manager Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 kod mene greju i to poprilicno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 jao kako sam slab na ove lepe promoterke :) upravo mi jedna iz telenora uvalila neki paket za 5 brojeva za firmu... mada nije da mi to nije trebalo i ranije ali eto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 bio u panchevu ,prenocio,evo me kuci :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 stvarno, šta je ovo sa grejanjem, sad vidim da su radijatori hladni? kontam da vam je sad cena kvadrata samo 5000 eura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 ovde na slaviji greju pa sabijaju...al zato sam se zato juce ceo dan smrzavao...btw, bio na faksu do malopre, sad sam smoren pa cu da odspavam malo...veceras opet neka zurka na braveheartu, al ne znam dal cu ici, ne mogu da izdrzim vise taj tempo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ahahahahahahaaha, Dule, ubijash me. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Smaram se ceo dan , pokushavam da nadjem procesor i monitor , otpadoh... JUBILARNI 2k POST HOHOHOHOHO :)) Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ovde kod mene u Sarajevskoj pandursko jezgro, mora da se greje :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 polako ali sigurno tonem u neku cudnu zonu sumraka. previse cudnih stvari se desava u poslednje 2 nedelje or so. elem, odo da rucam Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 bio u panchevu ,prenocio,evo me kuci :D opa cigo,vezba se a?:D vidim ja da pada glorija na sledecem turu :). @topic bio sad na fizikalnoj terapiji(da sredim mrtvo koleno),sedeo ko budala 30min,i drzao neke "magnete" oko noge... nista ja u to ne verujem,ali cu izgurati do kraja...valjda...:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 kontam da vam je sad cena kvadrata samo 5000 eura naravno, kako drugačije da potrošimo silne vaše novce! @leško: pomažu ta sranja, samo ti izguraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ovde kod mene u Sarajevskoj pandursko jezgro, mora da se greje :D Kažem ja, iz provincije pa pravo u centar grada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 @topic bio sad na fizikalnoj terapiji(da sredim mrtvo koleno),sedeo ko budala 30min,i drzao neke "magnete" oko noge... nista ja u to ne verujem,ali cu izgurati do kraja...valjda...:D idi, veruj mi, pomaze. jeste da smara, ali izdrzi tih pola sata-45min ... jel samo magneti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 wtf, odakle ti to? sad ćeš još da mi kažeš i da postoji nastavak matrixa?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 its all in his mind Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 (edited) Kažem ja, iz provincije pa pravo u centar grada! Cuti pola moje generacije mi je blize u bg,nego shto su mi u Jagodini.Svi se nabili u centar :) Nego sad ja i cimer gledamo da nadjemo neshto na Dortjolu nekako nam odgovara najvishe,al sve nam do sad neke babe nudile neke podrume ko da samo u 13. veku jebote,totalno neposhtovanje prema studentima. EDIT:Evo ga Highli,vec vidim kako smishlja neki penal na rachun provincije :P Edited December 17, 2007 by Savkeeeeeee...e! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 ma danas su bili samo magneti,posto su mi rekli da dodjem u 15.30,a trebalo je da dodjem u 15h...mentoli. od sutra jos nesto ce da mi rade,nemam pojma sta.. samo da nisu neke rektalne operacije:))),mada to i nema veze sa kolenom...:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Nego sad ja i cimer gledamo da nadjemo neshto na Dortjolu nekako nam odgovara najvishe,al sve nam do sad neke babe nudile neke podrume ko da samo u 13. veku jebote,totalno neposhtovanje prema studentima. Dorćol ti je isto što i Zemun, samo malo niže niz reku :) ili u prevodu, stej avej :) Dosao kuci, sad cu da gledam S2 Prison Break :) Ja ću sad da igram Fallout 3, mnogo je lep, ima dosta health packova i ammoa duž nivoa a i prilično je nelinearan jer pre zadnjeg bosa možeš da izabereš da li ćeš da ga rokneš BFG-om ili rocket launcherom! In jor fejs Dži! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Ponudjeno mi da glumim djavola (djavolicu) u nekom filmu a ja bas izgledam ko andjelak :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 evo sa ispita, slatko sam se nasmejao posle svih sranja poslednja 2 dana .. dolazim na ispit, dobijam papir gledam i kretjem da se cerim od smeha .. josh mi je i docent bacio onaj kez u facu dok je delio .. trebalo mi je 2 minuta da skapiram kad sam stigao da prochitam prvu stranu da okrenem i drugu da vidim razlog za taj kez :)) eh zhivote :| • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 omg maude ako uskoro ne polozis taj ispit bicemo kolege Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 pwnt :D You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 meni nije smeshno :( • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Dorćol ti je isto što i Zemun, samo malo niže niz reku :) ili u prevodu, stej avej :) el ou el... mada je Dorcol stvarno rupetina :P Ponudjeno mi da glumim djavola (djavolicu) u nekom filmu a ja bas izgledam ko andjelak :| konacno neko ko se nije zajebao na prvi pogled :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 nemoj tako nije konacno, nisu svi glupi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts