voodoo_ Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Mmmmm pastrmka. Sad vas mrzim što se me podsetili, nisam klopao dobru pastrmku od kad sam bio klinac, negde u doba Ante Markovića. Au je, pa nije ono da je pastrmka deficitarna roba :) Ja je jedem skoro svakog vikenda, doduše bez meda, jer ne mešam frogs & grandmothers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 voćne čajeve Vocni chaj kosta jedno 30 dinara pakovanje od 30 kesica, tako da nije bash da je neko burzhujsko pitje :) A ja sam juche bash jeo ribu, i to bile 3-4 vrste, bas sam se lepo najeo da vam pravo kazhem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 nashi stari jeli konjske balege kad su ishli preko albanije onomad, a ovi HOĆE DA SE ODREKNU KOSOVA qft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 ivan zvani gebels Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 vudu to nije bila pastrmka, opet su ti poturili muljasa >:E Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 ja imam jos mleka od poslednje kupovine u Rodicu,tako da cu izdrzati jogurt cu kupovati od privatnika tu jednog koji nema veze sa zivotom tako da ono :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 kome nestane mleka nek ide kod statora oni su urbani bojkotari i kupili su 14 kartona od 34 litara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Da bi bojkot ovakvog tipa uspeo, drustvo mora da ima jako razvijenu gradjansku svest. Pre koju godinu, nesto slicno je organizovano u Holandiji, tamo niste mogli da vidite zivog coveka u prodavnici i naravno da je doslo do izvesnih promena. Ovde ce to malo teze, mada je pohvalno sto ce uopte biti ljudi koji ce zaista bojkotovati. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Udri kravicu! Kafa bez mleka je heavy za moje razmazeno culo ukusa ali bar me razbudjuje na keca... sa druge strane dorucak/vecera bez jogurta mi oduzimaju zivotnu rados' :) Ziv covek, navikne se:) Pocecu da pijem pivo uz obroke:) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 speaking of monopoly... Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Vrishtim vetj pola sata.... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh! Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Jaaako je dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 jel ima nekih informacija da li je opala prodaja mlecnih proizvoda?? evo doruckovao sam burek i mogu vam reci da nije to to bez jogurta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Pa tesko da ce jedan dan nakon pocetka "bojkota" da izadje info oko opadanja prodaje (ako ga je uopste i bilo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 zagrizeni mlekopija poceo drugo jutro uzastopce bez mleka :) ^^ Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 hm..........ja sam evo uspeo da izdrzim bez ikakvih mlecnih proizvoda do danas. kako ste vi odradili bojkot? i uopste da li su ljudi bez interneta saznali za ovaj bojkot?(mislim da je u politici pisalo nesto na tu temu) stvar je u tome da NE SMEMO DA KUKAMO nad bilo chim. ljudi su u ovoj nasoj zemlji do zla boga pasivni. ocekuju da im drugi donese hleb,zdravlje,prosperitet,dobre cene........bolkonski je uzgred, 100% u pravu Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 jedno jutro sam popio jogurt uz burek, al nisam ja kupio vec keva.. to je jedini proizvod mlecni koji se kupio u mojoj kuci za ovih 5-6 dana.. i uopste mi nije nedostajalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Ja sam igrom sluchaja bio u Jagodini pa sam zabranio mojima da kupuju mleko,i rekao sam im da na poslu rashire tu spiku oko bojkota. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 moja keva je juče kupila mleko, jebi ga, čudo da je i 4 dana izdržala. verovatno da ništa nismo postigli bojkotovanjem, ali ja sam svoj deo odradio i savest mi je mirna. a para za mleko mi, fala bogu, ne fali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Ma nema shta,sjebali smo ih,vlasnik Imleka vetj pravi omchu sad sigurno :PPPP Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Jel iko uspeo da procita ne0-ov post do kraja pored njegove signe ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Pa.. bojkot mi je prosao lako, posto smo tipa pre mesec dana kupili 30 litara mleka u metrou (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 upravo taj rad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 I nisam neki potroshach mleka , a u zadnjih mesec dana mislim da sam kupio mozhda litru mleka i to je kevi trebalo za kolache . Tako da sam ja svoj deo odradio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 "izdrzhali" bojkot stoichki. iscimao i bakutu da ne kupuje i josh poneke ljude. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts