watch:. Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Potrosace je ovog vikenda, kao hladan tus, preseklo jos jedno poskupljenje. U ionako praznu korpu juce su bojazljivo stavljali mleko po novoj ceni dugotrajno kosta 80 dinara, a sveze, koga je na rafovima bilo u manjim kolicinama, 62 za litar. Cena jogurta je u manjim trgovinama korigovana na 82 dinara za litar. Politika, 03.12.2007. Monopol u proizvodnji mleka nam je naneo jos jedan udarac. Po cetvrti put za tri meseca mleko poskupljuje. Sta mali covek moze da uradi protiv monopola!? Moze da ne kupuje MLEKO! Niko od nas nece umreti ukoliko ne kupi mleko bar PET dana. BOJKOT! Ako su potrosaci Engleske, Nemacke, ... i zemalja sirom Evrope mogli da se organizuju, mozemo i mi u Srbiji! Ne kupujte mleko od 10.12 - 14.12! Neka monopolisti vide da su oni tu zbog nas, a ne mi zbog njih! Bojkot! Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 same here. bojkot mi je srednje ime! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 WORRY NOT, DOWNTRODDEN CITIZENS! THIS IS A JOB FOR TEH MIGHTY MILKMAN! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 ok, kupicu neke zalihe da mogu da ih bojkotujem tih 5 dana:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 jbt. stvarno nerealna cena... ko da sisas direktno sa dojiljine sise... bojkot ofc...nego jel ima neka organizovana podrska... rur je samo za elitu... :) ko ce da obavesti vecinu smrtnika... :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 +1 spamovao sam nekih 30tak adresa :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Slabo kupujem mleko ovih dana, jogurt doduse cesce, ali cu videti da zaista mozhda tada ne kupujem mleko. Sve sve, razumeo bih ja kao, trazhe krave vishe para za svu tu muzhu :) ali kad sam saznao da je nase mleko u Crnoj Gori jeftinije nego kod nas, e to je bash bezobrazno. A odgovor je - "nema konkurencije" :) Tako da, mislim da cu ucestovati u protestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Ja dodushe ne pijem chesto mleko, al sam uvek za bojkot! :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 da, najachi je bio taj neki direktor imleka i kao pita ga voditeljka zashto mleko odavde prodaju u rs-u za 20 din manjoj ceni, a on bez blama, pa ovde nema konkurencije, moze nam se. pravo pitanje je zashto ovde nema konkurencije, jel to na nekoj listi zashticenih proizvoda? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 samo da dodam i ovo, ako vas to vec pogadja, da se seljacima to mleko placa tipa 10-15 din/l, tako da, doista, sve je otislo u qrac... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 pravo pitanje je zashto ovde nema konkurencije, jel to na nekoj listi zashticenih proizvoda? Pa ne, jednostavno sve mlekare drzhi isti vlasnik :) tj ne bash sve, ali najvecih 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 jel se 2u1 Jackobs racuna kao da sam kupio mleko? Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 nedavno se u prodavnicama ovde pojavilo mleko u kesama onim ... koje kosta 35-40 din / l .. ali brzo je nestalo iz ponude, ne znam zasto Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Mleko? Jel to ono sto prodaju i sto ne moze da se usiri za 6 dana? Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Opusteno, Milan Beko drzi par najvecih mlekara tako da mu se moze i da rokne cenu od stotinak dinara, mater im lopovsku svima, sve ih treba povesati Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 bezolovni 91 , lebac 33, ulje poskupelo isto, evo sad i mleko...preteruju jebesh mi mater. ja ne znam shta rade sa tim parama shto kradu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 mene boli uvo,iskreno...ali ispostovacu zbog drugih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 A sutra kada poskupi struja 'oćete i elektrodistribuciju tako da bojkotujete ? Šta oni vama poskupljenje odmah 5 dana bojkota! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 E gde je sad Cheda da udari na Beka, nema ga nesto :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 (edited) Daj ne lupaj, pratis li ti sta se desava u Srbiji? Jedan covek drzi skoro sve mlekare, jedan covek drzi skoro sve uljare, jedan covek drzi skoro celu maloprodaju u zemlji, formiraju cene kako im se digne kita, nisu svi puni kao ti pa da ih boli uvo kolike su cene, kao stavite koliko `ocete imam ja para, egoisticni covece Ovo se odnosilo na Statora Edited December 5, 2007 by Elvis J. Kurtovic Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 (edited) Koja je to stoka , pa mislim stvarno aj za nas starije konje , mi i mozemo da ne pijemo mleko , ali klinci i klinceze od par godina oni moraju, kako ce jedna samohrana majka da izgura sve ovo ili na primer neko sa minimalnim primanjem a ima dete od par godina kojem treba MLEKO SVAKI DAN !!! Ovo je sramota i za hleb , i za jogurt , i za MLEKO , kolike su cene , JEBEM TI SRBIJU NAJSKUPLJI smo u regionu i sire . Edited December 5, 2007 by Dino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 sve je dobro dok koka kola ne poskupi Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 I tu su ti vala velike razlike, kod Miskovica (znaci u svakom Maksiju) jedna limenka kosta 40 din, a kod Rodica je 31 din, 9 dinara razlike na jebenu limenku, po jednoj vecoj kupovini ustedis u proseku 1000 din ako ne kupujes kod Miska lopova Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 A sutra kada poskupi struja 'oćete i elektrodistribuciju tako da bojkotujete ? Šta oni vama poskupljenje odmah 5 dana bojkota! o chemu ti prichash statore :p Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Daj ne lupaj, pratis li ti sta se desava u Srbiji? Jedan covek drzi skoro sve mlekare, jedan covek drzi skoro sve uljare, jedan covek drzi skoro celu maloprodaju u zemlji, I tu se pojavljuje elvis i jednim potezom mača unosi kosmičku pravdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts