voodoo_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Kako bre Edo Majka može nekom da bude influence... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 taj rad, ko sto vec rekose ljudi, tekst je mnogo bitter da bi bio smesan i to prsti na sve strane, podseca me na onaj jetset crtani. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 brate pa vidis kakve ribe dolaze na taj majspejs, sigurno si nesto ubo.... Ne , nisam ... Mada chudim se s obzirom kakvu sliku imam , al ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 promeni photq.. ;] Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 kreten nad debilima Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 promeni photq.. ;] Ja? Sto :P ? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Mislim da je meni rekla ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Chekam da kreativni centar sve ovo lepo opishe :) Zhao mi je tog majspejsa... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 zali ga ti kolko oces brate, ali uzelo je to maha :) dzabe ti je sad....nego pravac www.myspace.com :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Jebote, dve strane a jos niko nije rekao: "Myspace is soooo 2006!" ??! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 zali ga ti kolko oces brate, ali uzelo je to maha :) dzabe ti je sad....nego pravac www.myspace.com :D Zhalim ga zato shto ljudi misle da je to do jaja da smuvash ribu... I da je uzelo maha = nije. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 zali ga ti kolko oces brate, ali uzelo je to maha :) ne meshaj ti mahu u ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ovo je mnogo interesantno :) Vudu kao potpuno naivno napishe nesto neiskusno sto ide uz njegov stvoreni imidz na forumu, i onda ga pustis, i samo gledas ko ce sve da se primi da mu odgovori. neke stvari jednsotavno previshe duboko gledas ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 To je takodje moguce, ali sta cu, sto ljudi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 naleteh na ovo na spejsu, postovala neka riba. i onda ispod 20 komentara "alal ti vera, carice, baš si im skresala", i naravno svi su od tipova koji bi da je kresnu. Zato volim ovog Ivana.To je upravo ono sto sam hteo da kazem. odakle je pochelo.. zhene! E ovako.Maro znam da ce mi obrsati post,mada nije ni bitno...Upravo tu Zu "znam" vec 3-4 god i to preko neta.Znaci dopisivali smo se na ircu,spejsu(dok sam imao) i ponekad neki sms i tako.Znaci po svom tom dopisivanju sa njom.ja sam zakljucio da nju NE MOZES da stavis u grupu koju obuhvata prvi post ove teme.Znaci ta devojka je skroz ok i cool. Niti je shabanka niti se tako ponasa i slike su joj pristojne. Zamolio bih te da se izlogujes, pa se ponovo ulogujes! Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 i ko me sad voli, laki ili satan? znam, znam, vole me obojica, i'm just that cool. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Mi te svi volimo, ali sam tek sad izvalio da je glupo ostavljati potpis kad je satan zaista napisao ono gore posle prvog citata :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 neke stvari jednsotavno previshe duboko gledas ;) haha. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 Ne razumem foru sa onim "Zu" profilom sto postavi Mara, sto je ona specificna? A sa druge strane, Sejtan koji prica koliko je okej neka zhena na osnovu par sms-ova..? Joj bre. :) Nego: ko je ovde i koliko jebao preko spejsa? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 I ja volim Ivana, iako je buržujčina najgora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 nekima je myspace totalno obsolete :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ja sam čuo da je čak i dei mogao da pojebe preko spejsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 (edited) upravo saznala od koga je potekao topik.. link pogledajte datum.. satane.. izvini, za gdjicu zu.. al takav mi je bio bulletin.. bla.. nebitno.. pogledajte link.. edit: pochela sam da brljavim (2xupravo..) Edited November 6, 2007 by lazy* Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 A sa druge strane, Sejtan koji prica koliko je okej neka zhena na osnovu par sms-ova..? Joj bre. :) Dogodilo se da nam se prijatelji poznaju,pa znam da nije takva. upravo saznala od koga je potekao topik.. satane.. izvini, za gdjicu zu.. al takav mi je bio bulletin.. bla.. nebitno.. Uopste nije fora u tome ko je,nego sto TI pokusavas nekome nesto da kazes....A svi znamo zasto si dosla na rur...Da neces mozda da razmenis iskustva u wowu ili homm3? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted November 6, 2007 Author Report Share Posted November 6, 2007 prosvetli me! Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts