Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

reci reci ivane nesto si spominjao tikves pre edita :) da bude bar nesto pametno

krenuo sam sa idejom da napišem da su se makedonci iskvarili u poslednje vreme, i da preporučim ljudima vina iz malih vinarija iz srbije i regiona. mrzelo me je da elaboriram, pošto kontam da ovde za pet i po ljudi ladan špricer nije vrhunac ispijanja vina :)

Eh, zato meni stizu sutra 4 butege crnjaka i 2 butege rozea iz vinarije Milinčić, a 2 flašice Kišovog bermeta se cakle već :)

Ah mira li velikoga za blagdane

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

za ljubitelje vina. idite u vinske dvore to je negde kod subotice, gledao sam neku prezentaciju na faxu i mnogo prefensi izgleda i ima mnogo vina za popit i po prici je mnogo dobro :)

inace zasto mi ne radi quick post?!

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

male vinarije su skupe, ali kvalitetne, otkrio si ameriku.

osim što nisu skupe, za ~500 dinara kupiš odlično vino, u rangu stranih koja koštaju po nekoliko hiljada. naše vino je jeftino pre svega zato što ne možeš njime impresionirati novokomponovani nobles.

hell fuckin' yeah!

isplata stipendija pocinje 26. i dolaze *2* rate od jednom!

jao jao kako cu lepih stvari sebi da kupim ukljucujuci gomile alkohola za novaka i reprizu..

jao jao

kolika je ta stipendija !!!!!?!?!:D

Нема  будућности без истине.

večeras je badnje veče onima koji božić slave po gregorijanskom kalendaru, te im želimo svu sreću. to takođe znači da je pomenutim ljudima sutra božić, ali i celokupnom čovečanstvu mnogo bitniji datum, ali o tome će vas laki već obavestiti (valjda) :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...