G!!! Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 hahaha cekaj cekaj, ti si se samo okrenuo posle njegovog udarca otpozadi i on te nabo? :))) dobro verovatno sam nesto prokomentarisao u fazonu debilu jebem ti mater :P bilo malo pljas pljas i cao nije ni bitno iskulirao sam sad pojeo sam kiloipo mandarina :) odoh sad u neki provod nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Kamo srece da je moja :) Ma da, sve se brzo izdesavalo, ni ne stignes da se uplasis, uletela dvojica sa fantomakama, isprva nisam ni video pistolj mislio sam da se klinci iz kraja zezaju, kada je prvi izvadio utoku i uperio u mene shvatam da je for real.On se dernja " Jel mislis da se zajebavam daj sve!!" i ja izvadim sve onako pred njega na pult, potrpaju u kesu za djubre i zapale.Kad su izasli napolje tek tad sam se ohladio od vrata na dole.Neopisiv osecaj.Koleginica koja radi u kancelariji kaze da kad je menadzer dosao tamo, njihovo prvo pitanje je bilo koliko su uzeli.Za nas ih bas boleo qrac da pitaju jel sve u redu.Djubrad. \o/ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 dzi prebio te gari kakva si vuna sad ides da povratis srozano samopostovanje alkoholom not gonna happen salim se dzi prebio te gari kakva si vuna sad ides da povratis srozano samopostovanje alkoholom not gonna happen salim se Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 fast finger on post button, ftw daki! ;p sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 omg first page!!1 omg first post!11 odgledao filmachu (superbad- nije lose), sada idem na pivo!!!! iiIIIDEMO :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 omg i love you !!! meni je to svakodnevna seansa pred spavanje...obrnuo sam seriju najmanje 20-25 puta(bez preterivanja) @topic danas uspeo da se probudim ranije,extra,sad samo da ne protracim ovo vreme,i super... napolju sumorno,ali potrudicu se da ovom danu ja sam ulepsam boje... ;) Odgledao sam vec jednom svih 10 sezona i sinoc sam o5 dovrshio 1. Nekako lakshe zaspim kad to gledam :) Jeb'o me WOW, nisam otishao u grad zbog njega, sutra mi istiche acc, qrac cu da ga uplatim skoro, zabole me... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 to mozes nekom drugom da pricas :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Odgledao sam vec jednom svih 10 sezona i sinoc sam o5 dovrshio 1. Nekako lakshe zaspim kad to gledam :) Jeb'o me WOW, nisam otishao u grad zbog njega, sutra mi istiche acc, qrac cu da ga uplatim skoro, zabole me... ma ja sam bas manijak za prijatelje...dok ih gledam,pricam text zajedno sa njima...nisam ja normalan po tom pitanju... idem da spavam...ova nedelja mrtva,a sledeca jos gora...dao Bog da sad legnem,i ne ustanem sutra... aj kuckamo se,a mozda i ne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 to mozes nekom drugom da pricas :)) Dobro, necu do januara sigurno :))) Imam bre 6 suvih kecheva koje moram u naredne dve sedmice da popravim. Nisam pipnuo knjigu od pochetka shkole. 4.Godina FTW :)))) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 ajea beks beks beks beks vokta od smokvice shuter chasti kuca beks jelen da se otreznim i evo me kci trljam knzervu pastete parcetom vuduovog hleba mazem majonez tu je negde i kiseli krastavac sve pored tasta musav sam majonez na nosu tu je chista charapa brishem se charapom da ne bih mastio tast i ne brinem jer je obrnuta unatrashkepichi neka zika stigo sms bivsa zove da idem za ng sa njom u prag rekao sam necu imam posla ...,,, sutr aposao do pet pa bsket pa viski parti i onda u grad... e da gledao sam shut em ap i od sutra grickam shargarepu na poslu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 lol, alkoholichar ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 lepo veche... dao otkaz na jednom poslu gde su mislili da sam cotton-picker = sloboda, posle se dogovorio za preseljenje u silicone valley i celo vece zavrshio vecerom u absintu na shefov rachun It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Stijo,uvek cemo imati Snezhanu.... Neki od nas i po vishe puta It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 lol, alkoholichar ;) sta, samo zato jer volim pastteu posle piva!!! pfff... diskrinimancija, zvacu ramireza!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Idem da spavam,gotovo je sve! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 ortak nasao neku devojcicu na stakama, 90 goidste lol. zovemo ga Mengele osim toga nista posebno, palo pivo i dobar metal veceras u kafani... zivot postaje sve lepsi, a cak se pojavljuju neki izgleda da cu jebati uskoro, plus lokacija za NG. ujebote, da mi neko pricao ovo pre nedelju dana, sutno bi ga u jaja elem, laku noc Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 mengele Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 jutro svima... SNEG !!! nesto da me malo oraspolozi na ovaj dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 laku noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 pfff... diskrinimancija, zvacu ramireza!!!1 DOBRO JUTRO, ALE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Dobro jutro Ivane, dobro jutro radna i vredna Srbijo, Nikola sagni se i tako to... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Dobro jutro svima koji petak, 14.12.2007. proslavljaju radno, kao i ja, a i onima koji svoju muku muce u krevetu dok napolju pada sneg, na prijatnih -2, sa povremenim vetricem....:) Nek nam zivi, zivi rad.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 DA, BILO JE! Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Ne verujem... Za malo pa 10 a niko zivi ne dize telefonske slushalice... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 bro jutro :) bash je kul jutro sa ovim snegom malo te razveseli i to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts