AlexG Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Odoh kuci...dosta je za danas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 (edited) o koji jebeni dan ... celo jutro zovem agencije, nadajuci se da nisu SVI brojevi doticne... gg so far .. tako da ostaje t-10days da sjurim gajbu :S ... pa onda mi negde ispadne jedini kljuc od gajbe... 30 minuta i 10ak cimanja ljudi kasnije izvalim da mi je ispao u kesu s klopom nekako :S ah da .. kako sam ovo mogao da zaboravim ... jebem mater comtrade-u ... znaci koja banana firma.. riba odnese komp da ga ociste (posto je to jelte gubi garanciju ako ja otvorim) .. i da ubace jos giga rama ... i lik kao 10 dana ... LMAOOO ... pa posle zove i krene da ucenjuje iz fazona pa moze 2x512 i za sutra i 15e vise , ili jedan od giga i mozda 10ak dana ... jebem mater krvavu!!!! Edited November 19, 2007 by Junkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Znala je de da kupi :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Znala je de da kupi :) da da... i know i know .. nisam se ja pitao nista u tom trenutku sreca pa nije jozza tu da me i on zeza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 deste bre mishevi!...evo da se javim da sam se ziv i zdrav vratio sa kosova i da je svadba bila u fullu:)...kacim slike i utiske kad se odmorim:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 zhiv je dule!!! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 dule zar tebi nije svaki dan neka svadba :) tako bi se po slikama reklo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 ZHIV JE DULE UMRO NIJE DOK JE SRBSTVA I SRBIJE!!! Ae nek mi neko preprica sta je juche bilo u utisku nedelje? :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Samo moja shkola nije shtrajkovala danas ffs :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 bio neki opasan flejm izmedju chede i olje - prichali mi matori ukratko, hteo sam da gledam popodne ali nisam bio gajbi pa to,taj rad,ja nisam znao da je tad repriza. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Samo moja shkola nije shtrajkovala danas ffs :(ae ne kenjaj,i moja nije shtrajkovala!OMG DA LI IDEMO U ISTU SHKOLU111>!?! vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 OMG, NI MOJA NIJE STRAJKOVALA :( mada se prica da ce poceti od sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 zhiv je dule!!! \o/ dule zar tebi nije svaki dan neka svadba :) tako bi se po slikama reklo ZHIV JE DULE UMRO NIJE DOK JE SRBSTVA I SRBIJE!!! volim i ja vas, srbija do tokija, kosovo do milvokija, severna mitrovica do tirane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 hihih Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 DE SI DULE LEGENDO! nego, STIGO IKSBOKS, OMG OMG STIGO IKSBOKS!!1111 Nemam još diskova pa da probam, ali sutra ranom zorom straight to cd shop. Kablovi od džojpeda duži nego kod Sonija i dopiru mi direktno do kreveta, jao meni, nema više ustajanaj osim da promenim disk \o/ E da, bacio sam juče pogled na Utisak nedelje, verovatno asm prekratko gledao al nešto mi nije izgledalo ko flejmovanje, više su bilo pogledi ono "jebaću te posle emisije" :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 shatore, ovako izdaleka lepo izgleda, ali chak i kad je samo izlozhben mach chim ima plasticni handguard (kako li se beshe to zove na srpskom? ;o)) to defintivno nije to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 statare ajde da snimamo onu scenu iz petparackih ja cu da budem buch, ti ces da budes zed, a vudi ce da bude marselus ahahaha iskusno stijo, vudi da najebe doslovno, stator da najebe figurativno al zapravo josh gore od njega, a ti dobijesh choper \o/ ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 STIGO IKSBOKS, OMG OMG STIGO IKSBOKS!!1111 ajao al ces tek sad da trolujes forum, dzizs basket na nula celzijusovih! opet ne radi grejanje... defitnivno menjamo salu... kreteni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Koliko sam se smorio majko mila...nisam nista isplanirao za verceras jer sam mislio da cu ostati gajbi da pikam novi call of duty. Skinuo ga, i kako nemam mesta na disku, otpakovao i izbrisao *.iso. Nesto sam sjebao, i moram ponovo da otpakujem. A kako se fajlovi ne daju otpakovati iz izbrisanog fajla (mosh misliti), smorio sam se kao dabar...sad skidam gears of war, kapiram da cu ga zaigrati tek oko ponoci, i zakuntati u pola 1 :P bolje skini neki data recovery prog na brzaka pa probaj dal mozes da vratis Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 odgledala visoke potpetice i odoh na qnt.. http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/beograd ^^veselo.. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 - jos samo malo rada pa onda na kunt. - a da, pre toga jedna epizoda novog (tretjeg) serijala American Dad - najbolji humor jos od 16 sezone Simpsonovih. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 igrao dotu 2v2, bio u timu sa degenerikom koji umire ili pusta mene da umrem zato sto gleda tv/kuca sms u sred partije i tako... znam lika, i jebacu mu mater kad ga vidim osim toga nista narocito, smor :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 necu pijem vishe nikad! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 necu pijem vishe nikad! Ih, da sam dobio po dinar svaki put kad sam to reko Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 omg?!?!?!? pa zar ja da otvaram 'dobro jutro!' spiku? ne mogu da verujem... stidite se radnici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts