Crno-Sunce Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 kako sam sinoc slatko zaspao u 9... ne pamtim kad mi se to desilo. sad na poslu smaram se... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 - jednom tju da se i ja odmorim -> kad se svevisnji smiluje :) - ali je lep razlog kad ustanes u 9 izjutra da ides da igras fucu za faks na banjici gde se igra liga shapmiona (rukometna). - vetj mogu da omirisem parket i da ga cujem kako shkriputje i pucka ^_^ brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Postovani, dobili ste ADSL Telekoma Srbije. Molimo Vas da u roku od 7 dana dodjete u najblizi Korisnicki servis da potpisete ugovor. [drinker] [drinker] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Dorucak prosao, a sad na nove radne zadatke! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 21, 2007 Author Report Share Posted December 21, 2007 Voodoo, voodoo ... samo napred vudu, samo napred vudu! Ja sad odmaram lagano od jedenja protekla dva dana, ovo je strasno nesto. Srecom pa sad ide desetak dana pauze sve do nove godine, onda opet par dana krkanluka, pa onda Bozic, pa Sveti Stefan (tu imam jednu slavu), pa onda Sveti Jovan (tu dve) i taaako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Hahaha, car! Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 21, 2007 Author Report Share Posted December 21, 2007 opa, crna gora, ima se moze se... Vec sam krenuo da ucim Ruski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Pazalstaa, pazalsta, kraasavice maljenka, eta moja kolbasa, ja tebja ljublju! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 (edited) Sabaka prihadjits na mjač... A znam da menjam i prošlo vreme! Au, ne znam šta ću pre da skidam sa tim novim ADSL-om. Suse 10.3 DVD, da se ne jebavam sa CD verzijom, i onaj Pirates XXX u DVD kvalitetu, i FLAC diskografije grupa, jao jao fajlovi se samo ređaju na listi! Edited December 21, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 skontao sam ko mi brise postove \o/ hahahha sad bih rekao buci buci al bi onda znali (naravno, postoji mala verovatnoca da sam pogresio!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 RASPUST \o/ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 ne secam se kada sam se poslednji put probudio i da sam uopste imao ovakvu glavobolju. Dok mirujem sve je ok, ali chim se pokrenem osecam se kao da mi je glava onaj bubanj za izvlacenje brojeva lotoa. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 21, 2007 Author Report Share Posted December 21, 2007 Dok mirujem sve je ok, ali chim se pokrenem osecam se kao da mi je glava onaj bubanj za izvlacenje brojeva lotoa. E mene je jednom tako bolela glava. I to me je bolela kad lezhim (?) al' kad sedim pravo, ok je. To je bash bio trip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 ja mislim da to ima neke veze sa krvnim pritiskom, jer kao da mi puckaju kapilari u nosu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 rucao, okupao se, spreman sam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Kupio istu tastaturu,poshto je prethodnu unishtila koka kola:D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 trebao si samo da je potopis u alkohol :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 ma ne mogu da se bakcem time...pritisnem "c" ono ostane,pritisnem "v" ista situacija,pritisnem "enter" opet isto i tako sve..onda ispizdim i lepo odem i kupim istu:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Kupio istu tastaturu,poshto je prethodnu unishtila koka kola:D taj rad, ja isti model furam vec 4 godine (3 tastature), s tim shto su me kod zadnje obradovali sa vecim enterom . Shto da menjam neshto shto mi odgovara 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 UUUUUF... kako sam se samo suzdrzao da ne kazem odredjenoj menadzerki (ne)ljudskih resursa sta mislim o njenoj prepotentnoj egoisticnoj komunistickoj guzici... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 preskochi misli i kreni odmah na tu guzicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 ma ne mogu da se bakcem time...pritisnem "c" ono ostane,pritisnem "v" ista situacija,pritisnem "enter" opet isto i tako sve..onda ispizdim i lepo odem i kupim istu:) jbg burzhuj :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 UUUUUF... kako sam se samo suzdrzao da ne kazem odredjenoj menadzerki (ne)ljudskih resursa sta mislim o njenoj prepotentnoj egoisticnoj komunistickoj guzici... Jako je neverovatno ko sve kod nas radi na tim pozicijama... I na pozicijama odnosa s javnoscu isto. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 preskochi misli i kreni odmah na tu guzicu Warning! Assrape launch detected! ;o) bio do lokalne idea-e..fascinantno kako u tako velikoj prodavnici ima svega al zapravo nema nichega...ponekad se pitam ko po tim cenama kupuje te stvari (jagmu penzosa oko mandarina necu da komentarishem =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 ma matora raspala pravnica koja se jos uvek moli ispod titove slike. krava je poslala izvestaj o "mom nedolicnom i neprikladnom ponasanju" direktorici. jao kako bi voleo da me direktorica pozove na razgovor pa da mogu debelu da iznapusavam svetski... e da, a moje "nedolicno i neprikladno ponasanje" je prevedeno na srpski koriscenje mog prava o slobodnom misljenju i govoru, odnosno nisam se slozio sa necim sto je rekla... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts