Jump to content

Koji net koristite?

badnick

Koji net koristite  

86 members have voted

1. 1. Koji net koristite

• Adsl
      50
    • Cable
      26
    • Wireless
      4
    • Dial-up
      5
    • Nemam net kuci
      1

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lelekom ADSL 512/64...

Aj" da ne otvaram novi topic...Imam problem sa uTorrentom, namestio sam sve shto treba preko portforwarding.com i sve je radilo lepo do pre nekih 15ak dana kad mi je odjednom prestao da radi net. Zovnem Lelekom i oni mi kazu shta sve da podesim, IP i DNS, ali sa tim podeshavanjima mi ne rade torrenti. Cimao sam se ponovo, sve vracao na pochetak, radio kako pishe na pf.com, dobijem zelenu ikonicu u uTorrentu ali ne radi net, kad ne forwardujem port net radi normalno...ATM mi je zuta ikonica ali DL varira od 0-40kB/s. Ne znam koji mu je qrac...Zna li neko neshto shto bi mi bilo od pomoci? Da li je moguce da su mi blokirali IP ili shta god?

.

Aj" da ne otvaram novi topic...Imam problem sa uTorrentom, namestio sam sve shto treba preko portforwarding.com i sve je radilo lepo do pre nekih 15ak dana kad mi je odjednom prestao da radi net. Zovnem Lelekom i oni mi kazu shta sve da podesim, IP i DNS, ali sa tim podeshavanjima mi ne rade torrenti. Cimao sam se ponovo, sve vracao na pochetak, radio kako pishe na pf.com, dobijem zelenu ikonicu u uTorrentu ali ne radi net, kad ne forwardujem port net radi normalno...ATM mi je zuta ikonica ali DL varira od 0-40kB/s. Ne znam koji mu je qrac...Zna li neko neshto shto bi mi bilo od pomoci? Da li je moguce da su mi blokirali IP ili shta god?

Nije neka pomoc, ali sam izvalio da mi uTorrent blokira internet i on jednostavno prestane da radi :) Znachi krene lagano i stane i onda ne radi nista zhivo. Nevezano za download. Ali nije bash da je nesto sporo, nego jednostavno skroz blokirano. A recimo Bittorrent radi ok.

beogrid [jumpy] 1 mbit(mada u praksi i do 5 mbit [:D] ) wireless

She's soft and warm and almost weightless.

Her perfume is a sweet promise that brings tears to my eyes.

I tell her that everything will be all right. That i'll save her from whatever she's scared of and take her far, far away.

I tell her i love her