Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

o koji jebeni dan ... celo jutro zovem agencije, nadajuci se da nisu SVI brojevi doticne... gg so far .. tako da ostaje t-10days da sjurim gajbu :S ... pa onda mi negde ispadne jedini kljuc od gajbe... 30 minuta i 10ak cimanja ljudi kasnije izvalim da mi je ispao u kesu s klopom nekako :S

ah da .. kako sam ovo mogao da zaboravim ... jebem mater comtrade-u ... znaci koja banana firma.. riba odnese komp da ga ociste (posto je to jelte gubi garanciju ako ja otvorim) .. i da ubace jos giga rama ... i lik kao 10 dana ... LMAOOO ... pa posle zove i krene da ucenjuje iz fazona pa moze 2x512 i za sutra i 15e vise , ili jedan od giga i mozda 10ak dana ... jebem mater krvavu!!!!

Edited by Junkie

ZHIV JE DULE

UMRO NIJE

DOK JE SRBSTVA

I SRBIJE!!!

Ae nek mi neko preprica sta je juche bilo u utisku nedelje? :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

bio neki opasan flejm izmedju chede i olje - prichali mi matori ukratko, hteo sam da gledam popodne ali nisam bio gajbi

pa to,taj rad,ja nisam znao da je tad repriza.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

DE SI DULE LEGENDO!

nego,

STIGO IKSBOKS, OMG OMG STIGO IKSBOKS!!1111

Nemam još diskova pa da probam, ali sutra ranom zorom straight to cd shop. Kablovi od džojpeda duži nego kod Sonija i dopiru mi direktno do kreveta, jao meni, nema više ustajanaj osim da promenim disk \o/

E da, bacio sam juče pogled na Utisak nedelje, verovatno asm prekratko gledao al nešto mi nije izgledalo ko flejmovanje, više su bilo pogledi ono "jebaću te posle emisije" :)))

statare ajde da snimamo onu scenu iz petparackih

ja cu da budem buch, ti ces da budes zed, a vudi ce da bude marselus

ahahaha iskusno stijo, vudi da najebe doslovno, stator da najebe figurativno al zapravo josh gore od njega, a ti dobijesh choper \o/ ;o))

Koliko sam se smorio majko mila...nisam nista isplanirao za verceras jer sam mislio da cu ostati gajbi da pikam novi call of duty. Skinuo ga, i kako nemam mesta na disku, otpakovao i izbrisao *.iso. Nesto sam sjebao, i moram ponovo da otpakujem. A kako se fajlovi ne daju otpakovati iz izbrisanog fajla (mosh misliti), smorio sam se kao dabar...sad skidam gears of war, kapiram da cu ga zaigrati tek oko ponoci, i zakuntati u pola 1 :P

bolje skini neki data recovery prog na brzaka pa probaj dal mozes da vratis [:D]

- jos samo malo rada pa onda na kunt.

- a da, pre toga jedna epizoda novog (tretjeg) serijala American Dad

- najbolji humor jos od 16 sezone Simpsonovih.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

necu pijem vishe nikad!

Ih, da sam dobio po dinar svaki put kad sam to reko [:D]

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...