje kad ga nesto iznervira.nije da mu ja zmeram,al eto:) za tsongu se ne bi usudjivao da nesto predvidjam,decka sam gledao samo 2 puta i to pre vise od pola godina.i tada mi nije bilo jasno kako njega nisu trpali u dzak potencijalnih top10 igraca sa djineprijem,marejom,monfilsom... nego,valja anu sada sacekati:)gogo srbija Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Ubedjen sam da Nole pobedjuje,ali sto se tice Ane,za nju mislim da ce mozda poceti dobro match ali da ce se kasnije ukenjati od straha i izgubiti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 pocinjeeee jos neko prati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ne,samo su tebe roditelji pustili do ovako kasno al mi krivo sto stanko ne prati:/ [03:32]<manager> au koji problemi [03:32] <manager> koja crna ana ,,,\ [03:32] <manager> koji je rez [03:32] <manager> ne moze se pratotti [03:32] <manager> caos [03:32] <manager> cuujemo se izjutra [03:33] <manager> ! preturio se ko mlada budala Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 gledam, ana ce biti sabijena ko prase Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 auu koliko je greshila ana... u svakom sluchaju gg... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 jebiga, bice bolje sledeci put... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 i pored izgubljenog mecha chestitke na borbenosti...bila je na 2 poena od prvog seta but it wasn't meant to be... ipak, u ponedeljak, ana ce biti iznad sharapove na WTA listi! 2nd in the world baby! (oma iza rahitichng dechka ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 nisam se budio,znao sam da ce biti ovako,i nisam hteo sebi da priredim jos jedno nerviranje... ali cestitke u svakom slucaju,veliki uspeh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 ^ same as lesko. ali za noleta ce da se ustaje bogami :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Koliko sam chitao, Sharapova ce ostati na petom mestu bez obzira na ovaj uspeh, ne znam kako to ali eto. A za Anu, svaka cast, steta sto je izgubila, i rasplakala se prakticno tamo na terenu, ali dobro, to je zenski tenis. Nek saceka da Zimonja i Nole osvoje, pa nek dodje sa njima, organizovacemo docek iovako ionako :) ali za noleta ce da se ustaje bogami :) S obzirom da je u pola deset ujutru, nece ti valjda biti neki problem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 pa valjda je velika razlika u poenima pa ce da ostane 5. a za Noleta, naravno, nije kasno pola deset... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 juce sam bio budan maltene 24 sata, posto sam ustao u 7 a legao u 6...jebem ti tenis:)...nego kad zimonja igra dubl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 Koliko sam chitao, Sharapova ce ostati na petom mestu bez obzira na ovaj uspeh, ne znam kako to ali eto. Proshle godine je igrala u finalu, pa je sada dobila 'samo' 300 poena vishe u odnosu na tad...takodje, konkurentkinje su ili osvojile vishe bodova nego proshle godine(Ana, Jelena...) ili je bila velika bodovna razlika(Enan) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 bravo ana, bravo!!! druga na svetu? malo li je :))) fu kakoo ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Proshle godine je igrala u finalu, Da, to sve ima smisla. Nista, druga na svetu, svaka cast, bice to sve super vec na Rolandu :) gledam i sad u vestima, strava izgleda kad dve lepe devojke poziraju posle finala sa trofejima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 da je dobila onaj gem 5-4 kad je bilo 30:0 za anu dobila bi sharapovu.. ali sta je tu je dobro je i 2 mesto sledeci tur uzima ana provereno :D Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 upravo to je i mene najvise zacudilo,da je mogla da dobije mec.iako je sarapova imala pad od svega 10 min,na kraju meca imala procenat dobijene prve serve oko 90%,sveukupno igrala kao i tokom citavog turnira,dakle brutalno. al jebiga,videlo se da su se ani noge odsekle u par navrata,i da je previse nervozna bila.jednostavno,kad je imala vremena da se namesti cak i na viner,ona se u par navrata tolko lose pozicionirala da nije uspevala mrezu da prebaci.fali joj jos par grend slemova iskustva,da bi mogla opusteno da igra finala.iako se za razliku od rga videlo da moze. sve u svemu,skoro da bolje i nije moglo da bude.da su setovi bili neizvesniji,ili da je cak dobila jedan,pojeo bih se ziv sto nije dobila.ovako je pokazala da zasluzuje finale,i da moze da parira cak i sarapovoj koja je u zivotnoj formi.a sad valja poc na spavanje,ne pamtim kad sam ustao pre 10:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Zimonjic osvojio ! :D Sad se ceka Djovak. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts