Guest Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 kole je svuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 lelemuda ? RIME VIBE ~!~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 kako sam se raspao od spavanja, mada ne pamtim kad sam ovako nemirno spavao probudio sam se umotan u charshav :))) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 doruckovo, sad cu da radim... Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Dobro je dok se ne probudiš umotan u tepih. Treba da odem na više mesta, čekam ortaka da se javi jer treba da dođe nešto, zovem ga kući, "e on je otišao na utakmicu (!) zovi ga popodne". Ništa, skip to next to-do list item. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 ladno sam budan u ovo doba ?? a legao sam relativno rano... fck, nece ovo na dobro izaci rofl... elem, pijem kafu, slusam muziku, i poslao sam sestru da ode da mi kupi koji prazan DVD, skinuo sam goa-head 1-18 (cisto da imam zarad starih dana), pa mi na download particiji ostalo slobodno 120 MB lol... posle toga se bacam na tan-trance, a taste of dragonfly, trust in trance, psychedelic krembo i ostale pizdarije koje sam slusao dok nisam imao kosu cisto da mogu da tovarim ortake koji su nastavili to da slusaju lol kako ja imam a oni ne da, sad cu da se bacim na sredjivanje ID tagova ok se mala ne vrati sa DVD-jem Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 uuuu kako se lose osecam kad ustanem ovako kasno :S odo da se istusiram.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 coca cola dize iz mrtvih ....leci sve rane .... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 mene vise radi cokoladno mleko ili nextov 100% djus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Nervira me ova kisha,smara,josh je i hladnjikavo... shta cesh gore... :S ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Meni jogurt super legne, posebno ako malo "gorchi". Rucao sam supu, pogachu i chvarke :) Nisam racunao na to, ali mi se bash prijelo kad sam video i sad mi je super ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 lakijev post mi je otvorio apetit :D idem da pojedem sve :D posle se ide na zvezda zadar :D da se malo smejemo :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Meni jogurt super legne, posebno ako malo "gorchi". Rucao sam supu, pogachu i chvarke :) Nisam racunao na to, ali mi se bash prijelo kad sam video i sad mi je super ;) Pa Lale normalno da ti jogurt super legne,brzo te prodje to sto si prek od pitja. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Jej, našo sma AvP1 Gold na interwebu, koji raritet bokte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Pa Lale normalno da ti jogurt super legne,brzo te prodje to sto si prek od pitja. A to ne uspeva, to prirodno prolazi. Ovo mislim na ostale dane (kojih nema puno tokom godine). Stavio sam G5 da probam kako radi ... sta ga znam, ok je, ali moram da "fino ugadjam" u odnosu na prosli mish, pa valjda dok se priviknem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Ja pijem Happy Day 100% Orange, sa pulpom. Da li je moguce da niko drugi ne moze da napravi toliko dobar orange juice? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 ispratila dragog, sad chekam drugaricu da dodje po mene pa u provod... shto volim ovakve subote :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 nope dovla, to samo znachi da niko ne mozhe da napravi hemiju koja pogadja tvoje receptore na taj nachin...ili da si probao tek relativno mali uzorak svetske ponude sokova od pomorandzhe ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 sada se vratio sa posla :/ mrtav.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Ja pijem Happy Day 100% Orange, sa pulpom. Da li je moguce da niko drugi ne moze da napravi toliko dobar orange juice? izgleda da su otvorili fabriku u madjarskoj pa je sad oko 100 dinara.tacnije rauchova fabrika,pa je i bravo djus oko 85.doduse on je sranje. secam se pre par godina na kopu je happy day 2 l bio 200 dinara,u bgu preko 160. salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 olololo sad tje Ivan da napravi novi "Prichajte" topic :))) @Topic:Idem na rodjendan neki da se oleshim :P У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Pricajte podnaslov: Kurchevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 sutra novi topik. ovaj dovla je buržuj, pije hepi dej od 150 dinara, a vudu nema ni za 'leba. a ja ovako opušten i zadovoljan nisam bio eonima, ne dotiče me čak ni svest da mi za ovaj period na karmičkoj klackalici sleduje neko žešće sranje do guše kroz jedno mesec-dva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 kad kazes tako ivane... meni sleduje sranje od godinu i vishe dana... ma jos vise,.... ne treba misliti tako ipak Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 e matori, srecan rodjendan *: Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts