Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mi smo do jutra gadjali tablu sa neke pristojne udaljenosti.

bio sam najgori.

stvarno je bilo neverovatno, prava zimska idila, nigde nikog, ali najbolje je kada na stazi pravis prve tragove u snegu! sada je potpuno drugacije, svuda blato [xx(]

a trenutno.. mrtav sam..

celo jutro fizikalisao, zadnje pripreme pred otvaranje klizalista, pa ono, od sledeceg vikenda navalite u zamak na klizanje!!! rurovce castim toplim cokoladama/kuvanim vinom/kuvanom rakijom!

nema potrebe da otvaram novi topik pa... da li bi neko bio voljan da mu platim da mi odradi pismeni iz mate preko MMSa? U pitanju je limes funkcije, nesto bruka lako ali ja niti imam vremena niti zelju da pogledam o cemu se tu radi... Moj red bi bio zahvalan :D (btw ponuda ne vazi ako neko odeljenje prirodnog smera kojim slucajem nema nikakav kont ili pismeni kad ja imam pismeni iz mate pa mi oni urade... saznacu to sutra) :D

Nemam pojma, zar ti nije lakse sad da ucis tu matematiku pa da ustvari znas pola kad budes trebala da spremis matematiku 1 na prvoj godini ekonomije? to "kad budem trebala da ucim ucicu"... necu da te baksuziram, ali to nije bas uspesan studentski mentalitet (tacnije, to moze sam na arhitekturi :))) ), ali dosta toga, nisam ti ja cale.

Get smart or die dumb!

Moj automobil + sinocni sneg = samba!

Isao do Mladenovca i uvatio onu mecavu neku tacno na najgoroj mogucoj deonici, tamo posle skretanja za Sopot.. Isao sam 10-15 km/h daljih jedno desetak kilometara, a opet sam mogao da checkiram jarak x puta. Fazon je da smo trebali da pokupimo nekog u Mladenovcu, pa da palimo za Krushevac omg, srecom, bio jedan Jugic tamo koji je odradio posao mesto onih mojih sanki.. kul.. domace vozilo.. :)

mega avantura, u svakom slucaju.

facebook.com/speed.rs

ne, sad treba da ucim sociologiju, filozofiju, stav, fiziku, istoriju, muzicko, srpski etc etc ... a inace, ako je moj brat na tu foru polozio i matu 1 i matu 2, moci cu i ja. tata je zavrsio masinski i 2 god na matematickom pa ce dovoljno da me ozraci kad mi bude trebalo za ispit.

mega avantura, u svakom slucaju.

Neverovatna fora sa tim abs-om je sto sam izvalio da se aktivira i onda kada ti kao "imas kontrolu" nad vozilom, sto je izgleda zapravo najglavnija fora. Ono kad proradi a ti znash da klizas itd onda je ocekivano, ali se deshava da krene da fura cak i pri malim kocenjima na ravnom i to.

A za rucak sam se najeo dobrano :) Prvo domaca supa, pa onda pire krompir i meso neko u mochi i bash fino. Posle neki kolachi ... bash mi je prijalo :)

dosta dobro prvo iskustvo sa kuglanjem...rekord 125 i 6 strajkova. On the other side otkida me palac i butine...

a kada sam se vratio docekalo me je nesto odlichno, ma savrsheno ineocekivano iznenadjenje sto me je uverilo da nece biti neke velike frke kada matorcima za koji mesec odem iz kuce

2112995295_4d72f7608e.jpg

2112995285_a0dd0229cf.jpg

klimaks jebiga

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Smaram se sa mrtvim nizovima, a moram da dobijem 5 sutra :S

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Smaram se sam sa sobom,a treba na rodjendan da idem :D

A kako sam samo sjeban danas to nije zajebancija...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...