Lucky Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Nije Kuznetsova nista spec toliko, ali je ova bas razvalila koliko vidim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 (edited) navijam za jelenu... 1:0 idemo..... 2:0... Edited June 5, 2008 by absolute Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 a da, u sad ovom mechu izmedju ane i jelene navijam prvo za 2ipo sata i 3 seta, a onda verovatno za jj ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 kole navija za safinu iz solidarnosti.. oboje su debeljuškasti muškarci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 ^^ xixixi zimonja i nestor izgubili prvi set 6/4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 koji vam je k, svi navijaju za jelenu, e moji vi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 pa to obichno kad je neko slabiji, ili tako deluje, navijaju svi za njega. Ana je realno pwnovala sva kola, jelena imala i problema sa povredama itd. Dobio Zimonja 4/6 6/4 6/4, cestitke njemu! Sa druge strane, nakon 6/4 i 3/1 (ako se ne varam) sad je 3/5 za Jelenu u drugom setu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 1-1 \o/ AJMO JECO!!!! AJMOOOOO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 kole navija za safinu iz solidarnosti.. oboje su debeljuškasti muškarci :) duuuude, jes' ti video njen rad rukom kad je ide ;o)) uostalom, kad pogledash realno ana nema teorije da dobije dinaru u finalu, jj ako prodje anu - dobija i safinu ;o)) a sada: ne daj se je-co! \o/ samo da se ne izretardira u trecem setu =o) gg za zimonju...btw na zvanichnom sajtu pishe da su zimonja i srebotnik prosli dalje bez borbe dok ovaj na rts2 tvrdi da igraju posle ane i jelene...zna li neko 100% tacno sta je po sredi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Pa ako pishe na sajtu Rolanda da su prosli bez borbe dalje u finale, onda ne znam kako bi se moglo desiti da je ovaj sa rtsa u pravu :) Sad sam i ja video to. Ako je istina, a kapiram da jeste, eto Zimonji dva dubl finala ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 (edited) laki, ne mraci ovde vec izvlaci nagrade!! :D evo ana sve nervoznija, kapiram da sada place u onaj peskir :\ dobila ana 2-1. 64 36 64 od ponedeljka i zvanicno prva!!! to ce joj se finansijski veoma isplatiti posto je potpisala ugovor sa proizvodjacem reketa da ukoliko ikada postane prva dobija neku sedmocifrenu sumu (znaci minimum 10mil evra/dolara ne znam tacno) bravo kraljice, bravo princezice!! sada svi u subotu da navijamo za anu!! :))) Edited June 5, 2008 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 jelena "balon" jankovic je izgubila. peja je srecan. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 uostalom, kad pogledash realno ana nema teorije da dobije dinaru u finalu, jj ako prodje anu - dobija i safinu ;o)) you'll eat your own words boy! :) jelena "balon" jankovic je izgubila. peja je srecan. pa i nema bash tolike sise da bi je zvao balonjara :)), shalim se, znam o chemu prichash... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 e jebiga jelena mislim stvarno...gg za anu, zhelim joj u subotu da igra najbolje sto mozhe i da iskoristi prvu mech loptu jer od dinare drugu dobiti netje ;o) a laki likovi koji odrzhavaju rg sajt nisu uvek 100% azhurni (tipa raspored sutrashnjih mecheva ne kache uvek na vreme itd itd) pa ko velim mozda on zna nesto sto mi ne znamo...lol najbolje ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 a laki likovi koji odrzhavaju rg sajt nisu uvek 100% azhurni (tipa raspored sutrashnjih mecheva ne kache uvek na vreme itd itd pa ko velim mozda on zna nesto sto mi ne znamo...lol najbolje ;oP Pa i na livescore-u je da su prosli dalje tako da je valjda sad oficijelno :) na kladzama ana stoji bolje od dinare, sto naravno ne mora nista da znachi, no eto, spremno cekamo finale :) Cestitke Ani, ja nesto nisam imao ideju ko bi bolje prosao protiv Dinare, tako da mi je bilo manje vise sve jedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Mislim da ova Jelena u zivotu nece pobediti Anu, bice kao sa Enan Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Pa valjda je vec dobila par puta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 sa danasnjom pobedom vodi 8-1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Dobro, znachi dobila je nekad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 sa danasnjom pobedom vodi 8-1 zar nije 7-1 ? kako god,gg za Anu,i puno srece u finalu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 do danas je bili 5-1, s tim da je jedan mech jelena predala zbog povrede. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 i ta jedna je bila valjda prosle godine u la (na sintetici ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Kako to ana nece dobiti safinu u subotu? Rasteflace je bre k'o dzivdzan pajantu, ce da cvili posle k'o crv u oranju! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Kako to ana nece dobiti safinu u subotu? Rasteflace je bre k'o dzivdzan pajantu, ce da cvili posle k'o crv u oranju! I ja mislim da ce Ana da je ispegla... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Ako Ana ne dobije Safinu nece nikad osvojiti bilo koji gren slem turnir. Sto naravno znaci - sabice je. Kad igra bata Djoka? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts