Buda_ Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Malo te zeza taj doktor :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 sinoc sam se ubio ali ubio... dugo se tako otkinuo od zivota nisam. i od 9 na poslu. zelim da se samoubijem kolko mi nije dobro. manta manta sve mi se manta... jebote djokeru koji si ti alkos :D skoro svaki dan pises : Djebote al sam se otkino :D ili cekam drustvo da se prebijemo :D ili ako ne dodje drustvo prebicu se sam :D haahahah :D divim ti se :D hahahhaha ;) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 necu vise da pijem don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Spavao do malopre,uhavtio neku loshu seriju da lezem u 6-7 ujutru,i spavam do popodnevnih sati...Pitao sam dokotra o chemu se radi,i rekao mi je da je to retko oboljene poznato kao "chizrinitikus" im famous \o/ inace pijem kafu, raspitujem se o totalnom cehu oko diplomskog i tako Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) jebo mamu kako je brrr! =/ odoH da se paqjem.. edit: http://www.myspace.com/skyche & *** Bedno piskaralo *** moji danashnji favoriti.. [roflmao] Edited January 4, 2008 by lazy* ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Srećan sam, posao koji je trebalo da traje 6-7 sati, završio sam za cca 75 minuta. Da nije AB vikend sigurno bih radio mehanički po projektu tih 7 sati. Ovako misli se roje, i dolzaimo do rešenja :) I posle wow nije koristan You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 slusam ministry, i spremam se da jedem neke tople sendvice... posle toga do drustva na kucnu bleju, posto je isuvise hladno da se tociljam do grada... a i nisam nesto u party fazonu veceras... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 fakultet mi je pokvario s.v.e jebene planove za vikend. koje sraaaaaaaanje... kolokvijum iz analize2 je u nedelju ffs.. nedelju :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 nova romansa hohohoho inace, sacu malo dote :) Ne znam ja ko je branio Maru na onom topicu :) Prochitah napokon ceo topic o Mari i dalje mi nije jasno chemu toliki h8...Darijan je nervirao 100x vishe kada je doshao na forum, a sad se o5 vraca na stare staze, pa nije dobijao toliki h8 i pretnje...Malo je retardirano i nezrelo ali dobro...100 ljudi 100 cudi...(nastavite :)) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 kao malo bolje, ali i dalje sam sjeban, sobzirom da sam ustao u 7 verujem da cu ranije leci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Srećan sam, posao koji je trebalo da traje 6-7 sati, završio sam za cca 75 minuta. Da nije AB vikend sigurno bih radio mehanički po projektu tih 7 sati. Ovako misli se roje, i dolzaimo do rešenja :) I posle wow nije koristan ccc igore kakva si sad pichka od choveka ispao odvratni Dirge ti je miliji od TF2ke sa drugarima... stvarno... also onaj COD4 je tako veselje (bar meni) ne secam se kad smo se poslednji put tako klalitimmejtovi jedni sa drugima =o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 bio na operi pa potom na par piva bilo lijepo :>) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 necu vise da pijem Koliko puta sam ovo chuo, i rekao :D:D:D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Ne znam ja ko je branio Maru na onom topicu :) Prochitah napokon ceo topic o Mari i dalje mi nije jasno chemu toliki h8...Darijan je nervirao 100x vishe kada je doshao na forum, a sad se o5 vraca na stare staze, pa nije dobijao toliki h8 i pretnje...Malo je retardirano i nezrelo ali dobro...100 ljudi 100 cudi...(nastavite :)) To sto si ti sad pod subjektivnim utiskom sto se prozivas sa Dakijem,ne znaci da jeste tako i btw,Daki jeste bio i banovan i hejtovan itd. A Mara je jednostavno Mara,i ako ti i dalje nije jasno,onda gg no re. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 np: Rob Halford - Resurection [Live] "Taking On The World" osim toga, lol smoreno vece... mada je dota bila kul Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 zima zima e pa sta je..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Al duva ovaj vetar......danas ne treba izlaziti.... ontopic kashljem ko magarac, kljukam se septoletama i pijem chajeve......loodenje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2008 Author Report Share Posted January 5, 2008 also onaj COD4 je tako veselje (bar meni) ne secam se kad smo se poslednji put tako klalitimmejtovi jedni sa drugima =o))) meni je isto strava COD4 u multiplayeru. Ne znam sto se militju i margiju nije dopao ... zato sto nema nishan? :) Dobra je akcija, i ne znam, kul je :) Ustadoh jer me je probudio telefon, pa rek'o daj da popijem kakav chaj pa da lagano krecem napolje po ovoj ledari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 savio sam se sinotj, faca mi je ko mishelin menu .. jebem ti jutro, podne i sve pre 16h! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 bio malo napolju, pada kisa jbt, za malo glavu nisam razbio kako ledi :) idem do ideje Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 jbna kisa ne mogu da verujem ...sve ledi don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) Jele su mi se grozdjice,pa sam ih uzeo i poceo da jedem. A mozda i posle njih popijem malo caja. Videcemo. Eto tako... [edit] Evo uzeo sam sad caja malo nasuo,pa cekam da se ohladi pa da ga popijem,a kako je vruc mozda se nikad i ne ohladi.Ajde videcemo [/edit] SMOR Edited January 5, 2008 by WaitAndBleed Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 ustao :) skontao sam da se nesto cudno desava... izmedju mog "laku noc" i "dobro jutro" posta ima mnogo malo drugih... a spavam tipa 8 sati... hmm... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 ne idite napolje! led je svuda! mozh' se rikne! imao sam playbackove scena bambija na ledu/gude iz poslednje oaze (opet na ledu)....strashno =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 vau cak se i kole kliza :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts