Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

izbacili su "roflmator-igru-za-otkrivanje-retarda" = kasu, a ovo je "Skochko" aka mastermind...znachi "ajmo mi polako da igramo pa vi vidite kako cete se snatji"...odlichno je sto su mak'li kasu, ali generalno slagalica je i dalje broken kviz - svaka od igrara mora da donosi isti broj poena inache, ovako kako je sada, totalno je nebalansirano i podlozhno sretji... no da je dobro za gledanje - uvek =o)

186 u jednoj partiji?!? respect, otkad ja idem mislim da je (on nashih) samo doca sa svoja 4 vezana strajka bacao preko 190

a nemanja, ako ono sinotj nije bila akcija pa ja onda ne znam sta jeste ;o)))

Očigledno ne znaš šta jeste:)

Bio u Delta citiju....e, tamo čovek može da čuje sve dijalekte koji postoje u srpskom...od istočnog timora do ognjene zemlje... [:)]

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Au jbt ja se ni ne setjam o chemu se radi u igri , a do jaja mi je poznato.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Najzad prosla sva ludnica oko rodjendana...mogu da se vratim "normalnom" zivotu?

Ali nvm , barem sam video tonu porodice koju inace vidjam samo u specijalnim prilikama \o/

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

- bio u Maderi, sto je bilo dobro jebote

- samo tju retji " TRILOGIJA -> Govedji medaljoni u sosu od sumskog votja, teletji kotleti sa vrganjima kao i pileci file u sosu od suvih sljiva" + 0.75 belog vrshackog + setnja i odlazak do coffee dreama na coko tart i ice tea. Dosao gajbi i prenerazio se.

- glupo da preporucujem jer je jelte opste poznato kao skup i savrsen restoran koji leti postaje jos bolji...

- bila je bas prilika pa reko da se priustim i tako nesto : )

- uglavnom je vikend sveuopsteno bio carski, i zahvalan sam na njemu.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

e da,Vlada Dzamic,pobednik slagalice je asistent kod mene na faxu.Prokleta pickica.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Našao sam dve nove kutije petardi stare fazon dve do tri godine. Jel bezbedno to bacati ? Ne želim da ih dam burazeru pa da se unakazi.

Mislim da ti to chak i netje eksplodirati.

Eo i meni stoji od pre 2 zime polupuna kutija petardi i pre neki dan bacim jednu dole u dvorishtu tek da vidim jel valja to , i nije eksplodirala. Jednostvano iscuri barut.

dobro jutro !!!

iako mrzim ponedeljak zato sto je pocetak nedelje,danas ga pocinjem sa cinjenicom da IDEM NA SKIJANJEEEEEEEEEEEEEE !!!! :DDDDD

i jebeno sam presrecan !!!

kad sam sjebo nogu,rekli mi da ne mogu,ja otkazao rezervaciju,blabla,i pre 2-3 dana kaze mi doktor "mozes ti da ides,samo kao da nosis steznik"...i od tad sam se trudio da povratim rezervaciju,i uspeo saaaaaaam !!!I tako sam ja za NG na Kopu...

/me so fucking happy !!!

;)

2ch4bup.jpg

u subotu se vratio iz grada, seo na krevet i krevet dao poslednji vrisak i umro.

gundjajuci sam prebacio dusek na pod, i probudio se ujtru sav ukocen, ukljestio sam jebeni neki zivac na ledjima...

znaci AAAAAA

sad na poslu, ne znam dal mi se vise spava il me vise bole ledja

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...