Stator Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 bloody hell! dobro si me podsetio, idem i ja da gledam BR na svom imba TVu =) E krule sta uradi posao od ljudi dok nismo sljakali ti si u slobodno vreme se zajebavao sa muzikom a ja sa kernelima, sada ko penzosi drkamo kitu pre TV-om :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 mi smo do jutra gadjali tablu sa neke pristojne udaljenosti. bio sam najgori. stvarno je bilo neverovatno, prava zimska idila, nigde nikog, ali najbolje je kada na stazi pravis prve tragove u snegu! sada je potpuno drugacije, svuda blato a trenutno.. mrtav sam.. celo jutro fizikalisao, zadnje pripreme pred otvaranje klizalista, pa ono, od sledeceg vikenda navalite u zamak na klizanje!!! rurovce castim toplim cokoladama/kuvanim vinom/kuvanom rakijom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 kuvana rakija ko gde sta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 10 sati u kgb-y ... :( muka mi je vise od svega don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 nema potrebe da otvaram novi topik pa... da li bi neko bio voljan da mu platim da mi odradi pismeni iz mate preko MMSa? U pitanju je limes funkcije, nesto bruka lako ali ja niti imam vremena niti zelju da pogledam o cemu se tu radi... Moj red bi bio zahvalan :D (btw ponuda ne vazi ako neko odeljenje prirodnog smera kojim slucajem nema nikakav kont ili pismeni kad ja imam pismeni iz mate pa mi oni urade... saznacu to sutra) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 ajde nauchi nekad u zivotu matish:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 ne dok mi predaje sneza... a i ti mi kazes, ti koji nemas pojma a polagaces ga za prijemni :| btw jel svim ostalim prirodnjacima predaje jadranka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 jadranka,djole i goran.. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 lol @ ljudi koji upisuju fakseve poput ekononomskog a ne znaju da urade limes funkicje :* in the other news.. .evo sedim i crtam neka govna... samo za moga vepra chizru: http://img.photobucket.com/albums/v398/EL_...sak1024x768.jpg Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 kad budem morala da ucim, onda cu i uciti. ako ne moram, necu. a i trenutno imam bitnije stvari nego da se bavim limesom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Nemam pojma, zar ti nije lakse sad da ucis tu matematiku pa da ustvari znas pola kad budes trebala da spremis matematiku 1 na prvoj godini ekonomije? to "kad budem trebala da ucim ucicu"... necu da te baksuziram, ali to nije bas uspesan studentski mentalitet (tacnije, to moze sam na arhitekturi :))) ), ali dosta toga, nisam ti ja cale. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Moj automobil + sinocni sneg = samba! Isao do Mladenovca i uvatio onu mecavu neku tacno na najgoroj mogucoj deonici, tamo posle skretanja za Sopot.. Isao sam 10-15 km/h daljih jedno desetak kilometara, a opet sam mogao da checkiram jarak x puta. Fazon je da smo trebali da pokupimo nekog u Mladenovcu, pa da palimo za Krushevac omg, srecom, bio jedan Jugic tamo koji je odradio posao mesto onih mojih sanki.. kul.. domace vozilo.. :) mega avantura, u svakom slucaju. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 ne, sad treba da ucim sociologiju, filozofiju, stav, fiziku, istoriju, muzicko, srpski etc etc ... a inace, ako je moj brat na tu foru polozio i matu 1 i matu 2, moci cu i ja. tata je zavrsio masinski i 2 god na matematickom pa ce dovoljno da me ozraci kad mi bude trebalo za ispit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2007 Author Report Share Posted December 16, 2007 mega avantura, u svakom slucaju. Neverovatna fora sa tim abs-om je sto sam izvalio da se aktivira i onda kada ti kao "imas kontrolu" nad vozilom, sto je izgleda zapravo najglavnija fora. Ono kad proradi a ti znash da klizas itd onda je ocekivano, ali se deshava da krene da fura cak i pri malim kocenjima na ravnom i to. A za rucak sam se najeo dobrano :) Prvo domaca supa, pa onda pire krompir i meso neko u mochi i bash fino. Posle neki kolachi ... bash mi je prijalo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 josh jedan od onih dana u nizu kad zhelim da ne ustanem iz kreveta :| • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 (edited) dosta dobro prvo iskustvo sa kuglanjem...rekord 125 i 6 strajkova. On the other side otkida me palac i butine... a kada sam se vratio docekalo me je nesto odlichno, ma savrsheno ineocekivano iznenadjenje sto me je uverilo da nece biti neke velike frke kada matorcima za koji mesec odem iz kuce klimaks jebiga Edited December 16, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 koja mega macaaaaaaaaaaaaaa :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Machka ti je za reklamu :) Ceo vikend sam prespavao (popucali su mi kapilari u desnom oku)... Nisam otishao na Andjela... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 bio sinoc na "flashtime-u" na sajmu...Angello razvalio...svaka mu cast !!! danas spavao duze...jeo,gledao tv...blejao... sad malo da se uci,pa opet bleja...i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 @Igi Ne bih da ti drzim predavanje, ali tvoji jos nisu svesni koliko ce biti srecni kada im odes iz kuce, a skapirace posle 2 nedelje max, tako da, veruj mi, oni su ti ubedljivo najmanji problem za odlazak. @Topik Nemam sta da kazem. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 srecan povratak ! :D <3 :) neka snezna oluja udarila... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Smaram se sa mrtvim nizovima, a moram da dobijem 5 sutra :S Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Smaram se sam sa sobom,a treba na rodjendan da idem :D A kako sam samo sjeban danas to nije zajebancija... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Smaram se sa mrtvim nizovima, a moram da dobijem 5 sutra :S svaki konvergentan niz je kosijev, ali ne mora svaki kosijev biti konvergentan! i cao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Možda misli na nizove iz programiranja, koji su šega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts