Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

uzeli juce nov tv, i jos uvek ne mogu da se naviknem (stari je sljakao odlicno, ali je onda sbb prebacio jurosport u neki opseg koji toshiba iz 90te ne hvata, i cale je skontao da je "red vise da uzmemo nesto novo" :)

[roflmao]

ista prica i kod mene... samo sto je tv u mojoj sobi i nisam jos nista drugo uzeo :(

nashla sam pesmu koja mi se celo jutro vrzma po glavi.. \o/

inache.. juche je bio sudnji dan u domu zdravlja zharkovo! napravila se neverovatna guzhva.. +lekari su bili na nekom predavanju na brdu.. pacijenti su vetj krenuli da kuju paklene planove.. kako da prijave sestre i lekare.. nonstop su ulazili u kartoteq da se raspitaju kad tje lekari da dodju.. eto.. prezhiveli su i taj dan.. oO

spremanje.. pa na posao.. bla..

Edited by lazy*

٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶star3.pngladysw9.gif

omg migshaaaaa iz bek on teh phorumz!

sretjno sve ono sto pozheleh u 1 ujutro ;o)

a cela ova "ogi" pricha tako simpatichno podseca na Picardovu spiku Gul Madredu iz Chain od commanda da sam morao to da istaknem...pogotovo sto both parties involved imaju high percentage of probability to get the refference ;o)))

btw ogi je zbog juzernejma na sezamu, gde smo imali prvi "forum"

Ali to ljudi nije Ivan, on se shali sa vama, to je nekakav drugi covek, Ognjen ... da ...

Jeo sam neke plodove mora u nekom rizotu, nije bilo loshe, sta ga znam. Mada sipam soja sos, sa njim sve dobro ispadne, kao sa kechapom :)

Pazario monitor, jedva ga stavio na pogano postolje... covece na cemu sve stede nesrecnici ... strasno ...

Ali zato je barem uzivanje sada :D

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=24627

Popularna beogradska grupa „Partibrejkers“ održala je koncert u Zagrebu gde je predstavila pesme sa novog albuma „Sloboda ili ništa“. Veliko interesovanje vladalo je i ovoga puta kada su Cane, Anton i ekipa u pitanju, pa je publika s nestrpljenjem iščekivala početak koncerta.

- Braćo i sestre, srećni vam praznici - poželeo je okupljenima odlično raspoloženi Zoran Kostić Cane, piše „Večernji list“. Bend je ređao nove pesme „Lobotomija“, „Ćutanje“ i „Kamenje“, a prisutni su se odlično zabavljali, skačući uz nove i stare, dobro poznate numere.

- Drago mi je što ste razbili Engleze - dobacivao je sa bine Cane i podgrevao ionako odličnu atmosferu koja je trajala do samog kraja kada su „Brejkersi“ zaređali hitove „Hipnotisana gomila“, „Kreni prema meni“, „Hoću da znam“ i „Ulični hodač“.

Nakon kratke pauze, usledile su ovacije publike, pa je bend izašao na bis. Još jedan blok pesama nakratko je smirio publiku željnu dobrog rokenrola, ali i dalje im nije bilo dosta. Kada je bend priveo koncert kraju, počelo je i skandiranje „Cane, pederu“ na šta je iskusni frontmen šeretski odgovorio „Vidim, vi volite pedere“ i za kraj otpevao pesmu „Najbolje se putuje“.

[roflmao]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...