gruja Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 taj trip pravicu se da nisam pijan je tako prajsles secam se kad su se moja dva ortaka prebila i idu ulicom sa flajkom kisele i brate ubrzali i usitnili hod i idu ulicom izrogachenih ochiju kao da ce da ubiju nekog i onda je jednom ispala kisela voda i izbacili su se iz tripa :))) i da jebote veceras sam probao taj novi famozni lav mislio sam da me sve vreme neko zajebava i da mi dosipava secer u pivo mislim wtf?! koje sranje,popio sam jedno i odlucio da se ne nacirkam Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 (edited) @Dakica : A sto ti mislis da svi kad izadju muvaju ribe...ja dok sam kao "pio kad izadjem" pijuckao sam eto radi zezanja i da pevam roots bloody roots a da me ne bude bas puno sramota. Opusti se :) ma daki se salio volim kad mi je "kamen na glavi" :))) edit() { da ne zvuci gej, tako drugar moj opisuje osecaj dok je pijan } Edited November 24, 2007 by qwertyuiop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 pijuckao sam eto radi zezanja i da pevam roots bloody roots Igore, budi mi ćale! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Imali smo i koreografiju :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 (edited) Holsten volim u zadnje vreme....jedino me smara kaucija za flashe, koje nikad ne vratim, kada kupujem u maxiju. :) A gde zivis ti kada imas maxi? Uglavnom pijem lav. Edited November 24, 2007 by VEGE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 lav je jefrin ,a dobar! Gotivin lav dosta... mada... ni jelen nije za bacanje... ofc... Weifert djubre... radio sam ove godine na shtandu Weiferta ne beerfestu... pivo za povracanje... uff :( -Jel snimio neko mozhda pivo GROM?? ^o) ima 8% :D BiP ga pravi :D toliko o kvalitetu :D grom pravi vajfert i ima 7 isto kao i lav7 grom je dosta gorak pa ko voli nek izvoli ali je steta sto se proizvodi samo u flasama od litar lav 7 nije los ne oseca se dodatak alkohola ja najvise pijem jelen ali ako treba dve litre uvek apatinsko reci ce ljudi isti djavo ali meni nije;)) vajfert mi se ne svidja isto kao i holsten beks i tuborg su mi ok ali ne volim strana piva mb ne postoji..! btw zacudila me vasa visoka ocena holstena Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 ja malo kuliram jelen pio sam ga celo leto pored beksa... sad se setih da kazem da je onaj lav7 malo vise sladak apatisnko od dve litre svrstavam medju MB kategoriju piva... ono je uzas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Ma nijedno pivo u plasticnoj ambalazi ne moze da valja ista. Staklo je ipak keva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 (edited) Da, ali za akcije "kvantitet iznad kvaliteta" i "nas 5 skupi 100din" nema bolje. Ja kad sam bio mali toga nije bilo nego smo morali da se izbacujemo za gajbe stakla, vi mladez ste razmazeni lakocom nabavljanja piva danas. Vise je moja licna karta provela u prodavnici nego kod mene za vreme srednje. I uvek se nadje neka smotana budala pa izgubi/razbije flasu. God damn it!! Edited November 24, 2007 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 A gde zivis ti kada imas maxi? Uglavnom pijem lav. Blizu vrsacke pivare, lave. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Da, ali za akcije "kvantitet iznad kvaliteta" i "nas 5 skupi 100din" nema bolje. Ja kad sam bio mali toga nije bilo nego smo morali da se izbacujemo za gajbe stakla, vi mladez ste razmazeni lakocom nabavljanja piva danas. Vise je moja licna karta provela u prodavnici nego kod mene za vreme srednje. I uvek se nadje neka smotana budala pa izgubi/razbije flasu. God damn it!! Kako mi to vraca secanja na 2000. i 2001. Tu negde su pocele da se pojavljuju plasticne flase, ali je gajbica bila zakon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 i meni to budi secanja... i na pivo koje je gore od mb-a.... VITEZ ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 25, 2007 Author Report Share Posted November 25, 2007 wtf je vitez? :) najgore pivao je ajhinger iz valjevske pivare tamo negde krajem devedesetih ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Ne, najgore pivo je "Pivo" pivo.Letos sam popio 2 (dva) komada u Marshalu, od cega sam se otrovao i posle bacio peglu u oni fontanicu u Knezu... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 vitez...da li je to neki parfem?... ne, ozbiljno, vitez je bio neko bip-ovo djubre koje su pokusali da profuraju narodu cca 98me ili tako negde...sa sve likom u odvratnoj kartonolikoj replici srednjevekovnog oklopa koji pokushava da kupi isto u soc-supermarketu...tuga really... inache nisam nesto ljubitelj piva kao nekotj, radije cu da pijuckam "hemije" sa limunom nego mnoge chiste stvari ionako najcheshtje kad naruchim negde crno tocheno dobijem razvodnjeno kiselo nesto.... also osecam se prozvanim da dodam akonto cheshkih piva (gde u najdno tjumezu sa najgorim alkosima sluzhe bolje tocheno nego u domacim najboljim kafanama): Budwar > Crni Staropramen > Pilsner Urquell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Budwar > Crni Staropramen > Pilsner Urquell Zaboravio si Gambrinus od ovih poznatijih :) Od malo manje poznatih - Kelt. Steta sto ga mislim vise ne prave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 ja sam govorio o kvalitetu/lichnim preferencama lale, ne o "poznatotji" (kada bi urkvel bio prvi ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 pa i ja govorim o kvalitetu. Doduse, za Kelt, Gambrinus sam ubacio cisto ovako ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 a Nik KUL i NIK GOLD ahahahaha :)) ko je bio u Cg,zna o cemu pricam :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 25, 2007 Author Report Share Posted November 25, 2007 ali sa limunom!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 a Nik KUL i NIK GOLD ahahahaha :)) ko je bio u Cg,zna o cemu pricam :)) da li je nekom pali na pamet da kupi to? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 niste vi pili Zofmana :)) chak ga je i Ajs Nigrutin ubacio u rime kao, zvanichno, najgore pivo :)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 25, 2007 Author Report Share Posted November 25, 2007 pili pili zaista je dizaster :) meni recimo i skopsko je govnjivo a nekom je vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 (edited) @leisure de nismo :)) zelena ambalaza? jebo te, to je bila jedna od prvih plastika, secam se da je bila cak i od litar i po.. pre, cirke, 5 godina :) edit- ubacio se G!!! u medjuvremenu :D Edited November 25, 2007 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 pa da :) i na etiketi chikica koji badi lengvichom kaze ziveli! ololol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts