manager Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 0/375 sa lopatom a? :D ovo mi je bilo smesno iako ne igram wow! \o/ nemam temperaturu danas!!!! iiiIIIDEMO!! ali i dalje kijam i malo me boli grlo, sto znaci da sam od sutra ponovo irl!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Jbt, shto mrzim nedelju... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 elem the powers that controll the universe su reshile da mi ukinu satelitsku - gomila snega pala sa krova i odvalila mi nosach konvertora sa antene...kako mi je risiver vec u predraspadnom stanju ozbiljno se bavim mislju da predjem na lokalnu kablovsku...mada znajuci sebe i svoju tendenciju ka inatjenju mislim da ce da padne i novi risiver i nova antena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 sad ustao i doruckovao. sinoc bio u tramvaju. bilo sjajno. :) bio i ja e, nisam te vid'o, a tol'ki cho'ek :p smaram se zbog uzhasnog snega napolju. pokleti vi shto ste mu se radovali. sad ne mozhesh izatji napolje poshteno =[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Kole, od kako je pao sneg u KG-u od kanala na SBB-u imam 3 koja rade glatko, 12 koji seckaju i ostatak koji radi ako pod radom smatras sliku meni-a gde trazi karticu za dekodiranje. Stoga drzi se ti satelita osim ako taj tvoj kablovski operater ne zakopava kablove i poznat je po dobroj usluzi. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 naaah, isto je sbb...vec sam pokrenuo neku besTnu 200 jura akciju - 700 channels here i come (zapravo 3000, ali arape i ostalo dno cu da zaobidjem...mozda ostavim al jazeiru da znam sta se deshava...i neke kineze da uchim polako jezik novih gospodara sveta ;o)) =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 menjaju neki deo tehnike, nema to veze sa snegom (neki analogno-digitalni mambo dzambo). i ja u bataji nemam pet-sest kanala trenutno It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Menjaju neki deo tehnike, neki analogno-digitalni mambo dzambo koji je riknuo zbog sneznih nanosa. To je ono sto sam ja cuo. Stoga smo oboje u pravu. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 da, ali si rekao "od kako je pao sneg..." a sneg nema veze sa budjavoscu sbb-a..oni su takvi uvek. zato su za ovakve dane stvoreni dobri surround zvucnici, dvd ST 2 Wrath of khan i grejalica na trojci dok na krevetu crtash It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Bio sam na bljuzgi, malo se klizao ;) zapravo isao po neke potrepstine, pa sad nazad u topli dom da raduckam. Slicno ovo kao igijevo, samo nemam dvd st 2, nemam grejalicu i ne crtam na krevetu :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 bitni su dobri zvučnici :) ja već neko vreme uveče praktikujem šolju čaja, džez i laganu bleju ispred kompa. postao sam deda definitivno. bole, imaš moj broj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 bio do majstora sipao antifriz, sad sam parkirao auto i ne pomeram se dok ne vidim sunce...sutra bi trebali da mi uvedu net, blejuckanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 da sam malo mladji sada bih otisao napolje i grudvao se, potpisivao u snegu, pravio mega giga sneska sa dugmicima od parcica crnog raspalog asfalta. Kako samo volim sneg i sve ostale detalje zime. Ako sutra stegne zima i ocvrsne sneg vadim iz podruma sanke sa volanom i idem da se sankam tell me about it.. :) bila kod najbolje drugarice na slavi, koja btw ima 5 sestara (i 3 brata al oni nisu bili tu) i svaka je pozvala nekoliko drugara, tako da nas je bila puna kuca! extra bilo. sutra idem na kontrolu ovog mog hronicnog sinuzitisa, meni ok dok god ne idem u skolu. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Pazi ti tog buržujskog sina, ima sanke s volanom... Ali je stator koji kupuje katanu kod kineza još bolji :) dobro nisi kupio autentičnu srpsku šajkaču od Hrvata :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 dobro nisi kupio autentičnu srpsku šajkaču od Hrvata :D ahahahahaa jebote dobih napad smeha =o)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 ceo dan prelezhala.josh jedan ochajan dan :( radujem se sledecem vikendu i onom tamo :) morali bi biti dobri... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 đavo sere na veliku gomilu, što reče jedan moj dragi forumaš. nakon nekog galopirajućeg gripa koji je došao i otišao za 48h (?!) večeras krenem lagano put klonje i skontam da stojim do članaka u vodi. pukla cev na vodokotliću (or samtin) i napravila poplavu epskih proporcija. dva sata sam skupljao vodu, paralelno se trudeći da keva ne odapne od nerviranja. jebem ti slobu i državu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Tužna srca i drhtave ruke wajpovao sam sve PlayStation 2 bekape sa harda. I to ne shift+delete, nego shred wipe iz Blowfish Advanceda, bato! Gledam kako se popunjava progress bar na Mortal Kombatima, GTA-ovima, Virtua Fajteru, Soul Edžu i Kaliburu, Winning Elevenu... oči mi suze, usta osciliraju ko u crtaćima, ali jebiga, negde se mora podvući crta. PS2 je bio i otišao, sada moram prestati da živim u prošlosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Tužna srca i drhtave ruke wajpovao sam sve PlayStation 2 bekape sa harda. I to ne shift+delete, nego shred wipe iz Blowfish Advanceda, bato! Gledam kako se popunjava progress bar na Mortal Kombatima, GTA-ovima, Virtua Fajteru, Soul Edžu i Kaliburu, Winning Elevenu... oči mi suze, usta osciliraju ko u crtaćima, ali jebiga, negde se mora podvući crta. PS2 je bio i otišao, sada moram prestati da živim u prošlosti. vreme je za nove lekcije, mladi padavane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 /cl_tibormode 1 - kačio si taj link jedno 23 puta - pola toga što tu piše je totalno nerealno i zvuči ko da ga je pisala neka žena - moram prvo da se ratosiljam i ostatka kolekcije igara :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 jebi ga, vudu, da te ne mrzi da upališ msn zajebavao bih te tamo, a ovako ceo forum mora da zna da me mrzi da tražim nove fazone za stare penale na tebi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 e dobro me podseti da upalim mirandu u ulozi msn-a, imam neke... erm, poslovne kontakte, koje moram da održavam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 dao ti doca vizit kartu onog garija, a vudu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 igi, lep ti je avatar <3 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 jel si cuo Igice? cmokic volim i ja Asimova ;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts