Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sretjan zhitjbo!

prvi put se dobro naspavao u novoj godini al uz pomotj lekova .. koji krsh sad mi predstoji gutanje istih metar dana jel kapiram da drugachije netje motji.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

( a neki boga mi i ruskoj salati)

Prisutan!

Rekoh i sinoc, ali ajde opet - Vaistinu se rodi! Ja i da sam hteo duzhe da spavam nisam mogao jer su krenuli pozivi i poruke i tako te stvari, pa sam jednostavno morao ustati ranije. Sad se psihicki spremam za rucak :)

Nisam nashao nishta u pogachi :(

Sveo dobio ostatak familije,vec drugu godinu za redom,al ako mi godina bude ko predhodna,necu da se zalim :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

planirani pochetak "radne akcije" se odlozhio za sutra (same ol same ol) zbog obilnog krkanja danas .. al sam bar krenuo sapavanje da regulishem. od sutra samo spartanski!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...