Kal1mero Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 sta kao novak ne moze da oseti ako se promeni tezina reketa za 1 gram ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 hantuchova je slovakinja, i izgovara se "hantuhova", s tim što je prvo h zvučno ali to mi ovde ne možemo da izgovorimo :) ogogo nole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 hantuchova je slovakinja, i izgovara se "hantuhova", s tim što je prvo h zvučno ali to mi ovde ne možemo da izgovorimo :) Mene cudi da kolence koji jelda, po prirodi toga sto je kole, sve zna, nije znao da je hantuchova slovakinja :) A to prvo h je skoro jednaki smor kao R sa kvakom, 'de ga izmislishe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 bah, nema potrebe da se pravim da sam je pomeshao sa shafarzhovom, i made a mistake =o( mada...chesi...slovaci...ko pingvini i pilitji - isto! ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 da nikad pre ovoga nisam cuo za ime "Lejton Hjuit",rekao bih rutinska pobeda...svaka mu cast ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 odlicna igra zaista, nije bilo taj brejkova kao shto sam ocekivao, ali josh bolje. mnogo ljudi me ovde pita za Noleta i Tipsarevica, momci su "pravi ambasadori nase zemlje" :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Jao, pa to je strava :) A jel su i devojke ambasadorke? :) Kapiram da ce sve josh vise da se produbi kad tipa Zimonja ili Jelena u dublu (posto igraju sa kanadjaninom i amerikankom) urade nesto vise ili kada bi Jelena i Ana dobile Vilijamsove i tako to. Videcemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Meni samo nije jasno zasto Jelena igra i dubl,kad ionako jedva stoji na nogama i stalno se zali na neke bolove :| Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 zato sto tako dobija dodatnu priliku za manekenisanje i prenemaganje Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Nocas u 01h Zimonjic igra dubl, nakon čega sledi Jelenin meč. To znači tamo negde oko na primer tri, pola četiri otpr ujutru. Direktan prenos na RTS-u. U pola deset ujutru henin vs sharapova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Meni samo nije jasno zasto Jelena igra i dubl,kad ionako jedva stoji na nogama i stalno se zali na neke bolove :| zato sto tako dobija dodatnu priliku za manekenisanje i prenemaganje a kako se "lechi" upala mishica koju je imala? :) peja nab. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 Nemogu da chekam Jelenu oko 3 a bash mi se gleda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 ni meni se ne ceka,ali sudeci po tome kad sam zaspao prethodnih nekoliko dana,verovatno cu odgledati ceo mec... poceo Zimonja...idem da gledam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Jbg...a ja mislio da ce osvojiti ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 bas su lose igrali... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Jao, pa to je strava :) A jel su i devojke ambasadorke? :) Kapiram da ce sve josh vise da se produbi kad tipa Zimonja ili Jelena u dublu (posto igraju sa kanadjaninom i amerikankom) urade nesto vise ili kada bi Jelena i Ana dobile Vilijamsove i tako to. Videcemo. za devojke znaju manje vise, muska konkurencija je dosta popularnija. ali ako se desi da dobiju Vilijamsove sigurno ce se procuti, jer ameri se interesuju samo kad izgube od nekoga. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 steta za zimonju...jj se fino drzhi...mogla je da povede sa 5:2 u prvom al nije ;oP no sa 4:3 je dosla do 6:3 - 35 min prvi set! + kaze schwaba da ce uskoro (20-30 min) da sunce predje "vishe levo" pa nece ici u ochi kao sada (serena prsla oba servisa kad joj je sunce islo u ochi, jj svoje sachuvala \o/) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 kakva borba u drugom setu,znaci svaka im cast...4/3 trenutno za Jelenu...AJMO JJ ! btw kol'ko je meni smesno to "JJ" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 hehehe drugi set je ludilo, obe obogaljene, obe trche ki blesave...fino za gledanje =o) edit i onda brejk za 45 sekundi! ova jelena je luda osoba =o)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 BRAVO BRE JELENA !!!!!!! 6/3 6/4 Kole ispravi me ako gresim,ali mislim da u drugom setu nijedna teniserka nije osvojila gem na svoj servis...svaka cast bre!!! sad ceka pobednika Henin/Sharapova...pa ono,srecno! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 bravo jelena i od mene koji slabo pratim sportove i tenis... BRAVO! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 mislim da je jelena uzela 3 svoja servisa prvi i treci i josh jedan posle toga (onaj za 4:3) od tada samo je brejkove dobijala...a serena je isto uzela 2 komada svoja...no da je bila breakorama bila je... i lol je bio intervju sa barbarom schett posle ""i'm in pain right now but i'm not complaining"...i pogubi se ne zna ni na koju stranu ide...ono sva je nesto blesava ko da je totalno neochekivano pobedila godzilu ;o)) velike chestitke za borbenost i igru, obavezno pogledajte reprizu, makar drugog seta, 4-6ti gem pogotovo, tad je bilo najbolje ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 svaka cast jeci ! Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 btw, za one sto znaju - zasto ana "ide chudno cik cak" kad se vratja na osnovnu liniju nakon skoro svakog poena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 i lol je bio intervju sa barbarom schett posle ""i'm in pain right now but i'm not complaining"...i pogubi se ne zna ni na koju stranu ide...ono sva je nesto blesava ko da je totalno neochekivano pobedila godzilu ;o)) To je uradila i posle prošlog meča i delovalo je kao u sitkomu. Završi intervju ispred onog "platna", i krene "na desno". Prazan kadar dve sec, vraća se i odlazi levo, prazan kadar dve sec, čuje se u pozadini "ali mislila sam da tamo treba da idem". :)) Sad, ako je to opet uradila, onda je malo ogranichena :) No, to nije toliko važno, važno je da je pobedila, i čestitke na tome. Svi kažu da je meč bio ok, pa vidim i ovde po komentarima ljudi, nažalost ja ga nisam gledao tako da pojma nemam, možda bacim pogled na neku reprizu ako bude. ali ako se desi da dobiju Vilijamsove sigurno ce se procuti, jer ameri se interesuju samo kad izgube od nekoga. :) Evo jedna je izgubila! ;)) Nadam se da će i Ana da dobije Venus, mada ima znatno teži posao, a jutros od 9:30 Sharapova vs Henin. Žao mi Zimonje, šta da se radi, sad nek juri nešto u miksu ako uspe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts