Jump to content

Tenis

leisure

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

koji vam je k, svi navijaju za jelenu, e moji vi

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pa to obichno kad je neko slabiji, ili tako deluje, navijaju svi za njega. Ana je realno pwnovala sva kola, jelena imala i problema sa povredama itd.

Dobio Zimonja 4/6 6/4 6/4, cestitke njemu!

Sa druge strane, nakon 6/4 i 3/1 (ako se ne varam) sad je 3/5 za Jelenu u drugom setu.

kole navija za safinu iz solidarnosti.. oboje su debeljuškasti muškarci :)

duuuude, jes' ti video njen rad rukom kad je ide ;o))

uostalom, kad pogledash realno ana nema teorije da dobije dinaru u finalu, jj ako prodje anu - dobija i safinu ;o))

a sada:

ne daj se je-co! \o/ samo da se ne izretardira u trecem setu =o)

gg za zimonju...btw na zvanichnom sajtu pishe da su zimonja i srebotnik prosli dalje bez borbe dok ovaj na rts2 tvrdi da igraju posle ane i jelene...zna li neko 100% tacno sta je po sredi?

Pa ako pishe na sajtu Rolanda da su prosli bez borbe dalje u finale, onda ne znam kako bi se moglo desiti da je ovaj sa rtsa u pravu :) Sad sam i ja video to. Ako je istina, a kapiram da jeste, eto Zimonji dva dubl finala ;)

laki, ne mraci ovde vec izvlaci nagrade!! :D

evo ana sve nervoznija, kapiram da sada place u onaj peskir :\

dobila ana 2-1. 64 36 64

od ponedeljka i zvanicno prva!!! to ce joj se finansijski veoma isplatiti posto je potpisala ugovor sa proizvodjacem reketa da ukoliko ikada postane prva dobija neku sedmocifrenu sumu (znaci minimum 10mil evra/dolara ne znam tacno)

bravo kraljice, bravo princezice!!

sada svi u subotu da navijamo za anu!! :)))

Edited by manager

uostalom, kad pogledash realno ana nema teorije da dobije dinaru u finalu, jj ako prodje anu - dobija i safinu ;o))

you'll eat your own words boy! :)

jelena "balon" jankovic je izgubila.

peja je srecan.

pa i nema bash tolike sise da bi je zvao balonjara :)), shalim se, znam o chemu prichash...

e jebiga jelena mislim stvarno...gg za anu, zhelim joj u subotu da igra najbolje sto mozhe i da iskoristi prvu mech loptu jer od dinare drugu dobiti netje ;o)

a laki likovi koji odrzhavaju rg sajt nisu uvek 100% azhurni (tipa raspored sutrashnjih mecheva ne kache uvek na vreme itd itd) pa ko velim mozda on zna nesto sto mi ne znamo...lol najbolje ;oP

a laki likovi koji odrzhavaju rg sajt nisu uvek 100% azhurni (tipa raspored sutrashnjih mecheva ne kache uvek na vreme itd itd pa ko velim mozda on zna nesto sto mi ne znamo...lol najbolje ;oP

Pa i na livescore-u je da su prosli dalje tako da je valjda sad oficijelno :)

na kladzama ana stoji bolje od dinare, sto naravno ne mora nista da znachi, no eto, spremno cekamo finale :)

Cestitke Ani, ja nesto nisam imao ideju ko bi bolje prosao protiv Dinare, tako da mi je bilo manje vise sve jedno.

Kako to ana nece dobiti safinu u subotu?

Rasteflace je bre k'o dzivdzan pajantu, ce da cvili posle k'o crv u oranju!

[roflmao]

I ja mislim da ce Ana da je ispegla...

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom