Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ono sto sam zapravo hteo da kazem je koliko je izvesna Jovana, voditeljka jutarnjeg programa na prvom, jedno neverovatno lepo cheljade... znaci ne pamtim kad sam poslednji put video nesto toliko lepo...

OK je, ok je, mada mi je nesto suvishe onako, ne znam, cudna u poslednje vreme, deluje pomalo isfolirano vec, mada kapiram da je to mozhda od posla. I josh jednom, mislim da je njima bash strava. Jeste da rade od 6 ujutru do 9, ali em sto nemaju nikad guzvu kad idu na posao, a vrlo verovatno ni kad se vracaju, em sto rade 3 sata dnevno, em sto rade 4 a ne 5 dana nedeljno. Valjda ovaj tip sredom ima slobodno a ona petkom, sto je isto super. Tako da nije to loshe :)

kupila novog misha i sad mogu da doruchkujem ko chovek :o))))

"Idem kuci da jedem, cale ce da mi sere" :))

uah nemam pojma sta je to flashiranje tonera?

Refil tonera.

Jutros sam imao super budjenje, odvalila se ogromna gromada snega sa krova i pala tacno preko mog prozora i to padanje je trajalo par sekundi, bas me je onako prepalo :)

OK je, ok je, mada mi je nesto suvishe onako, ne znam, cudna u poslednje vreme, deluje pomalo isfolirano vec, mada kapiram da je to mozhda od posla. I josh jednom, mislim da je njima bash strava. Jeste da rade od 6 ujutru do 9, ali em sto nemaju nikad guzvu kad idu na posao, a vrlo verovatno ni kad se vracaju, em sto rade 3 sata dnevno, em sto rade 4 a ne 5 dana nedeljno. Valjda ovaj tip sredom ima slobodno a ona petkom, sto je isto super. Tako da nije to loshe :)

Refil tonera.

Jutros sam imao super budjenje, odvalila se ogromna gromada snega sa krova i pala tacno preko mog prozora i to padanje je trajalo par sekundi, bas me je onako prepalo :)

oni su na poslu od pet ujutro (sminka, predju najveznije stavke programa tog jura), sto znachi da se bude u pola cetiri, cetiri i ne idu kuci sigurno pre 10,11... sta znam, to mi nije toliko dobro radno vreme, jer ne znam kada onda ti ljudi spavaju

a da je jovana lepa, jeste lepa je. kao rumeno bombonche

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ma misha sam kupila za novi napitak :o)))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

oni su na poslu od pet ujutro (sminka, predju najveznije stavke programa tog jura), sto znachi da se bude u pola cetiri, cetiri i ne idu kuci sigurno pre 10,11... sta znam, to mi nije toliko dobro radno vreme, jer ne znam kada onda ti ljudi spavaju

Jel si u ovo sto posto siguran ili? Posto kapiram da su oboje (a vishe pricam o muskom delu ekipe, posto je on urednik tog programa) dovoljno izvezbani da ne moraju toliko ranije ustajati. Kapiram da ovaj lik mozhe da ustane u pet i krene na posao u pola sest i bude tamo u 25 do 6 :) jer mu ne treba vishe kad nema automobila u gradu. I sto bi ostajao posle 9, osim da popije sok ili tako nesto? Dobro, sigurno imaju oni neke svoje sastanke i slicno, ali jos uvek mi deluje primamljivo. Takodje, rade cetiri dana a odmaraju tri, sto je po meni takodje razlika u odnosu na radis pet dana a odmaras dva.

A ljudi spavaju tim danima kad ne rade, ili jednostavno, kad rade samo legnu ranije. Legne u 22 ustane u 5, to je ok za kunt. Jedan od ta cetiri dana kad radi "zagine" do ponoci-jedan, ustane opet u 5, i eto.

refill je punjenje toner kaseta, a flashiranje tonera znaci sipanje tonera u flase, ne znam sta tu ima da bude nejasno pobogu :) mora toner da se sipa u neko prakticnije pakovanje, malo je zajebano puniti toner kasetu iz dzaka od 10 kila tonera ;)

Pa da, ali svi manje vishe znaju sta je refil a ovo mozhe da ih zbuni, a ti sustinski radis refil i to je to. Lakshe je da znaju o cemu se radi ovako :)

slepci ste majke mi. pa ta jovana se mota po tv-u vetj dobrih 7 godina. al ja joj znam bivsheg pa sam kao klinja teshki izashao jednom-dvaput sa njima u pozorishte.

moja pva ljubav, lalalala x]

danas me cheka pakleni dan. moram srediti gajbu do 6 sati. od 6 moram da sam u wow-u. jedini raid nedeljno se ne sme propustiti!

slepci ste majke mi. pa ta jovana se mota po tv-u vetj dobrih 7 godina. al ja joj znam bivsheg pa sam kao klinja teshki izashao jednom-dvaput sa njima u pozorishte.

Ma znamo mi nju odavno, nego eto, sad se povela pricha. Koje je godiste, zna li ko kad smo vec tu?

ovi iz moje skole cetvrtaci (a sa njima i mi, drugaci) hoce kao da prave protest sutra zato sto nam profesor odrzi nastavu 30min, a zvoni tek posle 45! tako da mi ostajemo u skoli kao da ni nemamo skracene casove.. ne znam koja vajda, al ajde..

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

jea, all in one. panteon, 680 jura po klijentu (ova verzija koju sam ja uzeo), a treba ti i server softver naravno, od cirka isto toliko, i komp za serverski softver naravno...skupo zezanje, ali je program neprejebiv. ima sve od a do sh, od uvoza, knjigovodstva, i proizvodnje, preko pratecih formulara, custom faktura, i evidencija kojekakvih vrsta, do zastite na radu i putnih naloga...postoji non stop podrska, prate zakon i propise i integrisu u nove verzije koje stalno izlaze, itd, itd. slovenci ga rade, check it out: www.datalab.si

raspitivao sam se za taj paket i program deluje kao da je imba, ali korisnici u srbiji (posto ga je koliko se secam uradila slovenacka firma) kazu da im je lokalna tehnicka podrshka ochaj zivi, u fazonu da im treba dosta vremena da reaguju kada se naidje na problem... takodje deluje malo proglomazno tj vise okrenut ka srednjim i velikim preduzecima, ali necu da zalazim u tvoje ambicije ;) + mislim da im je samo odrzavanje stvarno skupo

ja sada testiram sa svojim menadzerom finansija (lol) http://www.biznisoft.com/ i za sadashnje potrebe deluje sasvim kao okej paket, a nije skup a samim tim ni prekomplikovan :) tako da eventualan prelazak na nesto glomaznije nece biti problem, takodje mi smo do sada radili na nekim uzasnom programom koji je tu bio po prijateljskoj liniji (eh ti matorci) i malte ne vuche korene iz cobola :P

fallout_table.gif

ovi iz moje skole cetvrtaci (a sa njima i mi, drugaci) hoce kao da prave protest sutra zato sto nam profesor odrzi nastavu 30min, a zvoni tek posle 45! tako da mi ostajemo u skoli kao da ni nemamo skracene casove.. ne znam koja vajda, al ajde..

Ha, znaci vi hocete da protestujete zato sto profesori protestuju? to moze samo u 3. gimn.

Get smart or die dumb!

@ lucky

cuh da je '80...

@ tema

sad kad sam saznao prezime, jurio neke slike preko google-a, ali away, sve neke bedne male..

sad pijem kafu, pa rush na pranje kose posto sam juce skipovao, pa mozda malo AVP-a preko hamacjiha sa bagrom, i uvece u kafanu \o/

jebote, 4vrtak je poceo da mi gubi smisao lagano, ne smem da dozvolim to...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

ma jebo cabal, smorio je za sve pare lol [:D]

*zaustavljam stoperiricu gledajuci u brojke pa u chizru misleci se "trebalo mu je duzhe nego vecini, ali bar je konachno skapirao"* ;o)

diveo grlo u manje vishe bezbolno stanje, odspavao, sad boli ko jutros...drino! jebemti!...

ja kod lekara vishe nikad ne idem...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

razvijam radnu teoriju da su u x godina emitovanja slagalice svi iole neretardirani ljudi prosli i sad dolase reslovi chovechanstva...

mislim treba da se sklopi 84! od brojeva 8, 6, 2, 7, 20 i 75 i ima 3 ochigledna nachina da se sklopi 84 I OVAJ LIK KAZHE 8*6+20

pa maaaaajkumu....

lol kole, nisam ja to skroz batalio cabal :P

igracu ga eventualy, ako nista da napucam archerku na lvl100...

pa cu da probam da uvalim nekom nubz0ru account za dvajes-trijes' jura ^_^

elem, konacno oprao kosu, juce me je tako jebeno mrzelo lol..

sad quick dry, pa pravac kafana...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...