Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ajde i ovde, SRECNA NOVA GODINA DRUGARI SA RURA!!!! SVE NAJBOLJE, A PRE SVEGA ZDRAVLJA VAM ZELIM!!!

meni bilo odlicno, bio kod drugara u kraju, okupilo se drustvance, cirkalo se, pevalo, zezalo, sve u svemu kul.

e da, i bacale su se petarde/vatromet/vulkani sto nisam praktikovao pa jedno 5-6 godina!!!

SVE NAJBOLJE I NAJLEPSHE VAM ZHELIM OMG ! :)

Puno zdravlja, srece, para, ljubavi :)

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Deste drugari! Srecna nova i sve vam najlepse zelim, a pre svega zdravlje :)

Jedan od najlepsih "rituala" koje imam je da se vracam kuci peske posle nove godine kad svane. To mnogo volim, i jedino bolje od toga je kad se vracas kuci peske posle nove godine kad svane, a pride pada sneg :) Valjda i zbog toga sto je samo jednom godisnje, nema ljudi na ulicama i nista ne radi, lepse mi pada i nego standardno vracanje leti kuci kada svane (doduse vec oko 4) sto je takodje strava!

Hvala svima koji su mi slali novogodisnje poruke i zvali a na koje nisam mogao da odgovorim jer nisam snimio da je zvonio fon, bice vam odgovoreno kad se probudim malo kasnije. Kapiram da necu dugo spavati, cisto da malo dremnem :)

Srecna Nova Godina i sve najbolje u njoj. Da bude bolja nego prosla. I pored svih upozorenja i jurnjave noc je prosla bucno, mislim da su poceli oko 20h a zavrsili oko 2h sa petardama. One velike crne jedu malu decu, jedino jos da nadjem onu jos vecu crvenu za sledecu i to je to. Ostaje mi samo prava stvar posle toga.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Srecna Nova svima!

Bice me blam ako me neko pita gde sam bio za Novu, ali bar nisam blejao sa smorenim matorcima! [:D] Krivo mi je samo sto sam propustio da vidim neke osobe pijane :D.

Btw, valjalo bi da izvezbam ovaj skill cetvorosatnog kunta i za skolu.

inace, prijavio sam se za ADSL. Gori wireless-e, GORI!

Srecna Nova drugari, zivi bili, Nikola sagni se i tako to.... ;)

Elem bio mega dochek, jedino sto mi je jako zao sto nisu dosli drugari koje sam ocekivao, ali dobro sad...

Odoh da pijuckam neki topli napitak i uzivam u tome sto necu izaci iz stana danas ;)

Srena Nova svima,puno zdravlja,jer zdravlje donosi inspiraciju,inspiracija srecu, a sreca blagostanje!!

Hmm odspavao sam samo 5 sati,dosta chudno,a sad me tako odkida zeludac da je to strashno,jebale me podmornice...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

BILO!1

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...