Formica Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 jos 9 dana i kuca Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 srecan povratak ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 predivno ovo kad krene sneg predveche kad su deca vec pod kljuchem pa ne pretvore isti u blato...tzv sneg za odrasle ;o))) i da, svakome ko u sledecih mesec dana upali petardu zhelim da mu ista explodira u ruci i izazove opekotine 2 i 3 tepena sa otkidanjem par prstiju....hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 predivno ovo kad krene sneg predveche kad su deca vec pod kljuchem pa ne pretvore isti u blato...tzv sneg za odrasle ;o))) i da, svakome ko u sledecih mesec dana upali petardu zhelim da mu ista explodira u ruci i izazove opekotine 2 i 3 tepena sa otkidanjem par prstiju....hvala hvala kole.. ocekujem posle i da me lecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 i da, svakome ko u sledecih mesec dana upali petardu zhelim da mu ista explodira u ruci i izazove opekotine 2 i 3 tepena sa otkidanjem par prstiju....hvala Takodje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 takodje to za petarde. bio na Beokonu, koji smor (: Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 (ali do tamo se prolazi kroz kuhinju, scena ko iz filmova, dugachak kadar snimljen rucnom kamerom; okretao sam se oko sebe da vidim gde je stiven sigal kako pegla nekog fritezom). .... upao u spiku sa jednim od njih u klonji, krenuo da baca neku uzasnu pricu kako smo siromasni, pa sam mu bacio mega hejt da makar ne zivim u selu nego u metropoli ja 1 peder iz maribora 0 hahah ali stiven sigal sa fritezom a i nashao slovenachki derpe sa kim da se kachi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 bio kod ortaka igrali igru, kako je sve zaledilo, idem i pali se zuto na semaforu i ja ko debil zabodem kocnicu, sva sreca nema zive duse, posle nisam jebo crveno, idem u krevet Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 znaci smorim se gajbi,nece niko da svrati,ortak me zove na raju.i ja kao aj. odlazim do kola,oces kurac sine.ostavio sam svetla.nista odguram kola malo,upalim.idem krug oko naselja,staju kola.nista,idem trolom.odem tamo,nije lose bilo,al jbg izgubio sam telefon.po prvi put u zivotu,a furam ih evo kolko 6-7 godina.jedino mi zao kartice,fon sam ionako trebao da menjam...i onda sam se smorio ko cava najgora,jedno pola chuke.onda dosao matori car i odsmorio me.znaci matori je kralj \o/ evo vratih se sada trolom,jebem li ga,bilo je fino,ima zenske ima droge ima sve,al mi usi otpadose. salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 (edited) ortak smislio da pravi policu, pa mi dao da mu odradim u CAD-u preview, i iskotiram sve tacno. ali avaj, naravno nije dao sve mere, i to nije dao onu najgoru lol. tako da sam veceras jedno 4 sata pokusavao da skontam kako da na snovu odsecka sfere pronadjem radius sfere. i uspeo sam :D ponosan sam na sebe za sve pare, a i izrenderovana polica izgleda nekako uberkul.. sutra cu da kotiram, sad me bas mrzi lol btw : Edited December 16, 2007 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2007 Author Report Share Posted December 16, 2007 Bash mi prija ovo nedeljno jutro, posebno ako je padao sneg pa je napolju sve onako belo ... Lagana neka muzika (skinuo sam i novi album Jill Scott pa cu i to preslushati), Pu Er Imperial i Cedevita, bash fino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 bio na vecheri u dva jelena, ali onom manjem delu, u koji se ulazi iz dvorista. mnogo lep prostor (ali do tamo se prolazi kroz kuhinju, scena ko iz filmova, dugachak kadar snimljen rucnom kamerom; okretao sam se oko sebe da vidim gde je stiven sigal kako pegla nekog fritezom). tamo bila masa nekih pijanih slovenaca, pevali "od vardara pa do triglava" upao u spiku sa jednim od njih u klonji, krenuo da baca neku uzasnu pricu kako smo siromasni, pa sam mu bacio mega hejt da makar ne zivim u selu nego u metropoli ja 1 peder iz maribora 0 Shta si trazio sa slovenachkim pederom sam u WC-u? :PPP Ne znam sad kako je u bgu.Ali Jagodina se sva beli,da nemam previshe obaveza ceo dan bi se samo shetao. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 +1 za petarde +1 za stijinu pobedu nad pederom iz maribora noćas sam prošao centrom grada oko 3, i brate, mnogo lepo izgleda. gradska skupština sa onim travnjakom ispred, postavili su i okitili jelke koje mnogo fino izgledaju pod snegom, pa onda zavejana pašićeva statua, pa trg i knez mihajlova gde usisavaju sneg onim malim kamionima... slikao sam nešto malo mobilnim ali ništa nije fokusirao kako treba. smorim se kad u tako nekoj situaciji nemam fotoaparat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 nesto slabo loze, ladno jbt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 ^ joooj,skupljaj drva :))) jedva cekam veceras grudvanje :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Dobro jutro!!! :) Poqshavam da prerezem DVD Balashevica koji su poklanjali uz one retardirane Alo novine(kol'ko imbecilnih reklama na istom :\) Odo' sad do Merkatora pa kod ortaka da shtrebamo matu...Vecheras mi dolazi devojchica \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Ceo NBG je sjeban, valjda će srediti danas, slabi mi cirkulacija ispod kolena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 E ocistio sam sneg, omogucio komsijama da se ne lome. Doduse, zalim one sto zive na cosku, ciscenje snega tada zna malo da potraje. Bas sve lepo izgleda ili bolje receno sneg dosta toga prikrije...barem do proleca. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 hranim malu mackicu koja je pobegla od zime u moju zgradu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 U ns-u jedva da pada sneg :/ A bash bih voleo da napada. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 jebote, ovo nije zdravo...sinoc posle okupljanja u bigzu zapalio na neki splav sa drustvom sa faksa, kao neka promo zurka...znaci svi su se razvalili kao bulje, drugar ostao do 7...sneg zavejao, a ortak i ja kolima posle razvozili ove kucama, proklizava samo tako...jos me zovu da im objasnim gde zivi ortakinja posto se tako ubila da ne zna da kaze gde da je voze...btw, centralno grejanje je u kurcu u celom gradu izgleda, smrzavam se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 ah neo potsecas me na mene iz mladjih dana :)) Elem evo me kuci pijuckam caj i prdim po forumima. Danas idem sa drustvom da overim novim novi TV kod caleta i to nista manje nego Blade runer u 720p mmmmm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 kao sto sam pretpostavio bela govna su vec pocela da se tope :(( a juce je tako bilo imba,blejao sam ispred kuce celu noc gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Cizro, svaka cast, iako je polica mega ruzna (: Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 sad sam se oporavio bio sinoc u anderu, bilo sjajno sem sto smo se umalo pobili sa nekim dziberima, grudvali se dok smo isli gajbi skroz kul vece If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts